fbpx

Weisz Ákos

Weisz Ákos

Harmadszor jártam nálatok, mindháromszor más kollégával végeztük a mérést, de a színvonal most is páratlanul magas volt. Gergő szakmailag tökéletesen vezényelte le a vizsgálatot, segített, támogatott, és könnyed, laza légkört teremtett az első perctől kezdve! Úgy érzem a tőletek kapott edzésterv, és a diagnosztikák nagy mértékben segítik a fejlődést! Error happened.

Csere László

A mérést Majkut Gergely végezte Miskolcon. Minden kérdésemre választ kaptam, sok mindent megtudhattam magamról, mindenkinek ajánlom, kiváló szakember, látszik, hogy profi. A mérés mindenre kiterjedt, ami érdekelt magammal kapcsolatban. Bátran ajánlom minden érdeklődőnek! Error happened.

FutAnikó

Edzőváltás miatt csak rövid ideje “dolgozunk” együtt Gergővel, de azt látom, hogy megérte váltani. Pontosan azt a visszajelzést és figyelmet kapom az edzések kapcsán, amit korábban hiányoltam. Részletes útmutatás, aztán értékelés, akár hét közben is, amit a következő edzéseimen már be tudok építeni, vagy amire nagyobb figyelmet tudok fordítani. Error happened.

Barna Tamás

A korábbra tervezett mérés egy részleges vádli szakadás miatt eddig váratott magára. Már nagyon kíváncsi voltam mi változott az egy évvel ezelőtti állapothoz képest. A mérés alatt remekül elkalauzoltak az információk sokaságában, ami sokszor jól jött annak ellenére is, hogy harmadszor voltam. Pillanatok alatt megszületett a jegyzőkönyv is. Azt gondolom, hogy nagyon fontos rendszeresen mérni, hogy hol járunk még akkor is, ha nem a maratoni világcsúcs megdöntése a cél! Error happened.