fbpx

Ország Emese

Ország Emese

Másfél éve kezdtem futni, és tudtam, hogy bőven lenne mit javítani a mozgásomon. Örültem, hogy több dologban megerősített a vizsgálat, de sok-sok fontos, hasznos új tanácsot is kaptam. Nagyon jó élmény volt a felmérés minden perce, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó munkát kívánok a Csapatnak 🙂 Error happened.

Szilágyi Gábor

Örülök, hogy objektív képet kaphattam a testtartásomról és a futótechnikámról. A mozgáselemzés pontosan rávilágított testtartásbeli eltéréseimre és a futótechnikám hibáira és ezeknek megfelelő korrekciós gyakorlatokkal láttak el. Kiderült, hogy bőven van mit javítani, fejleszteni a futásomon. Error happened.

Túri Attila

Az ENSPORT szakértelme még mindig lenyűgöz. Tudtam 1-2 dologról magammal kapcsolatosan, ami a futást befolyásolja, de amikor ennyire szembesítenek vele, na az nagyon komoly. Minden egyes eltérést átbeszéltünk, kielemeztünk és mindenre is kaptam választ. Error happened.

Váraljai Gábor

Flóránál voltam Budapesten futás mozgáselemzésen, majd az első futótechnika fejlesztésen vettem részt. Tartási, mozgási hibáim miatt többször fájt a térdem, hátam és a derekam. Mivel mozgás és futás közben nem látom magam, így nagy segítség, hogy minden gyakorlatot részletesen megmutatott és együtt végigcsináltunk. Még csak 2 hét telt el, de a sok segítségnek és jó tanácsnak köszönhetően már most észrevettem hogy javult a tartásom, mozgásom és a teljesítményem. Error happened.