fbpx

Single post

6+1 karácsonyi ajándék ötlet futóknak

Itt vagyunk újra megint! Mit vegyek karácsonyra sportobolond ismerősömnek? Azt gondolnánk, hogy az évek előre haladtával ez könnyebb lesz, pedig nem!  Lássuk be, egy futónak ajándékozni nem egyszerű feladat, de mi mégis megkíséreljük, hogy segítsünk neked ebben! Inkább a karácsonyfán spórolj, mint ajándékokok 😉

1️⃣ Minden, ami GARMIN

A GARMIN-univerzumból sok mindent tud hasznosítani egy futó: óra, pulzuspánt, jeladók, okosmérleg, egyéb kiegészítők. A választéknak csak a képzelet és a pénztárcád szab határt. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne örülne valamilyen GARMIN-kütyünek az ajándékozott, és ezzel a kuponkóddal 10% kedvezményt is kapsz a termékekre:

Kuponkód: Ensport2021
Webshop: https://www.garmin.hu/
Felhasználható: SPORT és FITNESS termékekre (akciós termékek kivételével)


2️⃣ Egy új futócipő

Egy futónak a cipője az elsőszámú kelléke, így biztosan nem lősz félre, ha ezzel szeretnéd megajándékozni az ismerősödet! Aszfalt, terep, stabil, neutrális? Ha nem vagy járatos ilyen mélységekben a futócipők világában, íme egy pro tipp: olyan márkát, típust és méretet válassz, amit jelen pillanatban is használ. A Nyúlcipőboltban 12% kedvezményt kapsz, ha a kuponkódunkkal vásárolsz:

Kuponkód: ENSPORTCLIENT21
Webshop: https://nyulcipobolt.hu/
Felhasználható: minden webshopoban megtalálható termékre (akciós termékek kivételével)


3️⃣ SMR henger

A futóedzések után szükséges karban tartani a megfáradt izomzatot. A masszázshenger használata segít az izmok regenerációjában, elősegíti a problémamentes mozgást, megelőzheti az izomsérüléseket, leépíti a stressz által kiváltott izomfeszüléseket, kimasszírozza a fájdalmas, befeszült izomcsomókat. A Blackroll kínálatában számos SMR-eszköz megtalálható, és a kuponkódunkkal 10% kedvezményt is kapsz a listaárból:

Kuponkód: ENSPORT10
Webshop: https://store.fitcollege.hu/blackroll
Felhasználható: minden webshopoban megtalálható termékre (akciós termékek kivételével)
Ajándék tipp: Blackroll Running Box szett


4️⃣ Sportkrémek

A MERU sportkrémek, sportgélek különlegessége, hogy kombinálja a sportkrémek kiemelkedő tulajdonságait a bőrápoló-bőrtápláló készítmények előnyeivel. Több, mint hagyományos sportkrémek! A MERU funkcionális sportkrémek bőrápolók is egyben kapszulákba zárt E-vitaminnal. Az felkenéskor felszabadul, és extra ápolást, táplálást nyújt a bőrnek. Gyors felszívódású regeneráló gélek és sportkrémek speciális összetevőkkel. Kuponkódunk 12% kedvezményre jogosít:

Kuponkód: ENSPORTCUSTOMER
Webshop: https://merusportcare.com/
Felhasználható: minden webshopoban megtalálható termékre
Ajándék tipp: MERU Start ajándékcsomag


5️⃣ Frissítő

Állóképességi sport nincs frissítés nélkül! A hosszú edzések és versenyek igénybe veszik a szervezet tápanyagkészletét, amit szükséges az edzések után – vagy akár menet közben – pótolni. Két márkát is jó szívvel tudunk ajánlani a frissítők témakörében, és mindkettőnél 15% kedvezményt hoztunk neked a karácsonyi bevásárláshoz:

HIGH5

Minőségi étrendkiegészítők nem csak profiknak! Akár kezdő sportoló sportoló vagy, akár veterán, a High5 kínálatában megtalálod a legjobb energiaszeleteket, géleket, izotóniás italporokat, melyekkel a legjobb formádat hozhatod a legszélsőségesebb körülmények között is.

Kuponkód: ensport15
Webshop: https://high5.hu/
Felhasználható: minden webshopoban megtalálható termékre (akciós termékek kivételével)
Ajándék tipp: Zero pezsgőtabletta, Energy Gel, Energy Bar

I:AM fuelling

Magyar termékek sportolóktól sportolóknak. Az <i:am> termékek minőségi alapanyagokból, sportolás közbeni frissítésre készült termékek. Nyugodt gyomor, megfelelő hidratáció a legkeményebb, leghosszabb próbatétel során is. Ez az <i:am> fueling.

Kuponkód: ensport15
Webshop: https://www.i-am.hu/
Felhasználható: minden webshopoban megtalálható termékre
Ajándék tipp: Mineral+Energy drink, Mineral Tabs, Omega-3


6️⃣ Runner’s World előfizetés

Előfizetője már a választottad a Runner’s Worldnek? Ha nem, akkor itt a remek alkalom, hogy ez változzon! Magyarország egyetlen futással kapcsolatos havi magazinjában a legfrissebb újdonságok és hírek mellett elismert szakemberek cikkei is helyt kapnak, így biztosan képben lesz a futó szakma aktualitásairól. Éves előfizetéssel 30%-al kedvezőbb áron kapod meg a lapszámokat:

Előfizetés: https://www.elofizetesem.hu/


+1️⃣ ENSPORT-ajándékutalvány

Ha sportszolgáltatásban gondolkozol, akkor ajánljuk figyelmedbe a mi ajándékutalványunkat. Teljesítménydiagnosztikát, mozgáselemzést, biomechanikai analízist vagy akár talpbetétet is vásárolhatsz ily’ módon a kiválasztottadnak. A kínálatban szereplő szolgáltatásaink a listaár alatt lehet a tiéd:

Megrendelés: https://ensport.hu/ajandekutalvany/