fbpx

ENSPORT BUDAPEST

Tudatos Teljesítmény!

A teljesítmény ma már mérhető és pontosan megtervezhető a sportban. Az ENSPORT-nál immáron öt éve ebben a szellemben végezzük a munkánk. Több száz labormérés és edzéstervezés tapasztalatával várunk Téged is a csapatunkba!

A sport, ami rólad szól!

Nálunk a Te céljaid vannak a középpontban. Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal segítsünk Neked célba érni, legyen szó Ironmanról, maratonról, vagy csak az első 5 kilométeredről.

Rendszert adunk sportcéljaidhoz!

Tőlünk nem csak edzéstervezést vagy teljesítménydiagnosztikát kapsz. Az ENSPORT-nál rendszerben gondolkozunk, ezért alkottuk meg az #ENSPORTSYSTEM-et, így a sportteljesítmény fejlesztésének minden területén számíthatsz ránk.

SPECIALITÁSUNK

futás

Futás

Kezdő futótól a haladó maratonistáig. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

triatlon

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik. Rövidtávtól az Ironmanig ott leszünk melletted a célba érésig.

kerékpár

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Mi vár rád, ha nálunk van edzésterved?

Rakétakilövés-szerű fejlődés,
mindennapi motiváció,
céljaid beteljesülése

☑️

Megmutatunk egy egészségesebb életet

Bebizonyítjuk Neked, hogy egy tapasztalt edzővel képes leszel fenntartani a mindennapi motivációdat, és a rendszeres sportolással az életed is gyökeresen megváltozik majd!

☑️

Megváltoztatjuk a sportról alkotott képedet

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a sporthoz fűződő viszonyodról! Bele tudod illeszteni az életedbe az edzéseket, le fogod tudni futni a félmaratont/maratont, megismered egy merőben új oldaladat!

☑️

Olyan célokat érhetsz el, amiről még álmodni sem mertél

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni.

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

AZ ENSPORT BUDAPEST CSAPATA

Erdélyi Nándor

ügyvezető, szakmai vezető
futó- és triatlonedző

Történetem

Az állóképességi sportokkal 11 éves koromban ismerkedtem meg, amikor elkezdtem triatlonozni. Végigjártam az utánpótlás-nevelés minden állomását, és egészen a válogatott keretig és a válogatott versenyekig jutottam. Nyertem országos bajnokságokat, voltam világversenyeken, és csináltam Ironmant 10 órán belül. Edzőként 2006 óta dolgozom, ami eleinte hobbi volt, mára már szenvedély és hitvallás.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Hiszek a számokban! Hiszek abban, hogy a mért eredmények és számok pontos útmutatást adnak, ami a a sportoló tapasztalataival és érzéseivel kiegészítve ad teljes képet a teljesítményről. Hiszem, hogy minden sportolóból ki lehet hozni a maximumot, csupán az odáig vezető út más és más.

KIEMELT SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

– 2005 triatlon junior OB 1.
– 2005 olimpiai reménységek versenye 1. hely
– 2005 Gamagori junior triatlon VB 14. hely
– 2009 Nagyatád ironman 9:51, U23-as OB 1. hely

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzőként a sportolóim eredményeire akkor vagyok a legbüszkébb, ha az illető kihozza magából a maximumot. Lehet, hogy egy UltraBalaton-teljesítés, egy 3 órán belüli maraton, egy 10 vagy akár 9:30-on belüli Ironman sok esetben nem ér dobogót, de ez nem számít. Látva azt, hogy egy tanítvány mennyit dolgozik nap mint nap a cél elérése érdekében , arra sarkall, hogy én is a legjobbat hozzam ki én is magamból edzőként. A sportolóim inspirálnak és büszke vagyok rájuk!

Majkut Dalma

szakmai vezető, biomechanika
gyógytornász, futóedző

Történetem

A sport mindig is fontos része volt az életemnek, közel 20 évig versenyatletizáltam. Az aktív sport befejezése után gyógytornásznak és humánkineziológusnak tanultam. A sportnak és a végzettségeimnek köszönhetően tudom, hogy milyen sérüléseik, fájdalmaik lehetnek nem csak az aktív embereknek, hanem a hétköznapi életmódot élőknek is, és ezekre a panaszokra megoldást is tudok javasolni. Az ENSPORT-nál futóedzőként, gyógytornászként is dolgozom, ezzel segítve az edzők munkáját és a sportolók sérülésekből való felépülését.

EDZŐI HITVALLÁSA:

A rendszeres kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, a befektetett energia kifizetődik! Ha mozgással töltjük az időnket, azzal sokkal többet tettünk magunkért, mintha lustálkodnánk 😉

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Versenyatlétikában korosztályos válogatott voltam, de most már kevésbé a saját versenyeimet helyezem előtérbe, inkább a sportolóimat segítem céljaik elérésében.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Nem emelnék ki senkit, nagyon büszke vagyok a sok-sok első teljesítésre, egyéni csúcsra, és azokra is akik sérülésből visszatérve is el tudták érni a kitűzött célt.

Nagy Norbert

marketing- és
kommunikációs vezető

Történetem

Soha nem tudott annyira érdekelni semmi az életben, mint a sport. Egészen korán kapcsolatba kerültem a labdajátékokkal, amiből a kosárlabda volt a domináns, de nem voltam elég szorgalmas és alázatos, hogy komoly eredményeket érjek el sportolóként. Talán az a pontosabb, ha azt mondom, hogy sok minden érdekelt, és azt mind ki is szerettem volna próbálni, a kíváncsiság pedig újabb és újabb utakhoz vezetett. Így lettem előbb újságíró (sportújságíró természetesen), majd tévés, aztán fotós, marketinges, egy kis kitérővel pedig sportmenedzser. Az alkotás és az építkezés vágya sok tapasztalattal gazdagított az elmúlt években, ezt szeretném kamatoztatni az ENSPORT kötelékében.

HITVALLÁSA:

Légy egyedi, légy érdekes, légy önmagad! Az alkotómunkában ez különösen fontos. Ha nincs benne a szíved és a lelked a produktumban, az a végeredményen is meglátszik majd.

KÉPEK A LABORBÓL

Foglalj időpontot az ENSPORT Budapestbe!

(+36) 70/905-55-07

Írj nekünk!

Kövess minket a facebookon!

RÓLUNK MONDTÁK

Partnereink