fbpx

PARTNERKEDVEZMÉNYEK

Partnerkedvezményeinket edzésterves sportolóink vehetik igénybe. Nem számít, hogy a Basic, Premium vagy a Pro csomag előfizetője vagy, ha van aktív edzésterved nálunk, jogosult vagy igénybe venni partnereinknél az alább megadott kedvezményeket.

-10%

A GARMIN nem csak egy brand, sokkal inkább egy vallás az állóképességi sportolók körében! Sportóráik és okos görgőik (Tacx) széles választéka minden igényt kielégítenek. Olyanokat is, amikről nem tudtál korábban, hogy léteznek!

Ha van ENSPORT-os edzésterved, 10% kedvezményre vagy jogosult a SPORT és FITNESS termékekre a Garmin webshopjában (akciós termékek kivételével) kuponkódunk megadásával (kérd az edzőtől).

webshop: https://www.garmin.hu/

-20%

Magyar gyártású, prémium minőségű technikai ruházat futóknak, kerékpárosok és triatlonistáknak. Nem csak feliratokkal és logókkal látják el a ruhadarabokat, hanem teljesen egyedi arculatot kapnak a termékek.

Ha van ENSPORT-os edzésterved, 20% kedvezményre vagy jogosult MINDENRE az 575 webshopjában kuponkódunk megadásával (kérd az edzőtől).

webshop: https://www.shop.575.hu/ensport/

-12%

Budapesten 3 és további 3 vidéki nagyvárosban megtalálhatóak a Nyúlcipőbolt üzletei. A legnépszerűbb márkákból válogathatsz, úgy mint: Asics, Brooks, Hoka, Mizuno, Newton Running, Nike, Salomon és Saucony.

Ha van ENSPORT-os edzésterved, 12% kedvezményre vagy jogosult MINDENRE (az akciós termékek kivételével) a Nyúlcipőbolt webshopjában kuponkódunk megadásával (kérd az edzőtől).

webshop: https://nyulcipobolt.hu/

-12%

Magyar gyártású, prémium minőségű sportkrémek, nem csak sportolóknak. A Meru kínálata széles spektrumot felölel: izomlazító, bemelegítő, alakformáló és zsírégető, karcsúsító és narancsbőr elleni, regeneráló és sarokpuhító gélekből és krémekből válogathattok.

Ha van ENSPORT-os edzésterved, 12% kedvezményre vagy jogosult MINDENRE a Meru webshopjában kuponkódunk megadásával (kérd az edzőtől).

webshop: https://merusportcare.com/

-10%

A BLACKROLL® termékek piacvezető, prémium minőségű SMR hengerek Németországból. A teljes termékpalettán megtalálhatóak további, regenerációt támogató eszközök, valamint edzéshez, teljesítmény fokozáshoz alkalmazható termékek is. Tartozz Te is a legjobbak közé!

Ha van ENSPORT-os edzésterved, 10% kedvezményre vagy jogosult MINDENRE a Blackroll webshopjában kuponkódunk megadásával (kérd az edzőtől).

webshop: https://blackroll.hu/

-15%

Magyar termékek sportolóktól sportolóknak. Az <i:am> termékek minőségi alapanyagokból, sportolás közbeni frissítésre készült termékek. Nyugodt gyomor, megfelelő hidratáció a legkeményebb, leghosszabb próbatétel során is. Ez az <i:am> fueling!

Ha van ENSPORT-os edzésterved, 15% kedvezményre vagy jogosult MINDENRE az <i:am> webshopjában kuponkódunk megadásával (kérd az edzőtől).

webshop: https://www.i-am.hu/webshop/