fbpx

EDZŐTÁBORAINK 2024

február 15-18.

Síkfutó és úszó edzőtábor, Tiszaújváros

Ideális futóknak és triatlonosoknak alapozó edzőtábornak. A covid óta nem volt ez a táborunk megtartva, ezért aztán gőzerővel készülünk rá, hogy kifogástalan legyen. Köztünk a helyed!

Erről lemaradtál

július 25-28.

Hegyifutó és országúti kerékpáros tábor, Ausztria

Ezúttal nem a Tátrába megyünk, hanem az Alpok emelkedőit célozzuk meg. Nagyon jól tekerhető és futható útvonalakkal készülünk. Ha szereted a kihívásokat, ez a tábor neked való!

október 31 - november 3.

Terepfutó edzőtábor, Bakony

Hagyományos évzáró terepfutó edzőtáborunk, amely az elmúlt időszakban a kedvencetek lett. Zemplén, Mátra és Börzsöny után ezúttal a Bakonyt vesszük be Perényi Andi vezetésével.

Gyakran ismételt kérdések

Nem jár semmilyen kötelezettséggel az előjelentkezés. Ez csupán egy igényfelmérés, hogy lássuk, hányan érdeklődnek az adott tábor iránt.

  • Garantáltan early bird kedvezménnyel jöhetsz táborozni
  • Még a jelentkezés nyilvánosságra hozatala előtt lefoglalhatod a helyed a táborba

Táboraink minden érdeklődő előtt nyitva áll, akár kísérőként, akár sportolóként jönnél.

Igen, minden táborunkat úgy szervezzük meg, hogy bármilyen felkészültségi szinttel részt tudj venni rajtuk. Ha teljesen kezdő vagy, a februári alapozó és az őszi tábort javasoljuk neked. A hegyifutó táborba a minimum elvárás, hogy 10 kilométert tudj legalább teljesíteni.

Természetesen! Ha a párod, vagy valamelyik más családtagod is elkísérne, lehetőséget biztosítunk, hogy csatlakozzon a csapathoz. A kísérőknek a szállást és az étkezést biztosítjuk.