fbpx

EDZÉSTERVEZÉS

Kezdd el!

Sokszor az első lépés a legnehezebb, de ha elhatározod magad, kinyílik számodra egy új világ. Több száz kezdővel dolgoztunk már, akik mindannyian ezt mondták pár hónap múlva: bárcsak előbb jelentkeztem volna hozzátok!

Javítsd meg!

Ha sportolsz már egy ideje, tapasztalhattad, hogy eljön az a pont, amikor nem jönnek könnyen az egyéni csúcsok. 2 órán belüli félmaratonhoz, vagy 9 órán belüli Ironmanhez komoly szakértelem és edzsésstratégia szükséges. Tőlünk ezt megkapod!

Nyerd meg!

A dobogó legfelső fokára hosszú út vezet. Oda már nem elég szeretni, amit csinálsz, akarni is kell a sikert! Edzőink maguk is harcedzett sportolók voltak, akik pontosan tudják mi kell ahhoz, hogy az aranyérem a Te nyakadban landoljon!

SPECIALITÁSUNK

ensport futás

Futás edzéstervezés

A képességeidhez, adottságaidhoz, céljaidhoz szabott programot állítunk össze számodra, legyél kezdő vagy haladó futó!

triatlon

Triatlon edzéstervezés

A triatlon minden titkát ismerjük, legyen szó ironmanről vagy rövidebb távokról. A legjobb tudásunkad kapod tőlünk!

kerékpár

Kerékpár edzéstervezés

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

úszás

Úszás edzéstervezés

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

Milyen problémákba ütközhetsz egyedül?

#1

Elkezded, abbahagyod

Ha sportoltál korábban egészségfejlesztő céllal, önállóan, bizonyára nem tartott sokáig, eltűnt a motiváció. Tudod miért? Mert nem tudtad, hogy mit, mikor és hogyan kellett volna edzened. Mi levesszük rólad ezt a terhet!

#2

Túl- vagy alul edzed magad

Ha nincs stratégiád, és önmagad teljesítőképességével sem vagy tisztában, biztosan nem fogod optimális arányban terhelni magad. Egy rád szabott ENSPORT-edzéstervvel pontosan annyit fogsz edzeni, amennyit a szervezeted elbír.

#3

Véletlenszerűen fejlődsz

Ha nem tudod mi a számodra megfelelő edzésprofil, nem kapsz optimális terhelést, ezért a fejlődésed is véletlenszerű lesz. Nem fogod érteni, miért ment jobban korábban, és mitől esett vissza az állóképességed. Ezért vagyunk itt mi!

AZ EDZÉSTERVEKRŐL MONDTÁK

ÍGY CSINÁLJUK MI

Mikor válassz minket?

✔️ Ha totálisan kezdő vagy, de szeretnél tenni az egészségedért! Edzőink fogják kezed, tanácsokat adnak, és megmutatnak számodra egy fittebb életstílust!

✔️ Ha fontos számodra, hogy a sportolásodban rendszer legyen. Nem sablon, ingyenesen letölthető edzésterveket kapsz tőlünk, hanem egymásra épülő, gondos szakértelemmel megtervezett, céljaidat támogató edzésprogramot!

✔️ Ha úgy érzed, megrekedtél egy szinten, nem fejlődsz, emiatt pedig motivációdat vesztetted! Ilyenkor egy külső, szakértő segítség lehet az, ami segít újra megtalálni az utad!

Az első lépések

1️⃣ Szükséged lesz sportórára és pulzusmérő pántra. Ez a két kellék elengedhetetlen az együttműködésünk során. Garmin órákra 10% kedvezményt tudunk biztosítani számodra partnerprogramunk keretein belül a hazai forgalmazónál.

2️⃣ Kiválasztod az igényeidnek megfelelő csomagot, majd kitöltöd a regisztrációs űrlapot.

3️⃣ A regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben tájékoztatunk a következő lépésekről. Létre kell majd hoznod egy személyes fiókot a TrainingPeaks felületén. Itt kapod meg majd az edzéseidet.

4️⃣ Amint ez megtörtént, az edződ kapcsolatba lép veled, átbeszélitek a részleteket és elkezdődik a közös munka.

EREDMÉNYEINK

272

Egyéni csúcs 2021-ben

Az elmúlt év során a velünk készülő sportolók ennyiszer döntöttek egyéni csúcsot egy adott távon. Valakinek többször is sikerült a naptári évben. Ez csak úgy lehetséges, ha a maximális figyelmet és szakmaiságot kapják tőlünk!

211

Első teljesítés 2021-ben

Ennyi hobbi és amatőr sportoló teljesítette sikeresen egy adott távot életében először az ENSPORT szakmai támogatásával. Volt köztük olyan is, aki előtte semmit sem sportolt rendszeresen, de velünk elkezdte, és sikeres félmaratoni teljesítésig jutott.

4.9-es

Elégedettség (5-ös skálán)

A visszajelzések kiemelten fontosak számunkra. Folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, és a rendszerünket. A több, mint 400 velünk készülő hobbi és amatőr sportoló visszajelzései alapján kaptuk ezt az értékelést, ez pedig rendkívül büszkévé tesz minket, hiszen működik az, amit csinálunk!

Nézd meg milyen nálunk az online edzéstervezés!

Felkészült és tapasztalt csapat vár rád!

Perényi Andrea

vezetőedző (Budapest régió)

Ismerd meg Andit!

Már gyermekkoromban is a mezei és cross futások iránt lelkesedtem. Rengeteget jártam erdőn-mezőn, terepen. Később a futás iránti érdeklődésemet a futballban kamatoztattam, majd az egyetemi évek alatt a teljesítménytúrázás rajongója lettem. Rengeteg legyalogolt és kocogott kilométer után az ultraterepfutásban találtam meg az utamat. Az erdő és természet szeretetét és a futás csodálatos élményét szeretném minél többeknek megmutatni.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Az edző egyszerre főnök, bajtárs és barát.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Számomra a legnagyobb sikerélmény, amikor láthatom, hogy valaki eléri a korábban elérhetetlennek tűnő céljait. Ebben minden eszközömmel segítem a sportolóimat, legyen szó akár az első 5 kilométer lefutásáról egyben vagy egy 200 kilométeres terepultra teljesítéséről.

Szabó Csaba

szakmai vezető (Sopron régió)

Ismerd meg Csabit!

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni ?

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Majkut Gergely

szakmai vezető (Miskolc régió)

Ismerd meg Gergőt!

Az életem a sport. Kisgyerekkorom óta rengeteg sportágat kipróbáltam, de végül az atlétikában találtam meg „az igazit”. Ezt 13 évig versenyszerűen űztem, majd elvégeztem egy edző-képzést és már hatodik éve dolgozom a miskolci atlétika utánpótlásában. 2019 év eleje óta az ENSPORT csapatához tartozom, mint futóedző, és mint régióvezető.

EDZŐI HITVALLÁSA:

A legfontosabb mindig a sportoló!

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Utánpótlás magyar bajnoki dobogós helyezések.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Az utánpótlásban: újonc, serdülő és ifjúsági magyar bajnoki címek, serdülő válogatottság.

Felnőttben: rengeteg egyéni csúcs, korcsoportos győzelem a Wizz Air Budapest Félmaratonon és a SPAR Budapest Maratonon.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha eltökélt vagy és szeretnéd, hogy egy szakértő felügyelje a sportolásod, akkor érdemes kipróbálnod ezt a szolgáltatásunkat. Több száz hobbi sportoló választott már minket a legnagyobb megelégedésükre, hogy segítsünk sportcéljaik elérésében. Egy edző a legjobbat fogja kihozni belőled, és ha neked egy 2 órán belüli félmaraton, egy 4 órán belüli maraton, vagy egy Ironman teljesítése a célod, akkor az edzői segítség szinte nélkülözhetetlen. De ha nem próbálod ki, akkor biztosan nem fogod megtudni, hogy milyen lehet szakértő segítséggel sportolni!

Az attól függ elsősorban, hogy mennyi szabadidőd van és milyen célt tűztél ki magad elé. Ökölszabályként azt szoktuk mondani, hogy egészségmegőrző céllal heti három óra az a minimális idő, amit edzésre szükséges fordítani a hatékony fejlődéshez. Ha versenycélokat dédelgetsz, edzésórában határ a csillagos ég! 🙂

De bármi is legyen a célod a sportolással, tőlünk egy jól átgondolt, személyre szabott programot kapsz, mely Veled és a körülményeiddel folyamatosan fejlődik hétről-hétre.

Egy tevékenységfigyelő eszközre lesz szükséged elsősorban. Ez lehet egy okosóra, sportóra, vagy okostelefonnal összekötött pulzusmérő pánt. Így tud megvalósulni az, hogy a távolból elegendő információt kapjunk az edzéseid részleteiről.

A mi javaslatunk egy minimum belépő szintű Garmin sportóra a hozzá kompatibilis pulzusmérő pánttal. De lehet Apple, Suunto vagy Polar óra is. A lényeg, hogy legalább a pulzusodat mérje.

Ezen felül szükség lesz egy TrainingPeaks regisztrációra, mivel ezzel az applikációval tudjuk nyomon követni a teljesítményed.

A jelentkezési űrlap kitöltésével indul el a folyamat. Minden fontos információt elküldünk számodra e-mailen, majd összekötünk a Training Peaks nevű programmal. Ezen a felületen fogjuk az edzéseidet vezetni.

A TrainingPeaks (TP) a világ vezető edzéstervező és elemző szoftvere. Úgy képzeld el, mint egy naptárt, amit az edződ és te látsz. Az applikáció mobilon is elérhető, így a telefonodon látod az aktuális edzéseket. A TP fiókodat kapcsold össze az óráddal, így edzés után amikor szinkronizálod az órát, rögtön felkerül az edzésed. 

Az edzések rögzítéséhez ajánljuk, hogy használj pulzusmérő sportórát. Kösd össze az óragyártód appját a TP-vel, így egy gombnyomással szinkronizálni tudod az edzéseidet, így azok megjelennek a TP felületen. Írd le a kommentbox-ba, hogy milyennek érezted a tréninget, az edződ kielemzi az adatokat és a kommentedet figyelembe véve kiértékeli a munkád

Az edző a beérkező adatokból tudja kiértékelni az edzés hatékonyságát, így tudunk objektív, személyre szabott edzéseket tervezni. További előnye ennek a módszernek, hogy visszakereshető, illetve a Training Peaks felületén az adatokból kiválóan követhetőek a fejlődési mutatók.

A személyes benyomások is fontosak, ezeket egy skálán tudod értékelni a Training Peaksen, illetve a kommentekben tudsz visszajelzést adni az edződnek.

Az induló konzultáción, amikor az edződdel először veszed fel a kapcsolatot, ezeket a részletek tisztázni fogjátok. A Training Peaksen minden edzésedre kapsz reakciót az edződtől, ezen felül e-mailben, messengeren vagy akár telefonon is érintkezhettek az edzéstervezés szolgáltatás nyújtotta keretek között. Feláras extraként napi kapcsolattartást is választhatsz kiegészítő szolgáltatásként, ha neked fontos a napi szintű edzői visszajelzés.

EDZÉSTERVEZÉS ELŐFIZETÉS

Futás / kerékpár / úszás:

Az edzéstervezés ára kizárólag új előfizetőinknek*, az első 4 hétben:

12.000 Ft

Hasznos infók

Mit tartalmaz a kedvezményes próbahónap?

☑️ Induló konzultáció
(felveszi veled a kapcsolatot az edződ, és megbeszélitek a közös munka részleteit)

☑️ Személyre szabott edzések
(felmérjük a pulzus, tempózónáidat, így fogjuk tudni az aktuális edzettségi szintedhez alakítani az edzéseket. A felmérés lehet pályateszt és/vagy teljesítménydiagnosztikai vizsgálat)

☑️ Sablonmentesség-garancia
(nem copy/paste, vagy mindenkire ráhúzható sablon edzésterveket írunk, hanem mindig az aktuális állapotodat és élethelyzetedet figyelembe véve tervezzük meg neked az edzések mennyiségét és minőségét)

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok
(nem csak a sportágspecifikus edzéseket kapod tőlünk, hanem erősítő és nyújtó edzéseket is, hiszen ezek legalább annyira fontosak a fejlődésed során, mint a futó vagy kerékpáros edzések)

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás
(az alap TrainingPeaks regisztrációt kapod, ami ingyenes, viszont sok funkciót emiatt nem fogsz tudni használni. De erre nincs is szükség, az edződnek olyan fiókja van, amiben minden fontos infót és tendenciát lát rólad)

☑️ ENSPORT-kedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, bizonyos szolgáltatásainkat a legkedvezőbb árakon veheted igénybe. lásd: itt)

☑️ ENSPORT-partnerkedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, a partnereink által nyújtott kedvezményeket korlátlanul igénybe veheted. lásd: itt)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes
(a Basic csomaggal szemben itt nem havi ciklusokat tervezünk, hanem hetieket, így tudjuk számodra a leghatékonyabban optimalizálni az edzéseidet)

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x a TrainingPeaks felületén
(minden edzéshét után az elvégzett munkát értékelik edzőink komment formájában a TP appban. A Basic csomagnál ez szintén havi rendszerességgel történik csupán.)

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x írásban az általatok választott platformon
(heti egyszer van lehetőséged kérdezni az edződet írásban, azon a felületen, amit megbeszéltetek: messenger, viber, e-mail…)

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x
(a Baisc csomaggal ellentétben ebben a csomagban hetente egyszer kérheted az edzésterved módosítását, ha éppen úgy alakult az életed, hogy nem tudod elvégezni a kiírt edzéseket)

Edzéstervezés feltételek

Ha előfizetsz edzéstervezés szolgáltatásunkra, ezek a szerződési feltételek vonatkoznak ránk a közös munka során: Általános edzéstervezési feltételek

*új előfizetőnek az minősül, aki az elmúlt 2 évben nem vett igénybe semmilyen ENSPORT edzéstervezéses szolgáltatást, vagy az elmúlt egy évben nem kapott 4 hét ingyen edzéstervezést, semmilyen formában.

Az edzéstervezés ára ingyenes 4 hét vagy kedvezményes próbahónap után vagy lejáró előfizetés esetén:

hűségidővel:

20.000 Ft / hó

hűségidő nélkül:

23.000 Ft / hó

Hasznos infók

Mit tartalmaz az alapcsomag?

mindent, amit a kedvezményes próbahónap, és még:

☑️ Watt alapú edzéstervezés
(az alapcsomag részeként kínáljuk rendelkezésedre ezt a szolgáltatást, ha fontos számodra és rendelkezel a megfelelő wattmérő eszközzel – de nem kötelező igénybe venni, ha nincs hozzá megfelelő eszközöd)

☑️ Versenyszezon-tervezés
(edződ megtervezi számodra a teljes évet a főversenyed függvényében az alapozó időszaktól, a szükséges felméréseken keresztül a pihenő időszakkal bezárólag. Ez az opció akkor él, ha legalább egy főversenyed van az évben. Egészségmegörző céllal sportolók esetében nincs értelme a szezontervezésnek)

☑️ Versenystratégia az A-kategóriás versenyedre
(ha az edződdel meghatároztok A-kategóriás versenyeket, erre az eseményre részletes stratégiával lát el előtte, hogy a legjobb formádat hozhasd a nagy napon)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért
(Ha hűségidőt vállalsz nálunk – ami a főversenyedig tart, de minimum 6 hónapra szól – olcsóbb lesz az előfizetésed havidíja)

☑️ Zoom videós konzultáció 2 havonta 1x
(Egy videóbeszélgetés keretein belül tesszük látható számodra az általad elvégzett munka eredményét. Elmagyarázzuk az összefüggéseket, tendenciákat, és természetesen felteheted kérdéseidet az edződnek.)

Választható feláras extrák

Az edzéstervezés alapcsomaghoz igényeid szerint az alábbi feláras extrákat választhatod, melyeket az alapdíjon felül hozzá írunk a havi előfizetési díjhoz:

*️⃣ Kiemelt edző (+3.000 Ft)
(Kiemelt edzőink tapasztaltak, magas az elégedettségi szintjük és sportolóik az ENSPORT legsikeresebb sportolói. Erdélyi Nándor, Perényi Andrea, Szabó Csaba, Szilágyi Tibor és Mag Erika a kiemelt edzőink a csapatban.)

*️⃣ Videós edzéselemzés havi 1x (+3.000 Ft)
(Az edződ képernyővideós elemzést küld egyszer egy hónapban a Training Peaksben található adatokról, tendenciákról, az aktuális állapotodról. Ez nem az alapcsomagban lévő Zoom videós konzultáció, hanem egy másik, alaposabb videós elemző szolgáltatásunk)

*️⃣ Prémium edzéselemzés (+3.000 Ft)
(Az edzéseket nem csak a Training Peaksben, hanem a WKO5 nevű szoftverben is kielemezzük, ami részletesebb elemzési lehetőséget kínál a TP-nél.)

*️⃣ Napi kapcsolattartás (+10.000 Ft)
(Heti edzéstervet kapsz, de a teljesített edzéseket 1 munkanapon belül ellenőrizzük és adunk visszajelzést, és ha úgy ítéljük meg, akkor bele is nyúlunk a heti tervedbe, természetesen veled egyeztetve.)

Hűségidő kedvezmények

Hűségidőről információk röviden:

A hűségidő díjkedvezményt jelent, és az időtartamra garantált árat. Azt gondoljuk, hogy az edzéstervezés, mint szolgáltatás akkor hatékony, ha a sportoló és az edző is elkötelezett egymás felé. 6-24 hónapig terjedő hűségidőt vállalhatsz az egyéni igényeidnek megfelelően.

Ezeket a kedvezményeket adjuk hűségidő vállalása esetén:

6-17 hónapos hűségidő: díjkedvezmény
18-24 hónapos hűségidő: díjkedvezmény + ingyenes teljesítménydiagnosztika (MLSS tesztre nem felhasználható)

Triatlon:

Az edzéstervezés ára kizárólag új előfizetőinknek*, az első 4 hétben:

14.000 Ft

Hasznos infók

Mit tartalmaz a kedvezményes próbahónap?

☑️ Induló konzultáció
(felveszi veled a kapcsolatot az edződ, és megbeszélitek a közös munka részleteit)

☑️ Személyre szabott edzések
(felmérjük a pulzus, tempózónáidat, így fogjuk tudni az aktuális edzettségi szintedhez alakítani az edzéseket. A felmérés lehet pályateszt és/vagy teljesítménydiagnosztikai vizsgálat)

☑️ Sablonmentesség-garancia
(nem copy/paste, vagy mindenkire ráhúzható sablon edzésterveket írunk, hanem mindig az aktuális állapotodat és élethelyzetedet figyelembe véve tervezzük meg neked az edzések mennyiségét és minőségét)

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok
(nem csak a sportágspecifikus edzéseket kapod tőlünk, hanem erősítő és nyújtó edzéseket is, hiszen ezek legalább annyira fontosak a fejlődésed során, mint a futó vagy kerékpáros edzések)

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás
(az alap TrainingPeaks regisztrációt kapod, ami ingyenes, viszont sok funkciót emiatt nem fogsz tudni használni. De erre nincs is szükség, az edződnek olyan fiókja van, amiben minden fontos infót és tendenciát lát rólad)

☑️ ENSPORT-kedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, bizonyos szolgáltatásainkat a legkedvezőbb árakon veheted igénybe. lásd: itt)

☑️ ENSPORT-partnerkedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, a partnereink által nyújtott kedvezményeket korlátlanul igénybe veheted. lásd: itt)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes
(a Basic csomaggal szemben itt nem havi ciklusokat tervezünk, hanem hetieket, így tudjuk számodra a leghatékonyabban optimalizálni az edzéseidet)

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x a TrainingPeaks felületén
(minden edzéshét után az elvégzett munkát értékelik edzőink komment formájában a TP appban. A Basic csomagnál ez szintén havi rendszerességgel történik csupán.)

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x írásban az általatok választott platformon
(heti egyszer van lehetőséged kérdezni az edződet írásban, azon a felületen, amit megbeszéltetek: messenger, viber, e-mail…)

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x
(a Baisc csomaggal ellentétben ebben a csomagban hetente egyszer kérheted az edzésterved módosítását, ha éppen úgy alakult az életed, hogy nem tudod elvégezni a kiírt edzéseket)

Edzéstervezés feltételek

Ha előfizetsz edzéstervezés szolgáltatásunkra, ezek a szerződési feltételek vonatkoznak ránk a közös munka során: Általános edzéstervezési feltételek

*új előfizetőnek az minősül, aki az elmúlt 2 évben nem vett igénybe semmilyen ENSPORT edzéstervezéses szolgáltatást, vagy az elmúlt egy évben nem kapott 4 hét ingyen edzéstervezést, semmilyen formában.

Az edzéstervezés ára ingyenes 4 hét vagy kedvezményes próbahónap után vagy lejáró előfizetés esetén:

hűségidővel:

22.000 Ft / hó

hűségidő nélkül:

25.000 Ft / hó

Hasznos infók

Mit tartalmaz az alapcsomag?

mindent, amit a kedvezményes próbahónap, és még:

☑️ Watt alapú edzéstervezés
(az alapcsomag részeként kínáljuk rendelkezésedre ezt a szolgáltatást, ha fontos számodra és rendelkezel a megfelelő wattmérő eszközzel – de nem kötelező igénybe venni, ha nincs hozzá megfelelő eszközöd)

☑️ Versenyszezon-tervezés
(edződ megtervezi számodra a teljes évet a főversenyed függvényében az alapozó időszaktól, a szükséges felméréseken keresztül a pihenő időszakkal bezárólag. Ez az opció akkor él, ha legalább egy főversenyed van az évben. Egészségmegörző céllal sportolók esetében nincs értelme a szezontervezésnek)

☑️ Versenystratégia az A-kategóriás versenyedre
(ha az edződdel meghatároztok A-kategóriás versenyeket, erre az eseményre részletes stratégiával lát el előtte, hogy a legjobb formádat hozhasd a nagy napon)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért
(Ha hűségidőt vállalsz nálunk – ami a főversenyedig tart, de minimum 6 hónapra szól – olcsóbb lesz az előfizetésed havidíja)

☑️ Zoom videós konzultáció 2 havonta 1x
(Egy videóbeszélgetés keretein belül tesszük látható számodra az általad elvégzett munka eredményét. Elmagyarázzuk az összefüggéseket, tendenciákat, és természetesen felteheted kérdéseidet az edződnek.)

Választható feláras extrák

Az edzéstervezés alapcsomaghoz igényeid szerint az alábbi feláras extrákat választhatod, melyeket az alapdíjon felül hozzá írunk a havi előfizetési díjhoz:

*️⃣ Kiemelt edző (+3.000 Ft)
(Kiemelt edzőink tapasztaltak, magas az elégedettségi szintjük és sportolóik az ENSPORT legsikeresebb sportolói. Erdélyi Nándor, Perényi Andrea, Szabó Csaba, Szilágyi Tibor és Mag Erika a kiemelt edzőink a csapatban.)

*️⃣ Videós edzéselemzés havi 1x (+3.000 Ft)
(Az edződ képernyővideós elemzést küld egyszer egy hónapban a Training Peaksben található adatokról, tendenciákról, az aktuális állapotodról. Ez nem az alapcsomagban lévő Zoom videós konzultáció, hanem egy másik, alaposabb videós elemző szolgáltatásunk.)

*️⃣ Prémium edzéselemzés (+3.000 Ft)
(Az edzéseket nem csak a Training Peaksben, hanem a WKO5 nevű szoftverben is kielemezzük, ami részletesebb elemzési lehetőséget kínál a TP-nél.)

*️⃣ Napi kapcsolattartás (+10.000 Ft)
(Heti edzéstervet kapsz, de a teljesített edzéseket 1 munkanapon belül ellenőrizzük és adunk visszajelzést, és ha úgy ítéljük meg, akkor bele is nyúlunk a heti tervedbe, természetesen veled egyeztetve.)

Hűségidő kedvezmények

Hűségidőről információk röviden:

A hűségidő díjkedvezményt jelent, és az időtartamra garantált árat. Azt gondoljuk, hogy az edzéstervezés, mint szolgáltatás akkor hatékony, ha a sportoló és az edző is elkötelezett egymás felé. 6-24 hónapig terjedő hűségidőt vállalhatsz az egyéni igényeidnek megfelelően.

Ezeket a kedvezményeket adjuk hűségidő vállalása esetén:

6-17 hónapos hűségidő: díjkedvezmény
18-24 hónapos hűségidő: díjkedvezmény + ingyenes teljesítménydiagnosztika (MLSS tesztre nem felhasználható)

Partnereink