fbpx

EDZÉSTERVEZÉS

Kezdd el!

Sokszor az első lépés a legnehezebb, de ha elhatározod magad, kinyílik számodra egy új világ. Több száz kezdővel dolgoztunk már, akik mindannyian ezt mondták pár hónap múlva: bárcsak előbb jelentkeztem volna hozzátok!

Javítsd meg!

Ha sportolsz már egy ideje, tapasztalhattad, hogy eljön az a pont, amikor nem jönnek könnyen az egyéni csúcsok. 2 órán belüli félmaratonhoz, vagy 9 órán belüli Ironmanhez komoly szakértelem és edzsésstratégia szükséges. Tőlünk ezt megkapod!

Nyerd meg!

A dobogó legfelső fokára hosszú út vezet. Oda már nem elég szeretni, amit csinálsz, akarni is kell a sikert! Edzőink maguk is harcedzett sportolók voltak, akik pontosan tudják mi kell ahhoz, hogy az aranyérem a Te nyakadban landoljon!

INGYENES PRÓBAHÓNAP JANUÁRBAN

Ha eddig nem mertél belevágni az online edzéstervezés/felkészítés világába, akkor ez az ajánlat Neked szól! Ha január 31-ig megrendeled Prémium edzéstervezés csomagunkat, a kezdéstől számított első 4 hétben díjmentesen kapod tőlünk az edzőt és az edzéstervet. A feltétele ennek, hogy ne legyen nálunk aktív előfizetésed, beleértve az edzéstervezés szüneteltetéseket is. Ha elégedett voltál velünk és folytatnád, akkor a negyedik hét után kell nyilatkoznod a hűségidő vállalásról, és onnantól szükséges az edzéstervezés díját fizetned (az ártáblázatot lásd itt: https://ensport.hu/araink/). Ha nem folytatnád, kötelezettségmentesen visszamondhatod a további együttműködést.

VÁLASZTHATÓ SPORTÁGAK

Futás

Lehetsz kezdő futó, maratonista, vagy ultrafutó. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik, tapasztalták, legyen szó ironmanről, vagy rövidebb távokról.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Úszás

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

EREDMÉNYEINK

209

Egyéni csúcs 2020-ban

Az elmúlt év során a velünk készülő sportolók ennyiszer döntöttek egyéni csúcsot egy adott távon. Valakinek többször is sikerült a naptári évben. Ez csak úgy lehetséges, ha a maximális figyelmet és szakmaiságot kapják tőlünk!

131

Első teljesítés 2020-ban

Ennyi hobbi és amatőr sportoló teljesítette sikeresen az adott távot életében először az ENSPORT szakmai támogatásával. Volt köztük olyan is, aki előtte semmit sem sportolt rendszeresen, de velünk elkezdte, és sikeres félmaratoni teljesítésig jutott.

4.9-es

Elégedettség (5-ös skálán)

A visszajelzések kiemelten fontosak számunkra. Folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, és a rendszerünket. A több, mint 400 velünk készülő hobbi és amatőr sportoló visszajelzései alapján kaptuk ezt az értékelést, ez pedig rendkívül büszkévé tesz minket, hiszen működik az, amit csinálunk!

Rákóczi Feri

is az ENSPORT-al készül!

ÍGY CSINÁLJUK MI

Rendszert adunk

Nem csak edzéstervet és egy edzőt kapsz az edzéstervvel, hanem egy komplett rendszert, ami érted dolgozik. Az ENSPORT csapat teljes szakértelmét a fejlődésed szolgálatába állítjuk.

Nincs várólista

A jelentkezésed után hamarosan elkezdődhet a közös munka. Nem kell hónapokat várnod, csupán azt a pár napot, míg a jelentkezésed után elvégezzük az adminisztrációt, és összekötünk az edződdel.

o% rizsa, 100% szakmaiság

Nem beszélünk mellé, nem lesznek MLM-es körlevelek. Mindig a valóságot jelezzük vissza a közös munka során, még akkor is, ha számodra az kényelmetlen. Az elsődleges szempont számunkra a fejlődésed!

Személyre szabott metódus

Nincs két egyforma sportoló, ezért hitünk szerint nincs két egyforma fejlődési út sem. Nekünk az a feladatunk, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy milyen úton és mennyi idő alatt tudunk eljuttatni az általad kitűzött célig.

Rendszeres kommunikáció

Egy hónapban többször is beszélsz az edződdel, hiszen így lesz a leghatékonyabb a közös munka. A rendszeres tapasztalatcsere különösen fontos az ENSPORT rendszerében, erre kiemelt figyelmet fordítunk!

Online távjelenlét

Élj bárhol a világon, tőlünk ugyanazt a minőségű szolgáltatást kapod. Az elemzőszoftverek segítségével olyan adatokat is látunk rólad, amit a pálya mellett esélyünk sem lenne. A távolban is veled vagyunk!

Az első lépések

1️⃣ Szükséged lesz pulzusórára és pulzusmérő pántra. Ez a két kellék elengedhetetlen az együttműködésünk során.

2️⃣ Kiválasztod az igényeidnek megfelelő csomagot, majd kitöltöd a regisztrációs űrlapot.

3️⃣ A regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben tájékoztatunk a következő lépésekről. Szükséges lesz regisztrálnod a TrainingPeaks oldalon.

4️⃣ Amint ez megtörtént, az edződ kapcsolatba lép veled, átbeszélitek a közös munka részleteit, és elkezdődik a felkészítésed.

A közös munka

1️⃣ Javasolni fogjuk, hogy gyere el hozzánk egy teljesítménydiagnosztikai vizsgálatra, hogy teljes képet kapjunk a terhelhetőségedről.

2️⃣ Az edzéstervet az állapotfelmérésen kapott adatokat figyelembe véve szabjuk a képességeidre, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból és a lehetőségeidből.

3️⃣ Az edzéstervet heti bontásban kapod meg a TrainingPeaks appon keresztül. Az edződdel folyamatosan online kapcsolatban leszel, ezen a felületen tudsz visszajelzéseket adni neki.

Konzultálj velünk díjmentesen

Maradt még benned kérdés? Ne nyomj még a megrendelés gombra! Regisztrálj díjmentes online konzultációnkra, és kollégánktól mindent meg tudsz kérdezni, ami érdekel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Utána is ráérsz még eldönteni, hogy szeretnél-e velünk sportolni!

EDZÉSTERVEZÉS CSOMAGJAINK

ENSPORT PRÉMIUM

online edzéstervezés szolgáltatás

A legnépszerűbb választás! A piac egyik legjobb ár/érték arányú, prémium minőségű edzéstervezés szolgáltatása. Lesz edződ, akit felhívj, ha kérdésed van, és aki végig kísér a célig vezető úton. TUDATOS TELJESÍTMÉNY, ELÉRHETŐ ÁRON!

☑️ Induló konzultáció

☑️ Kapsz egy edzőt, akivel kapcsolatban leszel

☑️ Személyre szabott edzések

☑️ Watt alapú edzéstervezés (+3000 Ft)

☑️ Sablonmentesség-garancia

☑️ Szezontervezés

☑️ Versenystratégia minden versenyedre

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás

☑️ ENSPORT-kedvezmények (lásd táblázat)

☑️ Első teljesítménydiagnosztika (17.900 Ft)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért

💰 Fizetési gyakoriság: havonta

Ingyenes 4 hét, ha január 31-ig jelentkezel!

ENSPORT PRÉMIUM+

online edzéstervezés szolgáltatás

A legnépszerűbb választás még jobb formában! Mindent tud, amit a Prémium csomag, de felturbóztuk pár hasznos extrával! Ami egy egyedi újítás a piacon: videós edzés- és futómozgás-elemzést is tartalmaz az edzésterved. TUDATOS TELJESÍTMÉNY 2.0!

☑️ Induló konzultáció

☑️ Kapsz egy edzőt, akivel kapcsolatban leszel

☑️ Személyre szabott edzések

☑️ Watt alapú edzéstervezés (nem feláras)

☑️ Sablonmentesség-garancia

☑️ Szezontervezés

☑️ Versenystratégia minden versenyedre

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás

☑️ ENSPORT-kedvezmények (lásd táblázat)

☑️ Első teljesítménydiagnosztika (17.900 Ft)

Nincs hűségidő

💰 Fizetési gyakoriság: havonta

*️⃣ Képernyővideós edzéselemzés: heti 1x

*️⃣ Videós mozgáselemzés: havi 1x

29.900Ft / hó

ÁRAINK

Csomag Sportág Időtartam Ár Az első 4 hétben 1 év hűséggel 6 havi hűséggel Hűségidő nélkül
Prémium Futás, kerékpár, úszás hónap 8.000 Ft 14.000 Ft 15.500 Ft 17.000 Ft
Triatlon 10.000 Ft 17.000 Ft 18.500 Ft 20.000 Ft
Wattmérés 3.000 Ft 3.000 Ft 3.000 Ft
Prémium+ Futás, kerékpár, triatlon (wattméréssel együtt) hónap 29.900 Ft

Aktív ENSPORT-edzésterv előfizetés esetén érvényes kedvezmények

Szolgáltatás Teljes ár ENSPORT-edzéstervvel
Teljes állapotfelmérés (futás/kerékpár) 29.900 Ft 17.900 Ft
Triatlonos állapotfelmérés 45.900 Ft 29.900 Ft
Futómozgás-elemzés 27.900 Ft 22.900 Ft
BikeFit kerékpár-beállítás 21.900 Ft 17.900 Ft
Biomechanikai analízis (Mobility Training) 15.000 Ft 12.000 Ft
Talpvizsgálat 6.250 Ft 4.990 Ft
Sportétrend-tervezés 25.000 Ft 22.000 Ft
Táplálkozási tanácsadás 12.000 Ft 19.000 Ft

Több mint 5 éve partnerünk a

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha eltökélt vagy és szeretnéd, hogy egy szakértő felügyelje a sportolásod, akkor érdemes kipróbálnod ezt a szolgáltatásunkat. Több száz hobbi sportoló választott már minket a legnagyobb megelégedésükre, hogy segítsünk sportcéljaik elérésében. Egy edző a legjobbat fogja kihozni belőled, és ha neked egy 2 órán belüli félmaraton, egy 4 órán belüli maraton, vagy egy Ironman teljesítése a célod, akkor az edzői segítség szinte nélkülözhetetlen. De ha nem próbálod ki, akkor biztosan nem fogod megtudni, hogy milyen lehet szakértő segítséggel sportolni!

Függetlenül attól, hogy az „alig van időm edzeni” vagy a heti 20 órát edzők táborát erősíted, az edzéstervezés szolgáltatásunk olyan program testreszabását célozza, melyet képes leszel betartani és amely igazodik az időbeosztásodhoz. Ez különböztet meg minket a „csak” edzéstervezést kínáló szolgáltatóktól. Mi egy jól átgondolt, személyre szabott programot kínálunk, mely Veled és a körülményeiddel folyamatosan fejlődik hétről-hétre. Azt gondolod nincs elég időd edzeni? Próbálj ki minket, hogy megmutassuk, munka mellett is képes leszel fejlődni!

A kommunikáció. Mindegyik csomagunkat a lehető legnagyobb szakértelemmel állítjuk össze, hogy a lehetőségeidet összhangba hozhasd a pénztárcáddal. A Starter csomagunk nem tartalmaz edző visszajelzést, viszont ez az opció nem egyenlő az internetről letölthető ingyenes sablon edzéstervekkel. Mi ezt a „kezdő” megoldást is teljesen rád szabjuk! Ha viszont neked fontos, hogy az edződdel kapcsolatba léphess, akkor a Prémium vagy Prémium+ csomagjainkat ajánljuk. A csomagok tartalmát fent részleteztük.

A jelentkezési űrlap kitöltésével indul el a folyamat. Minden fontos információt elküldünk számodra e-mailen, majd összekötünk a Training Peaks nevű programmal. Ezen a felületen fogjuk az edzéseidet vezetni. A TrainingPeaks (TP) a világ vezető edzéstervező és elemző szoftvere. Úgy képzeld el, mint egy naptárt, amit az edződ és te látsz. Az applikáció mobilon is elérhető, így a telefonodon látod az aktuális edzéseket. A TP fiókodat kapcsold össze az óráddal, így edzés után amikor szinkronizálod az órát, rögtön felkerül az edzésed.  A Premium és VIP csomagjainkra előfizetőink általában egy hétre előre kapják meg az edzéseket, a Starter csomagunk előfizetői pedig az általuk megrendelt teljes időtartamra. Az edzések rögzítéséhez ajánljuk, hogy használj pulzusmérő sportórát. Kösd össze az óragyártód appját a TP-vel, így egy gombnyomással szinkronizálni tudod az edzéseidet, így azok megjelennek a TP felületen. Írd le a kommentbox-ba, hogy milyennek érezted a tréninget, az edződ kielemzi az adatokat és a kommentedet figyelembe véve kiértékeli a munkád. A Starter csomagjainkhoz nem tartozik edzői kommunikáció, ott csupán az edzéseket kapod meg a TP-n keresztül.

6 és 12 hónap hűségidőre tudsz szerződni nálunk a Premium és VIP csomagjaink keretein belül (a Starter csomagunknál nincs hűségidő). Ez egy határozott idejű elköteleződést jelent felénk, mi pedig az általad választott időtartamra garantáljuk neked az alacsonyabb és változatlan havidíjakat. Természetesen gondoltunk arra az eshetőségre is, ha önhibádon kívül nem tudsz sportolni a vállalt hűségidő során. Ha bővebb infókat szeretnél megtudni erről, ezen a linken találod a tájákoztatót és szabályzatot: https://ensport.hu/wp-content/uploads/2019/12/H%C5%B1s%C3%A9gid%C5%91s-felt%C3%A9telek-2019.09.01.pdf

Természetesen a hűségidő vállalása nem feltétele a közös munkának, Premium és VIP edzéstervezés-csomagjainkra határozatlan időre is előfizethetsz. Ez magasabb havidíjat jelent ugyan, de bármikor szüneteltetheted, vagy felmondhatod a szerződést.

Bankkártyával és utalással. Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor minden hónap elején automatikusan levonja az OTP Simple rendszer az edzéstervezésed havidíját. Ez egy egyszerű és hatékony módja a díjfizetésnek, ezért javasoljuk, hogy ezt válaszd.

Ha nem szimpatikus számodra a kártyás fizetés, úgy havi és negyedéves banki utalással is rendezheted az edzéstervezés díját. Ebben az esetben elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a regisztrációd során megadott e-mail címre küldünk majd.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

AZ EDZÉSTERVEKRŐL MONDTÁK

Partnereink