fbpx

INGYENES (ONLINE) KONZULTÁCIÓ

RENDSZERT ADUNK SPORTCÉLJAIDNAK!

Az ENSPORTSYSTEM rendszere egybefogja az összes olyan szolgáltatást, amire egy állóképességi sportolónak szüksége lehet: a diagnosztikától kezdve az edzéstervezésen át a rehabilitációig. Nem tudsz olyat kérni, amire ne lenne megoldásunk. Regisztrálj konzultációs szolgáltatásunkra ingyenesen, és mutatjuk az utat a siker felé!

Mikor kérj konzultációt?

✔️ Ha most kezdenéd el a komolyabb edzésmunkát, és nem tudod pontosan, hogy merre indulj el, milyen futócipőt vegyél, vagy milyen szolgáltatásra fizess elő.

✔️ Ha nem érzed elég hatékonynak az edzéstervet, ami alapján készülsz, és másodvéleményt kérnél egy szakértőtől.

✔️ Ha rendszeresen mozogsz, és úgy érzed, mégsem fejlődsz. Mondd el nekünk a dilemmáidat, és segítünk, hogy a fejlődés útjára lépj!

✔️ Ha eltévedtél az online lehetőségek útvesztőjében, és nem tudod pontosan mi lenne a céljaidnak legmegfelelőbb stratégia. Segítünk megtalálni számodra egy személyre szabott megoldást.

A jelentkezés menete

1️⃣ Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

2️⃣ Felkeresünk a lehető leghamarabb, hogy egyeztessük a konzultáció időpontját.

3️⃣ Töltsd le a Zoom applikációt, mert ezen keresztül történik a kommunikáció: https://zoom.us/download#client_4meeting

4️⃣ A megadott időpontban kapsz egy linket az e-mailedre attól a munkatársunktól, akivel majd konzultálni fogsz. Csupán erre a linkre kell kattintanod a megbeszélt időben, és máris létrejön a kapcsolat.

ITT TUDSZ JELENTKEZNI