fbpx

SPORTMASSZÁZS BUDAPEST

MIÉRT EGYEDI?

Három masszázsfajtát ötvözünk egybe. Nem kell kiválasztanod neked melyikre van szükséged. A svédmasszázs, a sportmasszázs és a gyógymasszázs előnyeit is megkapod egyszerre.

KINEK JÓ?

Profiknak, haladóknak és kezdőknek egyaránt. A pihenés mindenkire ráfér, aki rendszeresen sportol és terheli az izmait.

SOKOLDADÚ

A hagyományos kézzel végzett masszázs mellett a jelenleg egyre népszerűbb eszközök is előkerülnek a kezelések során. Kinesio Tape, flossing, köpöly, masszázspisztoly, fascia kés, EMS/TENS

SZOLGÁLTATÁSOK

Sportmasszázs

1 órás kezelés

Időtartam: 60 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Kinek ajánljuk?

A fájó testrész kezelés a legnépszerűbb masszázsunk. Itt az 1 órás időtartamba nem csak a konkrét fájó terület, hanem az egész végtag kezelése belefér. Ha egy fájó bal térdet veszünk példának, akkor is talptól combig kezeljük mind a két oldalt, elől és hátul is. Így ha nem is a teljes testről, de egy elég nagy területről kapunk tiszta képet.

Természetesen ha a helyzet úgy hozza, ez a csomag is tartalmazza a köpölyözést, a flossingot, a masszázspisztoly és a fasciakés használatát (ebben a csomagban a kinesio tape ragasztás feláras). Ezt a szolgáltatást 2-3 hentente ajánljuk a rendszeresen sportolóknak.

10.000Ft

1,5 órás kezelés

Időtartam: 90 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Kinek ajánljuk?

90 perc áll rendelkezésünkre, hogy kiderítsük a fájdalom okát és meg is szüntessük azt. Értelemszerűen ebben a szolgáltatásban nem kötelező teljes test masszázst kérni, lehet szó másfél órás csak hát vagy csak láb masszázsról is.

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik ritkán tudnak eljutni masszőrhöz, vagy azoknak akiknek, nagyon régóta fennálló fájdalmaik vannak. Természetesen ha a helyzet úgy hozza, ez a csomag is tartalmazza a köpölyözést, a flossingot, a masszázspisztoly és a fascia kés használatát. (ebben a csomagban is feláras a kinesio tape ragasztás).

13.500Ft

2 órás kezelés

Időtartam: 120 perc
Időpont: bejelentkezés alapján
Kellékek:
sportruházat vagy laza ruházat, papucs

Kinek ajánljuk?

Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akik szeretnék a kezelést kimaxolni. A 120 perc elegendő a teljes test komplex feltérképezésére, ahol a problémás területekre több idő jut. A 2 óra alatt a teljes testet végigmasszírozzuk, s ha szükségesnek érezzük, itt is része a köpölyözés, a flossing szalag, a masszázspisztoly és a fasciakés használata a kezelésnek.

17.000Ft

Szakmai partnerünk a

ÍGY CSINÁLJUK MI

Az első alkalom

1️⃣ Megérkezel, átöltözöl, kitöltesz egy nyilatkozatot, majd találkozol a sportmasszőrrel.

2️⃣ Ő kikérdez, hogy mik a panaszaid vagy céljaid, megismer téged.

3️⃣ Ezután kényelmesen elhelyezkedsz a masszázs ágyon és pihensz.

4️⃣ Végül átveszitek az értintett izomcsoportokat és tippeket/trükköket kapsz a további lazításukra.

Miért az ENSPORT-ot válaszd?

✔️ Sportmasszőrünk maga is sportoló, így saját tapasztalatait is bele tudja építeni a foglalkozásokba.

✔️ Ha csak egyszer jössz, mert pl. messze vagyunk, akkor is tippeket és tanácsokat kapsz az otthoni lazításokhoz.

✔️ Mert sportmasszőrünk rendszerben gondolkozik. Egy egész testet lát, nem csak egy szűk problémát.

✔️ Használjuk sportolói és edzői tapasztalatainkat, valamint a modern technológiát.

Szia, mi vagyunk a sportmasszőreid!

Darabos Dávid

Darabos Dávid
elérhető: szerda

Ismerd meg Dávidot

Az életem elég sokoldalúnak mondható, több területen kipróbáltam magam, de volt egy része, ami mindig megmaradt, ez pedig a sport. 6 éves korom óta nagyobb kihagyás nélkül mindig űztem valamilyen sportágat. 18 év labdarúgás, 4 év úszás és 2 év teniszezés után 2016-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni a futással. Hamar feltűnt, hogy az átlagosnál jobban érdekelnek az edzések és a versenyek utáni kikapcsolódások és pihentetések. Egy idő után pedig már a teljes baráti társaságom sérüléseit-fájdalmait én kezeltem.

Innen pedig nem volt megállás. 2018 óta Ensportos futóként teljesen átállt a fókusz erre és az eddigi tanulmányaimat megszakítva, a masszázs és a rehabilitáció világa felé vettem az irányt. A sportolók teljesítményének ilyen fajta maximalizálása eddig csak az élsportolóknál volt szokás. Célom, hogy ezt kiterjesszem egészen az amatőr szintig, hiszen mindenki a saját szintjén, de terheli a testét. A futások mellett a pihenések is az edzésterv részei, amik ugyanúgy rendszerességet igényelnek.

Nagy Szilvia
elérhető: kedd, szombat

Ismerd meg Szilvit

A sport sokáig az életem része volt, mint versenyzés vagy munka, manapság már csak hobbi. Táncoltam, röplabdáztam, aztán pedig aerobic, kangoo és személyi edzőként is dolgoztam. Masszázstapasztalataim nagy részét külföldön, hajón szereztem, leginkább wellness masszázs területen (alakformáló, mézes, svéd, aromaterápia), majd a szárazföldön sportrendezvények keretein belül masszíroztam sportolókat (p. UTT, WizzAir félmaraton).

Dávid és Zsolti mellett a női energiát szeretném képviselni az ENSPORT masszázs csapatában. Célom, hogy aki megtisztel a bizalmával hétvégenként, jó hangulatban és felfrissülve távozzon a “kezeim közül”.

Mészáros Zsolt
elérhető: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek

Ismerd meg Zsoltit

Gyermekkorom óta végigkísért a sport. 10 éves koromtól kezdve válogatott kajakosként versenyeztem közel 10 éven keresztül. Később diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen, elvégeztem a sport- majd a gyógymasszőr képzést.

Közel 2 évet tölthettem el a Honvéd Kosárlabda Akadémián az utánpótlás csapatok mellett, mint masszőr (gyúró). Fizioterápiás asszisztensi képesítést és tudást szerezhettem, ezzel is bővítve ismereteimet.

Izgatottan tekintek az ENSPORT-nál való munkámra. Szeretek sportolókkal dolgozni, és bízom benne, hogy sokak felkészülését megkönnyíthetem a tudásommal.

KÉPEK A MASSZÁZSRÓL

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Természetesen a masszőr nem diagnosztizál. Azonban alapvető fontosságú az első kezelést megelőző alapos tájékozódás, és fizikális vizsgálatokat egyaránt. Mindez egy könnyed beszélgetés (kikérdezés) a Te szokásaidról, életmódodról.

 • gyulladásos betegségek
 • fertőző betegségek
 • láz
 • csonttörés, égés, ficam, trauma
 • epilepszia
 • TBC
 • ittas/drogos állapot
 • bőrelváltozások
 • rosszindulató daganat
 • terhesség első 3, illetve utolsó 3 hónapja
 • menstruáció legerősebb napjai
 • elzáródásos érbetegségek
 • kezeletlen szívritmuszavar
 • előrehaladott csontritkulás
 • kezeletlen magas vérnyomás
 • Biomechanikai hatások – Mechanikai nyomás a szövetekre
  • Megszünteti a szövetek összetapadását
  • Megszünteti az izmok és a fascia hipertónusságát
  • Növeli az ízület mozgástartományát
  • Csökkenti a myofasciális merevséget
  • Nyújtja és felrepeszti a kóros hegszövetet
 • Fiziológiai hatások – A szövetek és a szervek átalakulásának megkönnyítése
  • Aktiválja a vér- és a nyirokkeringést, drenázshatású
  • Fokozza a vizeletkiválasztást és a vese szűrő funkcióját, így távoznak az anyagcseremelléktermékek
  • Növeli a paraszimpatikus idegrendszer aktivitását
  • Ellazít és kellemes közérzetet teremt
 • Neurológiai hatások – Reflexek stimulálása
  • Csökkenti a neuromuszkuláris ingerlékenységet
  • Csökkenti az izomfeszülést és a görcsöket
  • Csökkenti a fájdalomérzetet
 • Pszichoemocionális hatások – A test-elme tudatosság fokozása
  • Ellazít és pihentető érzést kelt
  • Csökkenti a szorongás szintjét
  • A mozdulatok hozzájárulnak a mozgáskép helyreállításához egy sérülés után
  • Felfrissít

Svédmasszázs:

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Egy jól végzett svédmasszázs után felszabadultnak érzed magad. Általában azok igénylik, akik hátfájással, derékfájással küszködnek, esetleg lazítani szeretnének, mert nagyon stresszes a munkájuk. A simító, dörzsölő,rezegtető és gyúró mozdulatok felfrissítik a szervezetet. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A frissítő masszázs során aromaterápiát is szokás alkalmazni.

Sportmasszázs:

Nyugati hagyományokon alapuló masszázstechnika. A technikája nagyban hasonlít a svédmasszázshoz, de egy jóval intenzívebb, erősebb és mélyizomzatra is kiható formája.

A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja. Célja többféle lehet, attól függően, hogy sportolás előtt, vagy után veszed igénybe.

A sporttevékenységek előtti sportmasszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítsuk, ezáltal azok rugalmasak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek lesznek. Az intenzív masszázs felkészít a testmozgásra, hatására jelentősen növekszik izomzatunk teljesítménye, és csökkennek a sérülések esélyei.

A sporttevékenység utáni sportmasszázs célja a regenerálás, amely két fő szakaszból áll: Közvetlenül az izmok terhelése után végzett kezelés célja, hogy a megterhelt szövetekből a salakanyagok mielőbb eltávozzanak. Ajánlott ilyenkor nagyobb mennyiségű folyadékot fogyasztanunk. A felgyülemlett tejsav eltávolításával elkerülhetjük az izomlázat. Majd az ezt követő (pl. edzések közötti) masszázsok jelentősége, hogy az izmaink regenerálódjanak, és a megfelelő izomtónusunk visszaálljon.

Gyógymasszázs:

A gyógymasszázst leginkább kiegészítő kezelésnek rendelik. Minden esetben orvos rendeli el terápiás céllal. Svédmasszázs fogásokkal helyileg és reflexes távolhatás révén is javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat. A simítás, a gyúrás bizonyos fogásai, a vibráció és a végtag kirázása izomlazító, a gyúrás más formái: a dörzsölés és az ütögetés inkább izomtonizáló hatásúak. Több formája létezik: szegment masszázs, kötőszöveti masszázs, perioszteális masszázs, nyirokmasszázs.

A Sportmasszázs csak Budapesten elérhető, vidéki laborjainkban nem. A foglalkozásokat a Csömöri Út 213-as szám alatt tartjuk.

A MASSZÁZSRÓL MONDTÁK

IDŐPONTFOGLALÁS

1️⃣ Válaszd ki a téged érdeklő szolgáltatást az alábbi felületen
2️⃣ Végigmész a folyamaton, kiválasztod az időpontot
3️⃣ Megvárod az automatikus e-mail visszaigazolásokat a foglalás sikerességéről vagy sikertelenségről
4️⃣ Ha sikertelen a foglalás, akkor kérjük, foglalj újra, vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Partnereink