SPORTTÁPLÁLKOZÁS

DIETETIKA

Miért jó?

A tudatos sporttáplálkozás segítségével a legtöbbet hozhatod ki edzéseidből. Szakértőink kijelölik számodra a céljaid eléréshez vezető utat.

Kinek jó?

Akinek fontos az optimális regenerálódás, teljesítményének maximalizálása, valamint jó közérzetének és egészségének megőrzése.

Személyre szabottság

Szolgáltatásink alapelve, hogy két sportoló nem érhet el azonosan jó teljesítményt egyforma tervekkel. Igaz ez az étrendre is!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Étrendtervezés

Sporttáplálkozás XXI. századi módon! Felejtsd el az Excel-táblázatokat, ma már az applikáció a menő! A világ vezető dietetika szoftverével, a Nutriummal dolgozunk, hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a személyre szabott táplálkozásodhoz szükséges. Ráadásul dietetikusunkkal interaktív formában kommunikálhatsz az appon belül, ezen túl pedig minden étkezésedről értesítést kapsz, összekötheted a rendszert aktivitásfigyelővel, nyomon követheted a folyadékbeviteled. Egyszerűen nagyszerű!

☑️ Induló konzultáció (személyesen, Skype-on, vagy telefonon)

☑️ Kapsz egy dietetikus, akivel kapcsolatban lehetsz

☑️ Táplálkozási anamnézis felvétele

☑️ 3 napos étrendi napló elemzése

☑️ Edukáció (háttéranyagok e-mailben)

☑️ Nutrium app hozzáférés, és étrendnaplózás

☑️ Személyre szabott étrend sportcéljaidhoz igazítva

☑️ Dietetikusunk leghatékonyabb receptjei

☑️ Tervezési ciklus: heti

☑️ Dietetikus visszajelzés: heti 1x

☑️ Kommunikációs lehetőség: heti 1x

💰 Fizetési gyakoriság: havonta

30.000 Ft

25.000 Ft (ENSPORT-edzéstervvel)

Tanácsadás

Ha csak útbaigazítás kell! Van az úgy, hogy nem tudsz, vagy nem akarsz az edzéstervezésed mellé újabb havi költséget vállalni. Esetleg nem szeretsz tervszerűen étkezni, pusztán egy szakembertől kérnél tanácsokat. Ebben is számíthatsz ránk! Felmérjük a tápláltságod, átbeszéljük veled a célokat, és személyre szabott tanácsokat kapsz az étkezés útvesztőjében. Az sem gond, ha nem vagy budapesti és nincs lehetőséged személyes találkozóra. Dietetikusunk áll rendelkezésedre telefonon vagy Skype-on.

☑️ Induló konzultáció (személyesen, Skype-on, vagy telefonon)

☑️ Táplálkozási anamnézis felvétele

☑️ 3 napos étrendi napló elemzése

☑️ Edukáció (háttéranyagok e-mailben)

Kommunikációs lehetőség: nincs

Személyre szabott étrend: nincs

💰 Fizetési gyakoriság: konzultációnként

15.000 Ft

12.000 Ft (ENSPORT-edzéstervvel)

Szakmai partnerünk a

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tudtad, hogy a sportteljesítmény legalább 70%-a az étkezésen múlik, és az edzések csupán az eredményeid 30%-át adják? Pedig igaz! Akkor javasoljuk igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, ha az utolsó utáni szuflát is ki akarod préselni magadból! Az ENSPORT edzéstervezés kombinálva a sportétrend-tervezéssel olyan eredmények elérésére leszel képes, amire ma még talán gondolni sem mersz!

Akkor is érdemes vezetett étrenddel sportolni, ha valamilyen “civilizációs betegség” kínoz. Dietetikusunk az elmúlt években több terület diétájával is sikeresen foglalkozott, mint az inzulinrezisztencia, egyéb szénhidrátanyagcsere-zavarok, kettes típusú cukorbetegség, elhízás, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, emelkedett húgysavszint.

  1. eldöntöd, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni (étrendtervezés vagy tanácsadás)
  2. kitöltöd a jelentkezési űrlapot, majd az adataidat beküldöd nekünk
  3. kapni fogsz egy automatikus e-mailt, ami a fizetési információkat tartalmazza
  4. amint megérkezik hozzánk a szolgáltatás díja, dietetikusunk jelentkezni fog
  5. az induló konzultációs során megbeszéltek mindent fontos kérdést
  6. ha az éttrendtervezést választod, kapsz egy Nutrium e-mailes meghívót dietetikusunktól, valamint a regisztráció menetét is elküldjük neked
  7. neked pusztán le kell töltened az appot a telefonodra, megadni a jelszavad, majd azonnal használhatod is a profilodat, ezzel pedig létrejön az interaktív kapcsolat közted és a dietetikusunk között
  8. heti bontásban kapod az étrendet az appon keresztül legkésőbb a tárgyhetet megelőző péntekig, hogy átbeszélhessétek a szükséges változtatásokat
  9. innen pedig nincs más dolgod, mint követni az étrendet és visszajelzéseket adni dietetikusunknak

Ha a TrainingPeaks-t tudod használni, akkor a Nutriumot is! Bár a menürendszer angol nyelvű, az utasítások, étrendek, receptek magyar nyelven íródtak. Ha valakinek mégis túl bonyolult, vagy kényelmetlen az applikáció használata, az étrendet el tudjuk küldeni pdf formátumban is.

Minden fontos felhasználási, fizetési és felmondási információt a következő dokumentum tartalmaz: Általános Sportétrend-tervezési feltételek

A legtöbb szolgáltatásunk esetén létezik egy „ENSPORT edzéstervvel” vagy „aktív edzéstervvel” opció, ami egy kedvezőbb díjszabást jelent a listaárhoz képest. Erre a kedvezményre azok a sportolóink jogosultak, akik aktív előfizetői valamely edzéstervezési szolgáltatásunknak, tehát van ENSPORT-os edzőjük.

Ezzel szeretnénk meghálálni nekik a belénk vetett, hosszútávú bizalmat. Ha még nem vagy a sportolónk, buzdítanánk rá, hogy az edzéstervezés tekintetében is az ENSPORT-ot válaszd! Így nem csak a legnagyobb árkedvezményeket élvezheted a szolgáltatásaink listaarából, de egy motiváló közösség része is leszel, ahol a Te céljaid elérése számunkra az első számú prioritás.

NEM JOGOSULTAK a kedvezményre az edzéstervezést szüneteltető sportolóink, a teljesítménydiagnosztikán ajándékba kapott 4 hetes edzéstervet igénybe vevő sportolóink, az ENSPORT Starter edzéstervvel rendelkező sportolóink, valamint azok a vendégeink, akiknek van edzőjük, de az edző nem az ENSPORT-nál dolgozik.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAINK

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Kérdezd a szakértőt!

Dana már a BHSE atlétikai szakosztályánál töltött sportévei alatt felismerte, hogy a pályán nyújtott teljesítményét hatékonyan tudja növelni megfelelő táplálkozással. Az élsport befejezése után éppen ezért a dietetikusi pályát választotta, ahol az embert rendszerként szemlélve végzi munkáját. Sportolókkal és civilekkel is látványos sikereket ért el az elmúlt években. Szakterülete a cukorbetegség, inzulinrezisztencia, magas vérnyomás és magas koleszterin megfelelő étrendi kezelése.

 

elérhetősége: dezso.daniella@ensport.hu

dezsodaniella-411x612

Dezső Daniella
dietetikus