fbpx

Balom Soma

Balom Soma

Profi edzők, jól összerakott programterv, csúcs mászás a tábor végén 😀 brutál jó volt, hasznos tippeket kaptam a lefelé-felfelé futáshoz, le a kalappal az Ensport gárda előtt, jövőre találkozunk, legyen bárhol is a tábor! Error happened.

Szilágyi István

Egy tavalyi Janek Noémi cikk óta görcsösen ragaszkodik az agyam ahhoz a bizonyos tátrai versenyhez. Az erre való felkészülés utolsó lépése volt ez a 4 nap. Az, hogy a hiteles és megbízható szakmai tanácsokkal, magashegyi terepen (sziklás, gyökeres, murvás, apró kavicsos, brutál lejtős, szóval minden ami 4 fejű combizom és vádli ingere ?) történő irányított edzésekkel olyan egészséges önbizalmat kaptam, hogy lassan elhiszem, sikerülni fog, gyakorlatilag eltörpül amellett a felszabadult és közvetlen hangulat mellett ami végig jellemezte a napjainkat. Error happened.

Érseki Norbert

Sok dolgot vártam a tábortól, de azt nem gondoltam, hogy 3 nap alatt ennyire össze tud rázódni egy csapat, és ennyire jól fogom érezni magam. Egy negatívumot tudok felhozni a táborral szemben, hogy vége lett, és hogy legközelebb valószínűleg csak jövőre lesz lehetőségem újra Veletek lenni. Error happened.

Major Éva

Egy gyerekkori baleset óta féklámpa világít az agyamban minden lejtőn. Eddig lefelé csak a bokaficam lehetőségeit láttam. Ehhez képest a tábor utolsó napján 16 km és 1100 m szint után úgy tudtam lefelé jönni a köves talajon, hogy végre megvolt a “flow” érzés. Csak a következő helyes lépéseket láttam magam előtt. Amiért jöttem, megkaptam, a jó társaság és a sok nevetés már csak hab volt a tortán Error happened.

Katona Mihály

Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mi az elvárásom a táborral kapcsolatban. A tábor első napjának estéjén sikerült megfogalmazni. Kontrollált keretek között feszegetni a határaim. Sikerült! Örülök, hogy kiváló szakemberek felügyeltek, és egy baráti csapat segített végig az úton! Megtudtam mennyit bírok úgy, hogy tudtam, biztos kezekben vagyok. Máshol ezt nem mertem volna megtenni. Error happened.