fbpx

Single post

Sportkrémek futóknak – Ezek a mi kedvenceink

Egy lelkiismeretes sportoló kiegészítői közül nem hiányozhatnak a sportkrémek. Hatékony segítség bemelegítéshez, regenerációhoz, a cipő vagy bármilyen ruhanemű által okozott kidörzsölődések kezelésére. Mutatjuk, hogy melyek váltak be nekünk a leginkább.

Meru Help

ENYHÍTŐ, HELYREÁLLÍTÓ, IZOMLAZÍTÓ GÉL

Azonnal ható gyors segítség a fájó, sajgó, túlerőltetett, meghúzódott testrészek, sportsérülések nyugtató, hűsítő ápolására, lazítására, a tünetek csökkentésére. A megerőltetés okozta bántalmakra, izomláz csökkentésére.

Gyors felszívódású gél, segíti a húzódás, rándulás, görcs ápolását, az izomláz, a túlterhelt, fáradt izmok gyorsabb regenerálódását. Hatékony a túlerőltetett izmok nyugtatásához, lazításához, valamint a megterheléstől sajgó, nyilalló, meghúzódott tagok (derék, hát, váll, láb) ápolására.

Összetevői ápolják a fájdalom által érintett területet, könnyíti a fáradtláb- érzetét.

Megvásárolható itt: https://merusportcare.com/help
ENSPORT-kedvezmény: -12%
Kuponkód: ENSPORTCUSTOMER

Meru Help sportkrém


Meru Cool

JÉGZSELÉ, HŰSÍTŐ IZOMLAZÍTÓ GÉL

A jégzselé aktív összetevőinek köszönhetően frissít, segíti a fáradt és megerőltetett testrészek ellazítását. Mozgás után felfrissíti az izomzatot, csökkenti a fáradtság érzetet, és az izomláz kialakulásának valószínűségét. Ajánlott sportolás utáni lazításhoz, nyújtáshoz, izomgörcs, izomláz megelőzésére. Azonnali hűsítés!

Gél állagú, gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Néhány perc után erős hideg-érzés jelentkezik, ami tartósan megmarad.

Megvásárolható itt: https://merusportcare.com/cool
ENSPORT-kedvezmény: -12%
Kuponkód: ENSPORTCUSTOMER

Meru Cool sportkrém


Meru Warm

BEMELEGÍTŐ GÉL, SPORTKRÉM

Aktív bemelegítő gél pezsdítő, kíméletesen melegítő hatással. Aktívan serkent és lazítja az izmokat, növeli a sportolás előtti bemelegítés hatékonyságát és segít elkerülni az izomláz kialakulásának valószínűségét.

Modern HotFLUX összetevővel a bőrt kímélve és gyorsan, tartósan hat. Hatóanyagai melegítő, pezsdítő és frissítő hatásuk miatt aktívan serkentik a mikrokeringést. (szegfűszeg-, gyömbérolaj, mentol, kámfor) Segítenek felkészülni a fokozott izomterhelésre, és ellazítani az izmokat sportolás előtt.

Chili paprikát NEM tartalmaz, így hatása kíméletes, és nem fokozódik mozgás, szauna, vagy meleg víz használatakor. Beltéri edzéshez is ajánlott.

Megvásárolható itt: https://merusportcare.com/warm
ENSPORT-kedvezmény: -12%
Kuponkód: ENSPORTCUSTOMER

Meru Warm bemelegítő krém


Meru Guard

KIDÖRZSÖLÉS ELLENI KRÉM

Tartós hatású, sűrű, wax állagú víztaszító védőkrém kidörzsölés ellen. Megakadályozza az izzadság és a kidörzsölés okozta gondokat, kisebesedéseket illetve a kellemetlen égető érzést. A vazelinnel ellentétben a GUARD kidörzsölés elleni viaszos krém magas lanolin tartalmú, így sport közben nem “folyik” le, hanem tartós filmréteget képezve taszítja az izzadságot, miközben nem gátolja a bőrlégzést.

Megvásárolható itt: https://merusportcare.com/guard
ENSPORT-kedvezmény: -12%
Kuponkód: ENSPORTCUSTOMER

Meru Guard kidörzsölődés elleni krém


Meru Foot

SAROKPUHÍTÓ, LÁBÁPOLÓ KRÉM

Extra sűrű, zsíros mélypuhító krém nagyon száraz és repedezett bőrre. Sarokpuhításra, bőrkeményedés ellen, repedezett sarokra, felázott talpakra, meggyötört, kiszáradt, berepedt bőrfelületekre. Lábápolásra, kézápolásra, kérges tenyérre, kicserepesedett szájon ajakápolásra. Azonnal puhít!

Megvásárolható itt: https://merusportcare.com/foot
ENSPORT-kedvezmény: -12%
Kuponkód: ENSPORTCUSTOMER

Meru Foot lábápoló krém

 

Sportmasszázs

Ha szakértő segítségre van szükséged, várunk sportmasszázsra Budapesten. Katt a képre!