fbpx

Józsa János

Józsa János

Nándi rövid idő alatt meggyőzött, hogy tényleg érti a dolgát. Az edzések logikusan, egymásra épülnek, az elemzések profik, és jól érthetőek. Kemény, de racionális, és ha valami nem megy, vagy nem sikerül, azt addig próbálja más módszerekkel, amíg kihozza az emberből. Nagyon sokat tanultam tőle. Error happened.

Markót Tamás

Alig több, mint fél éve dolgozunk együtt, de azt látom, hogy Nándi a számok embere, aki mindent nagyon részletesen, pontosan kielemez. Őszintén elmondja a véleményét, akár pozitív, akár negatív, nagyon jól motivál. Sokkal hatékonyabb így az edzésmunka, ami fontos a munka és a magánélet mellett, a megfelelő egyensúly kialakításában. Ezért bár az edzések sokkal keményebbek és valamivel többet is edzem, mint korábban, mégsem érzem ezt tehernek, sőt motiváltabb vagyok, mint valaha. Error happened.

Erdélyi Dániel

Nándi elit szinten űzte a sportot hosszú éveken át, így komoly sportolói tapasztalattal is rendelkezik, ami számomra nagyon fontos. A kitűzött célokért együtt dolgozunk, az én visszajelzéseim és gondolataim is fontos szerepet kapnak a tervezésben. Továbbá Nándi folyamatosan követi az aktuális technológia újításokat, trendeket. Nincs egy berögzült edzéselmélete, amihez ragaszkodik, hanem mindig adaptív, és behoz új elméleteket a tervezésbe, amint az értelmet nyer. Error happened.

Boros Linda

Nándival már több éve dolgozunk együtt. Az első találkozásunk alkalmával már éreztem, hogy jó kezekben leszek, ahhoz, hogy az első kitűzött célomat megvalósíthassam. Nándi nem”csak” edző, aki megírja a tervet és elemzi, hanem aki motivál is. A számok nagy mestere Nándi, de ezek mit sem érnének, ha nem lenne mögötte az a fajta motivációs készség is, amivel ösztönözni tudja a sportolóit. Legyen az, akár a versenyre egy tanácsa vagy a felkészülés során egy-egy pozitív vagy negatív visszajelzése. Mindig hasznos és építő számomra. Error happened.