fbpx

EDZÉSTERVEZÉS

Kezdd el!

Sokszor az első lépés a legnehezebb, de ha elhatározod magad, kinyílik számodra egy új világ. Több száz kezdővel dolgoztunk már, akik mindannyian ezt mondták pár hónap múlva: bárcsak előbb jelentkeztem volna hozzátok!

Javítsd meg!

Ha sportolsz már egy ideje, tapasztalhattad, hogy eljön az a pont, amikor nem jönnek könnyen az egyéni csúcsok. 2 órán belüli félmaratonhoz, vagy 9 órán belüli Ironmanhez komoly szakértelem és edzsésstratégia szükséges. Tőlünk ezt megkapod!

Nyerd meg!

A dobogó legfelső fokára hosszú út vezet. Oda már nem elég szeretni, amit csinálsz, akarni is kell a sikert! Edzőink maguk is harcedzett sportolók voltak, akik pontosan tudják mi kell ahhoz, hogy az aranyérem a Te nyakadban landoljon!

SPECIALITÁSUNK

ensport futás

Futás edzéstervezés

A képességeidhez, adottságaidhoz, céljaidhoz szabott programot állítunk össze számodra, legyél kezdő vagy haladó futó!

Válaszd prémium csomagunkat a legjobb ár-érték arány érdekében!

triatlon

Triatlon edzéstervezés

A triatlon minden titkát ismerjük, legyen szó ironmanről vagy rövidebb távokról. A legjobb tudásunkad kapod tőlünk!

Válaszd prémium csomagunkat a legjobb ár-érték arány érdekében!

kerékpár

Kerékpár edzéstervezés

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Válaszd prémium csomagunkat a legjobb ár-érték arány érdekében!

úszás

Úszás edzéstervezés

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

Válaszd prémium csomagunkat a legjobb ár-érték arány érdekében!

Milyen problémákba ütközhetsz egyedül?

#1

Elkezded, abbahagyod

Ha sportoltál korábban egészségfejlesztő céllal, önállóan, bizonyára nem tartott sokáig, eltűnt a motiváció. Tudod miért? Mert nem tudtad, hogy mit, mikor és hogyan kellett volna edzened. Mi levesszük rólad ezt a terhet!

#2

Túl- vagy alul edzed magad

Ha nincs stratégiád, és önmagad teljesítőképességével sem vagy tisztában, biztosan nem fogod optimális arányban terhelni magad. Egy rád szabott ENSPORT-edzéstervvel pontosan annyit fogsz edzeni, amennyit a szervezeted elbír.

#3

Véletlenszerűen fejlődsz

Ha nem tudod mi a számodra megfelelő edzésprofil, nem kapsz optimális terhelést, ezért a fejlődésed is véletlenszerű lesz. Nem fogod érteni, miért ment jobban korábban, és mitől esett vissza az állóképességed. Ezért vagyunk itt mi!

AZ EDZÉSTERVEKRŐL MONDTÁK

ÍGY CSINÁLJUK MI

Mikor válassz minket?

✔️ Ha totálisan kezdő vagy, de szeretnél tenni az egészségedért! Edzőink fogják kezed, tanácsokat adnak, és megmutatnak számodra egy fittebb életstílust!

✔️ Ha fontos számodra, hogy a sportolásodban rendszer legyen. Nem sablon, ingyenesen letölthető edzésterveket kapsz tőlünk, hanem egymásra épülő, gondos szakértelemmel megtervezett, céljaidat támogató edzésprogramot!

✔️ Ha úgy érzed, megrekedtél egy szinten, nem fejlődsz, emiatt pedig motivációdat vesztetted! Ilyenkor egy külső, szakértő segítség lehet az, ami segít újra megtalálni az utad!

Az első lépések

1️⃣ Szükséged lesz sportórára és pulzusmérő pántra. Ez a két kellék elengedhetetlen az együttműködésünk során. Garmin órákra 10% kedvezményt tudunk biztosítani számodra partnerprogramunk keretein belül a hazai forgalmazónál.

2️⃣ Kiválasztod az igényeidnek megfelelő csomagot, majd kitöltöd a regisztrációs űrlapot.

3️⃣ A regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben tájékoztatunk a következő lépésekről. Létre kell majd hoznod egy személyes fiókot a TrainingPeaks felületén. Itt kapod meg majd az edzéseidet.

4️⃣ Amint ez megtörtént, az edződ kapcsolatba lép veled, átbeszélitek a részleteket és elkezdődik a közös munka.

EREDMÉNYEINK

209

Egyéni csúcs 2020-ban

Az elmúlt év során a velünk készülő sportolók ennyiszer döntöttek egyéni csúcsot egy adott távon. Valakinek többször is sikerült a naptári évben. Ez csak úgy lehetséges, ha a maximális figyelmet és szakmaiságot kapják tőlünk!

131

Első teljesítés 2020-ban

Ennyi hobbi és amatőr sportoló teljesítette sikeresen az adott távot életében először az ENSPORT szakmai támogatásával. Volt köztük olyan is, aki előtte semmit sem sportolt rendszeresen, de velünk elkezdte, és sikeres félmaratoni teljesítésig jutott.

4.9-es

Elégedettség (5-ös skálán)

A visszajelzések kiemelten fontosak számunkra. Folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, és a rendszerünket. A több, mint 400 velünk készülő hobbi és amatőr sportoló visszajelzései alapján kaptuk ezt az értékelést, ez pedig rendkívül büszkévé tesz minket, hiszen működik az, amit csinálunk!

Nézd meg milyen nálunk az online edzéstervezés!

EDZIŐNK

Perényi-Bakó Andrea

vezetőedző (Budapest régió)

Történetem

Már gyermekkoromban is a mezei és cross futások iránt lelkesedtem. Rengeteget jártam erdőn-mezőn, terepen. Később a futás iránti érdeklődésemet a futballban kamatoztattam, majd az egyetemi évek alatt a teljesítménytúrázás rajongója lettem. Rengeteg legyalogolt és kocogott kilométer után az ultraterepfutásban találtam meg az utamat. Az erdő és természet szeretetét és a futás csodálatos élményét szeretném minél többeknek megmutatni.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Az edző egyszerre főnök, bajtárs és barát.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Számomra a legnagyobb sikerélmény, amikor láthatom, hogy valaki eléri a korábban elérhetetlennek tűnő céljait. Ebben minden eszközömmel segítem a sportolóimat, legyen szó akár az első 5 kilométer lefutásáról egyben vagy egy 200 kilométeres terepultra teljesítéséről.

Szabó Csaba

szakmai vezető (Sopron régió)

Történetem

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni 🙂

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Majkut Gergely

szakmai vezető (Miskolc régió)

Történetem

Az életem a sport. Kisgyerekkorom óta rengeteg sportágat kipróbáltam, de végül az atlétikában találtam meg „az igazit”. Ezt 13 évig versenyszerűen űztem, majd elvégeztem egy edző-képzést és már hatodik éve dolgozom a miskolci atlétika utánpótlásában. 2019 év eleje óta az ENSPORT csapatához tartozom, mint futóedző, és mint régióvezető.

EDZŐI HITVALLÁSA:

A legfontosabb mindig a sportoló!

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Utánpótlás magyar bajnoki dobogós helyezések.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Az utánpótlásban: újonc, serdülő és ifjúsági magyar bajnoki címek, serdülő válogatottság.

Felnőttben: rengeteg egyéni csúcs, korcsoportos győzelem a Wizz Air Budapest Félmaratonon és a SPAR Budapest Maratonon.

EZT KAPOD TŐLÜNK

Rendszert adunk

Nem csak edzéstervet és egy edzőt kapsz az edzéstervvel, hanem egy komplett rendszert, ami érted dolgozik. Az ENSPORT csapat teljes szakértelmét a fejlődésed szolgálatába állítjuk.

Nincs várólista

A jelentkezésed után hamarosan elkezdődhet a közös munka. Nem kell hónapokat várnod, csupán azt a pár napot, míg a jelentkezésed után elvégezzük az adminisztrációt, és összekötünk az edződdel.

Kedvezmény ikon

Állandó árkedvezmények

Nem csak a mi szolgáltatásainkból kapsz jelentős kedvezményeket, ha van ENSPORT-os edzésterved (lásd: áraink), hanem a partnerprogramunkban szereplő cégek egyedi ajánlatait is igénybe veheted.

Személyre szabott metódus

Nincs két egyforma sportoló, ezért hitünk szerint nincs két egyforma fejlődési út sem. Nekünk az a feladatunk, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy milyen úton és mennyi idő alatt tudunk eljuttatni az általad kitűzött célig.

Rendszeres kommunikáció

Prémium és Pro csomagjaink választása esetén egy hónapban többször is kommunikálhatsz az edződdel, hiszen így lesz a leghatékonyabb a közös munka. A rendszeres tapasztalatcsere különösen fontos az ENSPORT rendszerében.

Online távjelenlét

Élj bárhol a világon, tőlünk ugyanazt a minőségű szolgáltatást kapod. Az elemzőszoftverek segítségével olyan adatokat is látunk rólad, amit a pálya mellett esélyünk sem lenne. A távolban is veled vagyunk!

EDZÉSTERVEZÉS CSOMAGJAINK

(havidíjas előfizetés)

ENSPORT Basic

Kezdd el velünk! Basic csomagunk azoknak szól, akik elfogadják, hogy nincs állandó edzői felügyelet, de fontos számukra, hogy az edzésprogram személyre szabott legyen, mindezt a legkedvezőbb árunkon.

Hasznos infók

Mit tartalmaz a csomag?

☑️ Induló konzultáció
(felveszi veled a kapcsolatot az edződ, és megbeszélitek a közös munka részleteit)

☑️ Személyre szabott edzések
(felmérjük a pulzus és tempózónáidat, így fogjuk tudni az aktuális edzettségi szintedhez alakítani az edzéseket. A felmérés lehet pályateszt és/vagy teljesítménydiagnosztikai vizsgálat)

☑️ Sablonmentesség-garancia
(nem copy/paste, vagy mindenkire ráhúzható sablon edzésterveket írunk, hanem mindig az aktuális állapotodat és élethelyzetedet figyelembe véve tervezzük meg neked az edzések mennyiségét és minőségét)

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok
(nem csak a sportágspecifikus edzéseket kapod tőlünk, hanem erősítő és nyújtó edzéseket is, hiszen ezek legalább annyira fontosak a fejlődésed során, mint a futó vagy kerékpáros edzések)

☑️ Tervezési ciklus: havi
(havi bontásban kapod meg előre az edzésterved a TrainingPeaks applikációban)

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás
(az alap TrainingPeaks regisztrációt kapod, ami ingyenes, viszont sok funkciót emiatt nem fogsz tudni használni. De erre nincs is szükség, az edződnek olyan fiókja van, amiben minden fontos infót és tendenciát lát rólad)

☑️ Edzések kiértékelése: havi 1x a TrainingPeaks felületén
(a Basic csomagunk azért ennyire olcsó, mert nem fogsz tudni az edződdel heti szinten kapcsolatban lenni. Ő pusztán havi egyszer ad értékelés számodra írásban, a TrainingPeaks applikációban. Ha kevésnek érzed ezt a kommunikációt, válaszd Prémium vagy Pro somagjainkat)

☑️ Edzői kommunikáció: havi 1x írásban az általatok választott platformon
(havi egyszer van lehetőséged kérdezni az edződet írásban, azon a felületen, amit megbeszéltetek: messenger, viber, e-mail…)

☑️ ENSPORT-kedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, bizonyos szolgáltatásainkat a legkedvezőbb árakon veheted igénybe. lásd: itt)

☑️ ENSPORT-partnerkedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, a partnereink által nyújtott kedvezményeket korlátlanul igénybe veheted. lásd: itt)

Szezontervezés, versenystratégia: nincs

TrainingPeaks kommentelés: nincs

Edzésterv-módosítás: nincs

Választható hűségidő: nincs

Kiemelt edző opció: nincs

Watt alapú edzéstervezés: nincs

Edzéstervezés feltételek

Ha előfizetsz edzéstervezés szolgáltatásunkra, ezek a szerződési feltételek vonatkoznak ránk a közös munka során: Általános edzéstervezési feltételek

12.000Ft/hó-tól

A részletes ártáblázatot lásd a lap alján lévő táblázatban.

Konzultálj velünk díjmentesen, mielőtt megrendelnéd a Basic csomagot!

ENSPORT Prémium

A legnépszerűbb választás! Prémium csomagunkat úgy alkottuk meg, hogy kedvező ár mellett megkapd a megfelelő figyelmet és szakértelmet a hatékony fejlődéshez. Ár/érték arányban verhetetlen!

Hasznos infók

Mit tartalmaz a csomag?

☑️ Induló konzultáció
(felveszi veled a kapcsolatot az edződ, és megbeszélitek a közös munka részleteit)

☑️ Személyre szabott edzések
(felmérjük a pulzus, tempózónáidat, így fogjuk tudni az aktuális edzettségi szintedhez alakítani az edzéseket. A felmérés lehet pályateszt és/vagy teljesítménydiagnosztikai vizsgálat)

☑️ Sablonmentesség-garancia
(nem copy/paste, vagy mindenkire ráhúzható sablon edzésterveket írunk, hanem mindig az aktuális állapotodat és élethelyzetedet figyelembe véve tervezzük meg neked az edzések mennyiségét és minőségét)

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok
(nem csak a sportágspecifikus edzéseket kapod tőlünk, hanem erősítő és nyújtó edzéseket is, hiszen ezek legalább annyira fontosak a fejlődésed során, mint a futó vagy kerékpáros edzések)

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás
(az alap TrainingPeaks regisztrációt kapod, ami ingyenes, viszont sok funkciót emiatt nem fogsz tudni használni. De erre nincs is szükség, az edződnek olyan fiókja van, amiben minden fontos infót és tendenciát lát rólad)

☑️ ENSPORT-kedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, bizonyos szolgáltatásainkat a legkedvezőbb árakon veheted igénybe. lásd: itt)

☑️ ENSPORT-partnerkedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, a partnereink által nyújtott kedvezményeket korlátlanul igénybe veheted. lásd: itt)

Amiben több a Prémium csomag a Basic-nél:

☑️ Versenyszezon-tervezés
(edződ megtervezi számodra a teljes évet a főversenyed függvényében az alapozó időszaktól, a szükséges felméréseken keresztül a pihenő időszakkal bezárólag. Ez az opció akkor él, ha legalább egy főversenyed van az évben. Egészségmegörző céllal sportolók esetében nincs értelme a szezontervezésnek)

☑️ Versenystratégia az A-kategóriás versenyedre
(ha az edződdel meghatároztok A-kategóriás versenyeket, erre az eseményre részletes stratégiával lát el előtte, hogy a legjobb formádat hozhasd a nagy napon)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes
(a Basic csomaggal szemben itt nem havi ciklusokat tervezünk, hanem hetieket, így tudjuk számodra a leghatékonyabban optimalizálni az edzéseidet)

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x a TrainingPeaks felületén
(minden edzéshét után az elvégzett munkát értékelik edzőink komment formájában a TP appban. A Basic csomagnál ez szintén havi rendszerességgel történik csupán.)

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x írásban az általatok választott platformon
(heti egyszer van lehetőséged kérdezni az edződet írásban, azon a felületen, amit megbeszéltetek: messenger, viber, e-mail…)

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x
(a Baisc csomaggal ellentétben ebben a csomagban hetente egyszer kérheted az edzésterved módosítását, ha éppen úgy alakult az életed, hogy nem tudod elvégezni a kiírt edzéseket)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért
(Ha hűségidőt vállalsz nálunk – ami a főversenyedig tart, de minimum 6 hónapra szól – olcsóbb lesz az előfizetésed havidíja)

Feláras extrák (ezeket a havi csomagdíjon felül szükséges fizetni):

*️⃣  Watt alapú edzéstervezés (+3000 Ft)
(ha watt alapon szeretnél edzéstervet kérni, akkor 3000Ft-tal többe kerül a csomagot havidíja)

*️⃣ Kiemelt edző (+3000 Ft)
(Kiemelt edzőnek tekintjük azokat az edzőket, akik legalább 2 éve az ENSPORT csapatát erősítik, és szakmai előmenetelük okán kivívták ezt a státuszt. Jelenleg Erdélyi Nándor, Szabó Csaba, Szilágyi Tibor és Mag Erika a kiemelt edző nálunk)

Edzéstervezés feltételek

Ha előfizetsz edzéstervezés szolgáltatásunkra, ezek a szerződési feltételek vonatkoznak ránk a közös munka során: Általános edzéstervezési feltételek

Szuper kedvezmény az első 4 hétben, kizárólag új előfizetőinknek:

(futás, kerékpár, úszás)

18.000Ft

10.000Ft

(triatlon)

20.000Ft

12.000Ft

A részletes ártáblázatot lásd a lap alján lévő táblázatban.

Ingyenes edzéstervezés vagy lejáró előfizetés esetén:

Konzultálj velünk díjmentesen, mielőtt megrendelnéd a Prémium csomagot!

ENSPORT Pro

A maximalistáknak! Minden tudásunkat beletettük ebbe a csomagba, és egy csomó extrát is adunk mellé. Ha te nem éred be kevesebbel, mint a legjobb, ez a neked való csomag!

Hasznos infók

Mit tartalmaz a csomag?

☑️ Induló konzultáció
(felveszi veled a kapcsolatot az edződ, és megbeszélitek a közös munka részleteit)

☑️ Személyre szabott edzések
(felmérjük a pulzus, tempózónáidat, így fogjuk tudni az aktuális edzettségi szintedhez alakítani az edzéseket. A felmérés lehet pályateszt és/vagy teljesítménydiagnosztikai vizsgálat)

☑️ Sablonmentesség-garancia
(nem copy/paste, vagy mindenkire ráhúzható sablon edzésterveket írunk, hanem mindig az aktuális állapotodat és élethelyzetedet figyelembe véve tervezzük meg neked az edzések mennyiségét és minőségét)

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok
(nem csak a sportágspecifikus edzéseket kapod tőlünk, hanem erősítő és nyújtó edzéseket is, hiszen ezek legalább annyira fontosak a fejlődésed során, mint a futó vagy kerékpáros edzések)

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás
(az alap TrainingPeaks regisztrációt kapod, ami ingyenes, viszont sok funkciót emiatt nem fogsz tudni használni. De erre nincs is szükség, az edződnek olyan fiókja van, amiben minden fontos infót és tendenciát lát rólad)

☑️ ENSPORT-kedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, bizonyos szolgáltatásainkat a legkedvezőbb árakon veheted igénybe. lásd: itt)

☑️ ENSPORT-partnerkedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, a partnereink által nyújtott kedvezményeket korlátlanul igénybe veheted. lásd: itt)

☑️ Versenyszezon-tervezés
(edződ megtervezi számodra a teljes évet a főversenyed függvényében az alapozó időszaktól, a szükséges felméréseken keresztül a pihenő időszakkal bezárólag. Ez az opció akkor él, ha legalább egy főversenyed van az évben. Egészségmegőrző céllal sportolók esetében nincs értelme a szezontervezésnek)

☑️ Versenystratégia az A-kategóriás versenyedre
(ha az edződdel meghatároztok A-kategóriás versenyeket, erre az eseményre részletes stratégiával lát el előtte, hogy a legjobb formádat hozhasd a nagy napon)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes
(a Basic csomaggal szemben itt nem havi ciklusokat tervezünk, hanem hetieket, így tudjuk számodra a leghatékonyabban optimalizálni az edzéseidet)

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x a TrainingPeaks felületén
(minden edzéshét után az elvégzett munkát értékelik edzőink komment formájában a TP appban. A Basic csomagnál ez szintén havi rendszerességgel történik csupán.)

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x írásban az általatok választott platformon
(heti egyszer van lehetőséged kérdezni az edződet írásban, azon a felületen, amit megbeszéltetek: messenger, viber, e-mail…)

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x
(a Baisc csomaggal ellentétben ebben a csomagban hetente egyszer kérheted az edzésterved módosítását, ha éppen úgy alakult az életed, hogy nem tudod elvégezni a kiírt edzéseket)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért
(Ha hűségidőt vállalsz nálunk – ami a főversenyedig tart, de minimum 6 hónapra szól – olcsóbb lesz az előfizetésed havidíja)

Amiben több a Pro csomag a Prémiumnál:

*️⃣ Videós edzéselemzés: havi 1x
(Az edződ képernyővideós elemzést küld egyszer egy hónapban a Training Peaksben található adatokról, tendenciákról, az aktuális állapotodról)

*️⃣ Fél évente 1db díjmentes teljesítménydiagnosztika
(Ez az opció akkor él, ha hűségidővel fizetsz elő Pro csomagunkra. Hűségidő nélküli előfizetéssel a sportolóinknak fenntartott kedvezményes áron érhető el ez a szolgáltatásunk)

*️⃣ Telefonos konzultáció: heti 1x 1 óra időtartamban
(A Prémium csomagunk nem tartalmaz telefonos konzultációs lehetőséget. Ez a Pro csomaghoz hozzá jár. Heti 1x lehetőséged van felhívni az edződet egy 1 órás konzultációra)

*️⃣ Díjmentes TraniningPeaks prémium
(nem kell külön fizetned a TrainingPeaks prémium csomagért, mi biztosítjuk számodra díjmentesen)

*️⃣ Watt alapú edzéstervezés (nem feláras)
(a Pro csomagban nem feláras extra már a watt alapú edzéstervezés, hanem igény esetén a csomagárban a rendelkezésedre bocsátjuk)

*️⃣ Csak kiemelt edző választható
(Kiemelt edzőnek tekintjük azokat az edzőket, akik legalább 2 éve az ENSPORT csapatát erősítik, és szakmai előmenetelük okán kivívták ezt a státuszt. Jelenleg Erdélyi Nándor, Szabó Csaba, Szilágyi Tibor és Mag Erika a kiemelt edző nálunk)

*️⃣ WKO5 edzéselemzés
(az edzéseket nem csak a Training Peaksben, hanem a WKO5 nevű szoftverben is kielemezzük, ami részletesebb elemzési lehetőséget kínál a TP-nél)

Edzéstervezés feltételek

Ha előfizetsz edzéstervezés szolgáltatásunkra, ezek a szerződési feltételek vonatkoznak ránk a közös munka során: Általános edzéstervezési feltételek

35.000Ft/hó-tól

A részletes ártáblázatot lásd a lap alján lévő táblázatban.

Jelenleg nincs szabad helyünk

EDZÉSTERVEZÉS ÁRAINK

ÉRVÉNYES: 2021.04.01-től

Csomag Sportág Időtartam Az első 4 hétben* Hűségidővel** Hűségidő nélkül
Basic Futás vagy Kerékpár vagy Úszás hónap 12.000 Ft
Triatlon 15.000 Ft
Premium Futás vagy Kerékpár vagy Úszás hónap 10.000 Ft 18.000 Ft 21.000Ft
Triatlon 12.000 Ft 20.000 Ft 23.000 Ft
Pro Futás vagy Kerékpár vagy Úszás hónap 35.000 Ft 40.000 Ft
Triatlon 40.000 Ft 45.000 Ft

* Új megrendelőink számára elérhető kedvezmény, kizárólag az első 4 hét időtartamra. A 4 hét lejárta után választható a hűségidős vagy a hűségidő nélküli opció.
**A hűségidő az edzéstervezés kezdőnapjától, vagy a kedvezményes ill. ingyenes 4 hét lejárta után indul, és az általad kiválasztott célverseny időpontjáig, de minimum 6 hónap időtartamra szól.

Voltál már nálunk teljesítmény diagnosztikán?

Egy edzéstervezés akkor lesz tökéletesen személyre szabott, ha az aktuális teljesítőképességed szerint állítják össze. A teljesítménydiagnosztika segít megérteni a tested működését, a terhelhetőséged, és millió apró dolgot, ami befolyásolhatja a fejlődésed. Szakmai véleményünk szerint a tudatos edzésmunkához elengedhetetlen a rendszeres állapotfelmérés!

Partnereink