fbpx

TALPVIZSGÁLAT ÉS TALPBETÉT

Mikor jó?

Fájdalmak enyhítésére, meglévő deformitások korrekciójára, de prevencióra is tökéletes. Használd a hétköznapokban és a sportolás közben!

Kinek jó?

Senki sem tökéletes, senki sem szimmetrikus. Talpbetéttel korrigálhatóak azok a lábdeformitások, amiken a gyógytorna nem tud segíteni.

Azonnali eredmény

Fél óra alatt teljesen feltérképezzük a lábad, és pár pillanat alatt rád szabjuk a talpbetétet.
Nincs várólista, nincs sorban állás!

VÁLASZTHATÓ TALPBETÉTEINK

igli Comfort

Tökéletes társ a hétköznapokhoz! Az igli Comfort talpbetétek az ideális választás, ha az utcára is igényled a Medi által nyújtott német precizitást. Alkalmi cipőkhöz is használhatod!

29.990 Ft

igli Allround

Futáshoz mindenképpen ezt válaszd! Az igli Allround talpbetéteket kifejezetten aktív sporttevékenységhez tervezték, hogy a lábad a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

29.990 Ft

igli Active

Kettő az egyben! Az igli Active talpbetéteket azoknak ajánljuk, akik az utcai viselet mellett – kompromisszumok árán – szabadidős sportolósához is használnák a talpbetétet.

29.990 Ft

ÍGY CSINÁLJUK MI

Ez történik a talpvizsgálaton

1️⃣ Analizáljuk a lábak/talpak közötti nyomáskülönbséget.

2️⃣ Statikus (álló) és dinamikus (sétáló) módon is vizsgáljuk a talpakat.

3️⃣ Szoftveres analízissel javaslatokat teszünk a deformitások korrekciójára.

4️⃣ A lábadra “szabjuk” a kapott adatokból a talpbetétet. (A vizsgálatnak nem feltétele a talpbetét vásárlás.)

Miért a Medi talpbetét?

✔️ Különböző méretű és formájú alátámasztó elemekkel alakítható ki a korrekció.

✔️ Kitűnő támaszt biztosít a lábboltozatnak, korrigálva ezzel az elváltozásokat.

✔️ A helyszínen elkészül, nem kell rá napokat várni, a beállítás pedig bármikor módosítható.

✔️ Sportcipőkbe, hétköznapi, utcai cipőkbe, sőt még alkalmi cipőkbe is illeszthető

Nézd meg mit tud a Medi talpbetét!

EZT KAPOD TŐLÜNK

Konzultáció

Minden talpvizsgálat egy konzultációval indul, hogy részletes képet kapjunk rólad.

Lábállás diagnosztika

Talpvizsgálatunkon átfogó képet mutatunk a lábdeformitásokról. A statikus és a dinamikus  vizsgálat mellett a bokadőlést is nézzük a medi által kifejlesztett nyomásmérő és elemzőszoftver segítségével.

Nemzetközi tapasztalat

A medi GmbH egy német központú orvosi segédeszközöket gyártó cég, mely 90 országban jelen van, és több, mint 3000 alkalmazottat foglalkoztat. Gyógyászati tapasztalatuk szerteágazó.

Orvostechnológiai háttér

A legmodernebb technológiát és anyagokat felhasználva készülnek a medi termékek, a legszigorúbb minőség-ellenőrzési folyamatoknak eleget téve immáron 65 éve.

Azonnali eredmény

Fél óra alatt teljesen feltérképezzük a lábad, és pár pillanat alatt rád szabjuk a talpbetétet. Nem kell heteket várnod a betét legyártására, a vásárlás után már egyből használhatod.

Jegyzőkönyv

Minden talpvizsgálatról készül egy jegyzőkönyv, ami az elemzőszoftver által készített ábrákat, valamint a talpbetéten alkalmazott alátámasztásokat tartalmazza.

SZAKEMBEREINK

Erdélyi-Tóth Orsolya

vezető gyógytornász

Ismerd meg Orsit

2019 februárjában csatlakoztam az Ensport csapatához, előtte gyógytornászként dolgoztam. Velem leginkább a laborban teljesítménydiagnosztikai mérésen, mozgáselemzésen illetve a jógaórákon találkozhatsz. Érdekes és izgalmas látni, hogy ki, mire képes a teljesítménydiagnosztika során, és hogy milyen fejlődési lehetőségek léteznek. A jógaóráimat igyekszem minél változatosabbra alakítani, némi gyógytornász szemlélettel.

Gyerekkorom óta sportolok, igaz akkor ez a balettozást jelentette. A futással főiskolás koromban ismerkedtem meg, a triatlont és a terepfutást pedig 3 éve kezdtem el, előbbit akkor még kiegészítő edzésként. Mára inkább a terepfutás került előtérbe, de persze e mellett a triatlonos edzéseket sem hanyagolom. Évente egy-egy féltávú versenyen részt veszek, meg jópár terepfutó versenyen is indulok. Nagyjából 5-6 éve jógázom.

Számomra a sport a kikapcsolódást jelenti, a napjaim részét, még akkor is, ha nem mindig esik jól elindulni, vagy korán kelni emiatt. Azt tapasztaltam, hogy sokszor csak elindulni nehéz, de közben mindig megjön a kedvem hozzá.

Hálás vagyok, mert a sport nagyon sok jó barátot, ismerőst hozott az életembe.

Ami az eredményeimet illeti, főleg terepfutó versenyeken értem el jó eredményeket az utóbbi pár évben. 2019-ben a Bodri trail-en 2. lettem a 29 kilométeres távon, illetve az Ultratrail Szilvásváradon 3. helyezést értem el, amire különösen büszke vagyok, mert fél évvel a bokatörésem után sikerült ezt megfutnom a 13km-es távon.

Pertich Flóra

gyógytornász

Ismerd meg Flórát

5 éves korom óta mozgásban vagyok, ezért ideális választásnak tűnt, hogy gyógytornászként dolgozzak. Sportolói pályafutásom a járókában való mozgással kezdődött, ami a fitneszben csúcsosodott ki, de emellett kipróbáltam magam táncban (hip-hop, társas), lovaglásban, síelésben, jelenleg pedig rúdfitneszezek. Bár a szárazföldön otthonosabban érzem magam, rendszeresen részt vettem nyári kenutúrákon, sőt, még egy úszótanfolyamra is elmerészkedtem.

Ezen tapasztalataimból széles látókörre tettem szert a mozgáskultúra terén, melyet munkám során kamatoztatni tudok: gyakorlatok széles palettájával, egyénre szabottan tudom segíteni a hozzám fordulók felépülését.

HITVALLÁSOM:

A fejlődéshez ketten kellünk, ezért a hozzám érkezőket türelemmel és partnerként fogadom!

SZAKKÉPESÍTÉSEIM:

  • SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban
  • Kineziology taping/sporttaping alapképzés
  • Sportflossing
  • Triggerpont terápia és fascia lazító technikák
  • Köpölyözés, mint modern mobilizációs technika
    Sportsérülések rehabilitációja és prevenciója (elmélet)

IDŐPONTFOGLALÁS TALPVIZSGÁLATRA

(Talpbetét vásárlása esetén a talpvizsgálat díjtalan)

A talpvizsgálat ára:

8.000 Ft

Hasznos infók

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Speciális nyomásérzékelőnkkel statikusan és dinamikusan is megvizsgáljuk a talp deformitásait. Elemző szoftverünk segítségével megállapítjuk a súlyponti eltéréseket, melyekből következtethetünk a tartásproblémákra. Ezekből az adatokból személyre tudjuk szabni minőségi Medi Igli ortopédiai talpbetétünket.

Mit hozz magaddal?

✔️ A cipőt, amibe a talpbetétet szánod

Van nálunk edzéstervezés előfizetésed?

Partnereink