fbpx

SPORTMASSZÁZS BUDAPEST

MIÉRT EGYEDI?

Három masszázsfajtát ötvözünk egybe. Nem kell kiválasztanod neked melyikre van szükséged. A svédmasszázs, a sportmasszázs és a gyógymasszázs előnyeit is megkapod egyszerre.

KINEK JÓ?

Profiknak, haladóknak és kezdőknek egyaránt. A pihenés mindenkire ráfér, aki rendszeresen sportol és terheli az izmait.

SOKOLDADÚ

A hagyományos kézzel végzett masszázs mellett a jelenleg egyre népszerűbb eszközök is előkerülnek a kezelések során. Kinesio Tape, flossing, köpöly, masszázspisztoly, fascia kés, EMS/TENS

SZOLGÁLTATÁSOK

Sportmasszázs

S.O.S.
kezelés

Időtartam: 30 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Az S.O.S. csomag egy olyan 30 perces kezelés, ahol kivételesen nem rendszerben gondolkodunk, hanem rögtön a lényegre térünk. Ez a szolgáltatás nem feltétlen a masszázsról szól. Itt bevetünk mindent, amivel csökkenthető a fájdalom (kinesio tape, köpölyözés, masszázs pisztoly, flossing, fascia kés, elektroterápia).

Szakmailag ilyen rövid idő korlátozottak a lehetőségeink, de mégis sokkal többet jelent a semminél. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akiknek olyan fájdalmai vannak, amik az egyszerű hétköznapi tevékenységeket is megnehezítik, vagy azoknak akiknek sikerült a verseny előtti utolsó edzésen megsérülniük.

4.000Ft

Köpölyözés

Fájó testrész kezelése

Időtartam: 60 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A fájó testrész kezelés a legnépszerűbb csomag. Itt az 1 órás időtartamba nem csak a konkrét fájó terület, hanem az egész végtag vizsgálata belefér. Ha egy fájó bal térdet veszünk példának, akkor is talptól combig kezeljük mind a két oldalt, elől és hátul is. Így ha nem is a teljes testről, de egy elég nagy területről kapunk tiszta képet.

Természetesen ha a helyzet úgy hozza, ez a csomag is tartalmazza a köpölyözést, a flossingot, a masszázspisztoly és a fasciakés használatát (ebben a csomagban a kinesio tape ragasztás feláras). Ezt a szolgáltatást 2-3 hentente ajánljuk a rendszeresen sportolóknak.

7.000Ft

Flossing

Teljes test kezelése

Időtartam: 90 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A teljes test kezelése csomag a legösszetettebb és legrészletesebb kezelés. Itt 90 perc áll rendelkezésünkre, hogy kiderítsük a fájdalom okát és meg is szüntessük. Értelemszerűen ebben a szolgáltatásban nem kötelező teljes test masszázst kérni, lehet szó másfél órás csak hát vagy csak láb masszázsról is.

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik ritkán tudnak eljutni masszőrhöz, vagy azoknak akiknek, nagyon régóta fennálló fájdalmaik vannak. Természetesen ha a helyzet úgy hozza, ez a csomag is tartalmazza a köpölyözést, a flossingot, a masszázspisztoly és a fascia kés használatát. (ebben a csomagban is feláras a kinesio tape ragasztás).

10.000Ft

Kinesio tape

Kinesio Tape felragasztása

Időtartam: 20 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A kinesio tape egy mechanikus módszer, mely megfelelő felhelyezési technikával a szervezet öngyógyító folyamatait segíti. A sima pamutrétegből és akril ragasztó rétegből álló szalaggal tökéletesen lehet tehermentesíteni az izmokat és az ízületeket. Az izomegyensúly helyreállítása érdekében az izom feszültsége felfelé vagy lefelé irányítható, amivel aktiváló vagy lazító hatást érhetünk el, ezzel csökkentve a fájdalomérzetet.

3.000Ft

ÍGY CSINÁLJUK MI

Az első alkalom

1️⃣ Megérkezel, átöltözöl, kitöltesz egy nyilatkozatot, majd találkozol a sportmasszőrrel.

2️⃣ Ő kikérdez, hogy mik a panaszaid vagy céljaid, megismer téged.

3️⃣ Ezután kényelmesen elhelyezkedsz a masszázs ágyon és pihensz.

4️⃣ Végül átveszitek az értintett izomcsoportokat és tippeket/trükköket kapsz a további lazításukra.

Miért az ENSPORT-ot válaszd?

✔️ Sportmasszőrünk  maga is sportoló, így saját tapasztalatait is bele tudja építeni a foglalkozásokba.

✔️ Ha csak egyszer jössz, mert pl. messze vagyunk, akkor is tippeket és tanácsokat kapsz az otthoni lazításokhoz.

✔️ Mert sportmasszőrünk rendszerben gondolkozik. Egy egész testet lát, nem csak egy szűk problémát.

✔️ Használjuk sportolói és edzői tapasztalatainkat, valamint a modern technológiát.

Szia, Dávid vagyok, én leszek a masszőröd!

Gyerekkorom óta folyamatosan sportolok. Több sportágban kipróbáltam magam, ezért sokoldalúan látom a sérüléseket. Az ENSPORT-nál a fő feladatom a sportolók terhelhetőségének fenntartása. Szem előtt tartom a teljes versenyszezonod és mindig az edzéstervednek megfelelő kezelést kapsz tőlem.

Darabos Dávid

Darabos Dávid
sportmasszőr

EZT KAPOD TŐLÜNK

Konzultáció

Minden kezelés egy részletes konzultációval indul. Fontos tudnunk a sportmúltadat, a korábbi sérüléseidet, műtétjeidet, hogy teljes képet kapjunk rólad, és feltárjuk a probléma okát, amiért hozzánk fordulat.

Sokoldalú eszközök

A hagyományos kézzel végzett masszázs mellett több kiegészítő kezeléssel is felkészültünk, hogy biztosra menjünk. Egy kezelésen belül több eszközzel is segítünk, hogy hamarabb regenerálódj.

Sportoló sportmasszőr

A Sportmasszázs szolgáltatásainkat sportmúlttal rendelkező masszőr végzi. Ezért fogunk tudni számodra minden részletre kiterjedő, gyakorlatban is hasznosítható szolgáltatást nyújtani.

Rendszerben gondolkozunk

A Sportmasszázs nem csak egyszeri szolgáltatás, hanem az edzésterved kiegészítése. Figyelünk a versenyszezonodra és a felkészülésedre, ezért megkülönböztetünk verseny előtti, versenyfelkészítői és verseny után masszázsokat.

Figyelünk a részletekre

A Sportmasszázs egy tüneti kezelés, amivel a letapadásokat, izomgörcsöket és mozgásból eredtő fájdalmakat orvosoljuk. Ahhoz, hogy ezek a sérülések ne forduljanak elő, meg kell találni a probléma okát. Sportmasszőrünk erre is figyel, ezért minden kezelés után tippeket és tanácsokat is kapsz a sérülés elkerülése érdekében.

Jegyzőkönyv

A Mobility Traininges jegyzőkönyved a masszőrünket is segíti, hiszen pillanatok alatt tiszta képet kap az állapotodról. A gyógytornászokkal folyamatos az egyeztetés, így egyszerre többen is figyelnek rád.

KÉPEK A MASSZÁZSRÓL

Foglalj időpontot Sportmasszázsra!

A MASSZÁZSRÓL MONDTÁK

Partnereink