fbpx

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Miért jó?

Mert minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt feleslegesen fizetnél bármilyen szolgáltatásért!

Kinek jó?

A bizonytalanoknak, akik még nem köteleződtek el, de választ szeretnének a felmerülő kérdéseikre, mielőtt döntenének!

Tanácsadás

A konzultáció pusztán tanácsadás, a benned felmerülő kérdések tisztázása, egyfajta útmutatás. Nem több, nem kevesebb!

VÁLASZTHATÓ SZAKTERÜLETEK

futás

Futás

Lehetsz kezdő futó, maratonista, vagy ultrafutó. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

triatlon

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik, tapasztalták, legyen szó ironmanről, vagy rövidebb távokról.

kerékpár

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

úszás

Úszás

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

ÍGY CSINÁLJUK MI

Mikor kérj konzultációt?

✔️ Ha most kezdenéd el a komolyabb edzésmunkát, és nem tudod pontosan, hogy merre indulj el, milyen futócipőt vegyél, vagy milyen szolgáltatásra fizess elő.

✔️ Ha nem érzed elég hatékonynak az edzéstervet, ami alapján készülsz, és másodvéleményt kérnél egy szakértőtől.

✔️ Ha rendszeresen mozogsz, és úgy érzed, mégsem fejlődsz. Mondd el nekünk a dilemmáidat, és segítünk, hogy a fejlődés útjára lépj!

✔️ Ha eltévedtél az online lehetőségek útvesztőjében, és nem tudod pontosan mi lenne a céljaidnak legmegfelelőbb stratégia. Segítünk megtalálni számodra egy személyre szabott megoldást.

A jelentkezés menete

1️⃣ Töltsd ki a lap alját található jelentkezési űrlapot!

2️⃣ Felkeresünk a lehető leghamarabb, hogy egyeztessük a konzultáció időpontját.

3️⃣ Töltsd le a Zoom applikációt, mert ezen keresztül történik a kommunikáció: https://zoom.us/download#client_4meeting

4️⃣ A megadott időpontban kapsz egy linket az e-mailedre attól a munkatársunktól, akivel majd konzultálni fogsz. Csupán erre a linkre kell kattintanod a megbeszélt időben, és máris létrejön a kapcsolat.

A táplálkozási tanácsadás szolgáltatásunk nem díjmentes!

MIÉRT AZ ENSPORT?

7

év szakmai tapasztalat

Az ENSPORT 2014 októberétől meghatározó szereplője a hazai sportéletnek. Vezető szerepünk van a hobbi és amatőr sportolók teljesítménydiagnosztikai vizsgálatán alapuló, személyre szabott teljesítményfejlesztésében.

3

labor országosan

Budapesti, soproni és miskolci sportlaborjainkkal egyedüli szolgáltatóként nyújtunk országos lefedettséget az állóképességi sportágak szerelmeseinek. Mindhárom laborunkban ugyanazt a magas színvonalú szakmai segítséget kínáljuk ügyfeleinknek.

1500+

diagnosztika évente

Az ENSPORT a teljesítménydiagnosztika állócsillaga! 2014-es alapításunk óta évről évre növekszik az elvégzett felmérések száma. Hisszük, hogy a tapasztalatunk és szakmai tudásunk az, ami megkülönböztet minket a versenytársainktól!

209

Egyéni csúcs 2020-ban

Az elmúlt év során a velünk készülő sportolók ennyiszer döntöttek egyéni csúcsot egy adott távon. Valakinek többször is sikerült a naptári évben. Ez csak úgy lehetséges, ha a maximális figyelmet és szakmaiságot kapják tőlünk!

131

Első teljesítés 2020-ban

Ennyi hobbi és amatőr sportoló teljesítette sikeresen az adott távot életében először az ENSPORT szakmai támogatásával. Volt köztük olyan is, aki előtte semmit sem sportolt rendszeresen, de velünk elkezdte, és sikeres félmaratoni teljesítésig jutott.

4.9-es

Elégedettség (5-ös skálán)

A visszajelzések kiemelten fontosak számunkra. Folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, és a rendszerünket. A több, mint 400 velünk készülő hobbi és amatőr sportoló visszajelzései alapján kaptuk ezt az értékelést, ez pedig rendkívül büszkévé tesz minket, hiszen működik az, amit csinálunk!

ITT TUDSZ JELENTKEZNI

A KONZULTÁCIÓRÓL MONDTÁK

Partnereink