EDZÉSTERVEZÉS

Miért jó?

Mert edződtől folyamatos figyelmet kapsz. Nyomon követi teljesítményed, visszajelzéseket ad, így mindig tudod, hogy hol tartasz.

Kinek jó?

Akinek egyéni az időbeosztása, nem mindegy mennyit szán a sportra, a saját határait akarja feszegetni, vagy egyszerűen csak kell valaki, aki figyeli a sportolását, biztatja és nem engedi, hogy lazsáljon.

Sablonmentesség garancia

Ha egy edző odafigyel a sportolójára, rendszeresen kommunikál vele, akkor nem lehet két egyforma tervet írni, ez nálunk alapkövetelmény.

Jelentkezz díjmentes próbahónapunkra!

Mi vár rád, ha nálunk van edzésterved?

Rakétakilövés-szerű fejlődés,
mindennapi motiváció,
céljaid beteljesülése

☑️

Megmutatunk egy egészségesebb életet

Bebizonyítjuk Neked, hogy egy tapasztalt edzővel képes leszel fenntartani a mindennapi motivációdat, és a rendszeres sportolással az életed is gyökeresen megváltozik majd!

☑️

Megváltoztatjuk a sportról alkotott képedet

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a sporthoz fűződő viszonyodról! Bele tudod illeszteni az életedbe az edzéseket, le fogod tudni futni a félmaratont/maratont, teljesíteni tudod az Ironmant! Megismered egy merőben új oldaladat.

☑️

Olyan célokat érhetsz el, amiről még álmodni sem mertél

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni.

VÁLASZTHATÓ SPORTÁGAK

Futás

Kezdő futótól a haladó maratonistáig. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik, tapasztalták, legyen szó ironmanről, vagy rövidebb távokról.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Ultrafutás

Egyesek szerint 42 km felett kezdődik az élet. Ezek a távok teljes embert kívánnak, részünkről meg szakértelmet és tapasztalt edzőt.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Úszás

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Wattmérés

Egyre többen használnak wattmérőt akár futáshoz, akár kerékpárrhoz. A wattmérés külön szakértelmet igényel, melyt nálunk megkapsz.

Prémium csomagunkban feláras szolgáltatás, Prémium+ csomagban ingyenes extra.

Rákóczi Feri

is az ENSPORT-al készül!

EDZÉSTERVEZÉS CSOMAGJAINK

ENSPORT STARTER

Kezdd el velünk! A starter csomagunk azoknak szól, akik ismerkednek az edzéstervezés világával, és nem akarnak sok pénzt rászánni. Elfogadják, hogy nincs állandó edzői felügyelet, de fontos számukra, hogy az edzésprogram személyre szabott legyen. EZ NEM SABLON EDZÉSTERV!

☑️ Személyre szabott edzések

☑️ Sablonmentesség-garancia

☑️ Tervezési ciklus: 4 hetes

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás

Induló konzultáció: nincs

Edző, akivel kapcsolatban lehetsz: nincs

Szezontervezés, versenystratégia: nincs

ENSPORT-laborkedvezmények: nincs

Edzések kiértékelése: nincs

Edzői kommunikáció: nincs

Választható hűségidő: nincs

💰 Fizetési gyakoriság: 4 hetes ciklusokban

ENSPORT PRÉMIUM

A legnépszerűbb választás! A piac egyik legjobb ár/érték arányú, prémium minőségű edzéstervezés szolgáltatása. Lesz edződ, akit felhívj, ha kérdésed van, és aki végig kísér a célig vezető úton. TUDATOS TELJESÍTMÉNY, ELÉRHETŐ ÁRON!

☑️ Induló konzultáció

☑️ Kapsz egy edzőt, akivel kapcsolatban leszel

☑️ Személyre szabott edzések

☑️ Watt alapú edzéstervezés (+3000 Ft)

☑️ Sablonmentesség-garancia

☑️ Szezontervezés

☑️ Versenystratégia minden versenyedre

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás

☑️ ENSPORT-kedvezmények (lásd táblázat)

☑️ Első teljesítménydiagnosztika (17.900 Ft)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért

💰 Fizetési gyakoriság: havonta

ENSPORT PRÉMIUM+

A legnépszerűbb választás még jobb formában! Mindent tud, amit a Prémium csomag, de felturbóztuk pár hasznos extrával! Ami egy egyedi újítás a piacon: videós edzés- és futómozgás-elemzést is tartalmaz az edzésterved. TUDATOS TELJESÍTMÉNY 2.0!

☑️ Induló konzultáció

☑️ Kapsz egy edzőt, akivel kapcsolatban leszel

☑️ Személyre szabott edzések

☑️ Watt alapú edzéstervezés (nem feláras)

☑️ Sablonmentesség-garancia

☑️ Szezontervezés

☑️ Versenystratégia minden versenyedre

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás

☑️ ENSPORT-kedvezmények (lásd táblázat)

☑️ Első teljesítménydiagnosztika (17.900 Ft)

Nincs hűségidő

💰 Fizetési gyakoriság: havonta

*️⃣ Képernyővideós edzéselemzés: heti 1x

*️⃣ Videós mozgáselemzés: havi 1x

ÁRAINK

Csomag Sportág Időtartam Ár 1 év hűséggel 6 havi hűséggel Hűségidő nélkül
Starter Futás, kerékpár, úszás, triatlon 4 hét 5.000 Ft
Prémium Futás, kerékpár, úszás hónap 14.000 Ft 15.500 Ft 17.000 Ft
Triatlon 17.000 Ft 18.500 Ft 20.000 Ft
Wattmérés 3.000 Ft 3.000 Ft 3.000 Ft
Prémium+ Futás, kerékpár, úszás, triatlon (wattméréssel) hónap 29.900 Ft

Aktív ENSPORT-edzésterv előfizetés esetén érvényes kedvezmények

Szolgáltatás Teljes ár ENSPORT-edzéstervvel
Teljes állapotfelmérés (futás/kerékpár) 29.900 Ft 17.900 Ft
Triatlonos állapotfelmérés 45.900 Ft 29.900 Ft
Futómozgás-elemzés 27.900 Ft 22.900 Ft
BikeFit kerékpár-beállítás 21.900 Ft 17.900 Ft
Biomechanikai analízis (Mobility Training) 15.000 Ft 12.000 Ft
Talpvizsgálat 6.250 Ft 4.990 Ft
Sportétrend-tervezés 30.000 Ft 25.000 Ft
Táplálkozási tanácsadás 15.000 Ft 12.000 Ft

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha eltökélt vagy és szeretnéd, hogy egy szakértő felügyelje a sportolásod, akkor érdemes kipróbálnod ezt a szolgáltatásunkat. Több száz hobbi sportoló választott már minket a legnagyobb megelégedésükre, hogy segítsünk sportcéljaik elérésében. Egy edző a legjobbat fogja kihozni belőled, és ha neked egy 2 órán belüli félmaraton, egy 4 órán belüli maraton, vagy egy Ironman teljesítése a célod, akkor az edzői segítség szinte nélkülözhetetlen. De ha nem próbálod ki, akkor biztosan nem fogod megtudni, hogy milyen lehet szakértő segítséggel sportolni!

Függetlenül attól, hogy az „alig van időm edzeni” vagy a heti 20 órát edzők táborát erősíted, az edzéstervezés szolgáltatásunk olyan program testreszabását célozza, melyet képes leszel betartani és amely igazodik az időbeosztásodhoz. Ez különböztet meg minket a „csak” edzéstervezést kínáló szolgáltatóktól. Mi egy jól átgondolt, személyre szabott programot kínálunk, mely Veled és a körülményeiddel folyamatosan fejlődik hétről-hétre. Azt gondolod nincs elég időd edzeni? Próbálj ki minket, hogy megmutassuk, munka mellett is képes leszel fejlődni!

A kommunikáció. Mindegyik csomagunkat a lehető legnagyobb szakértelemmel állítjuk össze, hogy a lehetőségeidet összhangba hozhasd a pénztárcáddal. A Starter csomagunk nem tartalmaz edző visszajelzést, viszont ez az opció nem egyenlő az internetről letölthető ingyenes sablon edzéstervekkel. Mi ezt a „kezdő” megoldást is teljesen rád szabjuk! Ha viszont neked fontos, hogy az edződdel kapcsolatba léphess, akkor a Prémium vagy Prémium+ csomagjainkat ajánljuk. A csomagok tartalmát fent részleteztük.

A jelentkezési űrlap kitöltésével indul el a folyamat. Minden fontos információt elküldünk számodra e-mailen, majd összekötünk a Training Peaks nevű programmal. Ezen a felületen fogjuk az edzéseidet vezetni. A TrainingPeaks (TP) a világ vezető edzéstervező és elemző szoftvere. Úgy képzeld el, mint egy naptárt, amit az edződ és te látsz. Az applikáció mobilon is elérhető, így a telefonodon látod az aktuális edzéseket. A TP fiókodat kapcsold össze az óráddal, így edzés után amikor szinkronizálod az órát, rögtön felkerül az edzésed.  A Premium és VIP csomagjainkra előfizetőink általában egy hétre előre kapják meg az edzéseket, a Starter csomagunk előfizetői pedig az általuk megrendelt teljes időtartamra. Az edzések rögzítéséhez ajánljuk, hogy használj pulzusmérő sportórát. Kösd össze az óragyártód appját a TP-vel, így egy gombnyomással szinkronizálni tudod az edzéseidet, így azok megjelennek a TP felületen. Írd le a kommentbox-ba, hogy milyennek érezted a tréninget, az edződ kielemzi az adatokat és a kommentedet figyelembe véve kiértékeli a munkád. A Starter csomagjainkhoz nem tartozik edzői kommunikáció, ott csupán az edzéseket kapod meg a TP-n keresztül.

6 és 12 hónap hűségidőre tudsz szerződni nálunk a Premium és VIP csomagjaink keretein belül (a Starter csomagunknál nincs hűségidő). Ez egy határozott idejű elköteleződést jelent felénk, mi pedig az általad választott időtartamra garantáljuk neked az alacsonyabb és változatlan havidíjakat. Természetesen gondoltunk arra az eshetőségre is, ha önhibádon kívül nem tudsz sportolni a vállalt hűségidő során. Ha bővebb infókat szeretnél megtudni erről, ezen a linken találod a tájákoztatót és szabályzatot: https://ensport.hu/wp-content/uploads/2019/12/H%C5%B1s%C3%A9gid%C5%91s-felt%C3%A9telek-2019.09.01.pdf

Természetesen a hűségidő vállalása nem feltétele a közös munkának, Premium és VIP edzéstervezés-csomagjainkra határozatlan időre is előfizethetsz. Ez magasabb havidíjat jelent ugyan, de bármikor szüneteltetheted, vagy felmondhatod a szerződést.

Bankkártyával és utalással. Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor minden hónap elején automatikusan levonja az OTP Simple rendszer az edzéstervezésed havidíját. Ez egy egyszerű és hatékony módja a díjfizetésnek, ezért javasoljuk, hogy ezt válaszd.

Ha nem szimpatikus számodra a kártyás fizetés, úgy havi és negyedéves banki utalással is rendezheted az edzéstervezés díját. Ebben az esetben elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a regisztrációd során megadott e-mail címre küldünk majd.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

AZ EDZÉSTERVEKRŐL MONDTÁK