fbpx

K.Miklós

K.Miklós

…mert a felmért adatokat a sportoló számára érthető módon prezentálják, aki így sokkal elkötelezettebbé válik az edzésterv iránt. Aki manapság valamilyen korszerű kütyüt használ egy-egy edzés vagy verseny adatainak rögzítésére, annak szerintem érdemes volna elgondolkodnia egy ilyen felmérésen, mert nagyon hasznos látni, hogy mely tényezők akadályozzák egy jobb eredmény elérését. Error happened.

I. Richárd

Egy tökéletes képet ad arról, hogy jelenleg hol tartok, és hogy melyek azok a területek ahol fejlődnöm kell! Mindezt profi technikával, és profi szakemberrel kiegészítve aki érthetően elmagyarázza a mérés eredményét, és minden felmerülő kérdésre megfelelően képes válaszolni, tanácsot adni. Mindenképpen javaslom mindenkinek, főleg aki hozzám hasonlóan futó edző nélkül, kizárólag erőnléti edző bevonásával saját maga készül! A kitűzött céljai eléréséhez, nagyon jó támpontot ad! Error happened.

M. Mónika

Az Ensportnál egy profin felkészült csapat fogadott, a triatlonos mérés során egy alkalommal mind a kerékpáros, mind a futó zónáimat meghatároztuk, (ami természetesen nem egyezik egymással) így a jövőben sokkal tudatosabban tudok ebben a két sportban edzeni. A srácok nagyon felkészültek voltak, az eredményt érthetően magyarázták el. A helyszín jól megközelíthető, az öltöző/zuhanyzó tiszta, rendezett. Mindenkinek ajánlom őket. Error happened.