fbpx

ENSPORT BUDAPEST

Tudatos Teljesítmény!

A teljesítmény ma már mérhető és pontosan megtervezhető a sportban. Az ENSPORT-nál immáron öt éve ebben a szellemben végezzük a munkánk. Több száz labormérés és edzéstervezés tapasztalatával várunk Téged is a csapatunkba!

A sport, ami rólad szól!

Nálunk a Te céljaid vannak a középpontban. Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal segítsünk Neked célba érni, legyen szó Ironmanról, maratonról, vagy csak az első 5 kilométeredről.

Rendszert adunk sportcéljaidhoz!

Tőlünk nem csak edzéstervezést vagy teljesítménydiagnosztikát kapsz. Az ENSPORT-nál rendszerben gondolkozunk, ezért alkottuk meg az #ENSPORTSYSTEM-et, így a sportteljesítmény fejlesztésének minden területén számíthatsz ránk.

SPECIALITÁSUNK

ensport futás

Futás

Kezdő futótól a haladó maratonistáig. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

triatlon

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik. Rövidtávtól az Ironmanig ott leszünk melletted a célba érésig.

kerékpár

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Mi vár rád, ha nálunk van edzésterved?

Rakétakilövés-szerű fejlődés,
mindennapi motiváció,
céljaid beteljesülése

☑️

Megmutatunk egy egészségesebb életet

Bebizonyítjuk Neked, hogy egy tapasztalt edzővel képes leszel fenntartani a mindennapi motivációdat, és a rendszeres sportolással az életed is gyökeresen megváltozik majd!

☑️

Megváltoztatjuk a sportról alkotott képedet

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a sporthoz fűződő viszonyodról! Bele tudod illeszteni az életedbe az edzéseket, le fogod tudni futni a félmaratont/maratont, megismered egy merőben új oldaladat!

☑️

Olyan célokat érhetsz el, amiről még álmodni sem mertél

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni.

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Üdv az ENSPORT-nál!

Az ENSPORT érted van, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!

Amikor megfogalmazódott bennem az ENSPORT alapötlete, azt szerettem volna, hogy egy olyan szolgáltatót hozzak létre, ami nekem is sokat segített volna a sportolói karrierem alatt, ha akkor létezett volna ilyen.

Az ENSPORT-nál megtalálsz mindent egy helyen, ami a teljesítményed fejlesztéséhez szükséges lehet. 2014 óta több száz amatőr és hobbisportolóval dolgoztunk együtt, és hihetetlen eredményeket értünk el közösen. Leszel a következő? 😉

erdelyinandi_411x612_portrait

Erdélyi Nándor
alapító, szakmai vezető

KÉPEK A LABORBÓL

Foglalj időpontot az ENSPORT Budapestbe!

1️⃣ Válaszd ki a szolgátlatáscsoportot, majd azon belül a téged érdeklő szolgáltatást az alábbi felületen
2️⃣ Végigmész a folyamaton, kiválasztod az időpontot
3️⃣ Megvárod az automatikus e-mail visszaigazolásokat a foglalás sikerességéről
4️⃣ Ha sikertelen a foglalás, akkor kérjük, foglalj újra, vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

RÓLUNK MONDTÁK

Partnereink