fbpx

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Miért jó?

Mert minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt feleslegesen fizetnél bármilyen szolgáltatásért!

Kinek jó?

A bizonytalanoknak, akik még nem köteleződtek el, de választ szeretnének a felmerülő kérdéseikre, mielőtt döntenének!

Tanácsadás

A konzultáció pusztán tanácsadás, a benned felmerülő kérdések tisztázása, egyfajta útmutatás. Nem több, nem kevesebb!

VÁLASZTHATÓ SZAKTERÜLETEK

Futás

Lehetsz kezdő futó, maratonista, vagy ultrafutó. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik, tapasztalták, legyen szó ironmanről, vagy rövidebb távokról.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

Úszás

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

NE VÁGJ BELE EGYEDÜL!

✔️ Nem érzed elég hatékonynak az edzéstervet, ami alapján készülsz? Kérj másodvéleményt edzőinktől!

✔️ Rendszeresen mozogsz, és úgy érzed, mégsem fejlődsz? Mondd el nekünk a dilemmáidat!

✔️ Eltévedtél az online lehetőségek útvesztőjében? Segítünk megtalálni a megoldást!

Garantáltan díjmentes

Nem számít, hogy a sportolónk vagy, vagy most találkoztál az ENSPORT-tal először. Online konzultációs szolgáltatásunk díjmentesen igénybe veheted, mert szeretnénk megóvni, hogy feleslegesen költsd a pénzed, akár nálunk, akár másnál.

1:1-es privát meeting

Nem lesz rajta jelen más, csak Te és szakértőnk. A kapcsolatfelvétel a Zoom programmal történik (letöltő link az oldal alján lévő jelentkezési űrlapon), így audiovizuális módon kommunikálhatsz szakértőnkkel.

Iránymutatás

Csak Veled foglalkozunk, rád és a körülményeidre reflektálnak a tanácsaink. Azt viszont tartsd kérlek szem előtt, hogy a konzultáció pusztán egy információs fórum, nem minősül edzéstervezésnek. A konzultáció csupán egy iránytű.

45 perces időtartam

Ennyi idő áll rendelkezésedre, hogy minden téged foglalkoztató kérdésre választ kapj. Ez az időablak sok mindenre elég. Egy akut probléma átbeszélésére, vagy egy meglévő edzésterv másodvéleményezésére.

Te irányítasz

Mi csak azokat a kérdéseket tudjuk megválaszolni, amit felteszel, és az általad meghatározott témákban tudunk iránymutatást adni. Készülj fel a konzultációra, hogy ne maradjon benned semmi kétely az online találkozó végére!

o% rizsa, 100% szakmaiság

Nem beszélünk mellé a konzultáció során, mint ahogy a többi szolgáltatásunk esetében sem. Mindig a valóságot jelezzük vissza, nem pedig azt, amit hallani szeretnél. Az elsődleges szempont számunkra, hogy használható tanáccsal távozz.

A táplálkozási tanácsadás és étrendtervezés szolgáltatásunk nem díjmentes!

ELÉRHETŐ KOLLÉGÁK

Erdélyi Nándor
szakmai vezető (ENSPORT)
futó- és triatlonedző

Történetem

Az állóképességi sportokkal 11 éves koromban ismerkedtem meg, amikor elkezdtem triatlonozni. Végigjártam az utánpótlás-nevelés minden állomását, és egészen a válogatott keretig és a válogatott versenyekig jutottam. Nyertem országos bajnokságokat, voltam világversenyeken, és csináltam Ironmant 10 órán belül. Edzőként 2006 óta dolgozom, ami eleinte hobbi volt, mára már szenvedély és hitvallás.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Hiszek a számokban! Hiszek abban, hogy a mért eredmények és számok pontos útmutatást adnak, ami a a sportoló tapasztalataival és érzéseivel kiegészítve ad teljes képet a teljesítményről. Hiszem, hogy minden sportolóból ki lehet hozni a maximumot, csupán az odáig vezető út más és más.

KIEMELT SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

– 2005 triatlon junior OB 1.
– 2005 olimpiai reménységek versenye 1. hely
– 2005 Gamagori junior triatlon VB 14. hely
– 2009 Nagyatád ironman 9:51, U23-as OB 1. hely

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzőként a sportolóim eredményeire akkor vagyok a legbüszkébb, ha az illető kihozza magából a maximumot. Lehet, hogy egy UltraBalaton-teljesítés, egy 3 órán belüli maraton, egy 10 vagy akár 9:30-on belüli Ironman sok esetben nem ér dobogót, de ez nem számít. Látva azt, hogy egy tanítvány mennyit dolgozik nap mint nap a cél elérése érdekében , arra sarkall, hogy én is a legjobbat hozzam ki én is magamból edzőként. A sportolóim inspirálnak és büszke vagyok rájuk!

Szabó Csaba
szakmai vezető (Sopron)
futó- és triatlonedző

Történetem

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni 🙂

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Majkut Gergely
szakmai vezető (Miskolc)
futóedző

Történetem

Az életem a sport. Kisgyerekkorom óta rengeteg sportágat kipróbáltam, de végül az atlétikában találtam meg „az igazit”. Ezt 13 évig versenyszerűen űztem, majd elvégeztem egy edző-képzést és már hatodik éve dolgozom a miskolci atlétika utánpótlásában. 2019 év eleje óta az ENSPORT csapatához tartozom, mint futóedző, és mint régióvezető. Emellett a Testnevelési Egyetem edzői szakán vagyok végzős hallgató, és jelenleg is a munkám és a tanulmányaim mellett a legfőbb hobbim a futás.

EDZŐI HITVALLÁSA:

A legfontosabb mindig a sportoló!

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Utánpótlás magyar bajnoki dobogós helyezések.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Az utánpótlásban: újonc, serdülő és ifjúsági magyar bajnoki címek, serdülő válogatottság.

Felnőttben: rengeteg egyéni csúcs, korcsoportos győzelem a Wizz Air Budapest Félmaratonon és a SPAR Budapest Maratonon.

Andrási Ferenc "Ottó"
futó- és triatlonedző

Történetem

Mag Erika
futóedző

Történetem

Az ENSPORT előtt szociális területeken dolgoztam, az edzői hivatást is segítő foglalkozásnak tekintem. Szerintem sokkal többről szól ez a munka, mint a sportolók fizikai állapotának javítása. Igyekszem minden tudásomat és intuíciómat beleadni abba, hogy minden általam felkészített sportolónak segíthessek megvalósítani a céljait. Az edzőtevékenységben a legjobban a megismerési folyamatot szeretem, amikor egy összecsiszolódási fázis után az eredmények is elkezdenek jönni, kinek könnyebben, kinek nehezebben, de a kemény munka tapasztalataim szerint mindig kifizetődik.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Imádom ezt a sportot (életformát), mert tanít folyamatosan. Türelemre, alázatra, sikerek és kudarcok elviselésére, önmagunk gyengeségeivel való szembenézésre, erősségeink felismerésére. Lehetőséget ad folyamatos fejlődésre, amihez néha bukni kell, néha meg kell tapasztalni, hogy nem megy minden úgy, ahogy azt elképzeltük és a végén mégis minden még sokkal jobb és értékesebb lesz, mint amiről valaha is álmodtunk.

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

– Spartathlon (2018) – teljesítés
– Ultrabalaton (2018) – egyéni 3. hely
– Ultrabalaton (2017) – női 3 fős csapat 1. hely
– Ultrabalaton (2016) – női páros 2. hely (Bosznay Diával)
– Korinthosz.hu (2017) – 1. hely (81 km)
– UTT (2017) – 1. hely (117km)
– Téli Margita (2018) – 1. hely (40km)

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Nem szeretnék kiemelni sportolót. Nagyon szép utakat kísérhetek végig. Vannak aszfalton futók, vannak terepen futók, vannak gyorsabb futók, vannak lassabb futók, vannak rövidebb távon futók, vannak hosszabb távon futók. Ami közös, az a lelkesedésük és a kitartásuk! Nagyon büszke vagyok Mindenkire!

Majkut Dalma
gyógytornász, futóedző

Történetem

A sport mindig is fontos része volt az életemnek, közel 20 évig versenyatletizáltam. Az aktív sport befejezése után gyógytornásznak és humánkineziológusnak tanultam. A sportnak és a végzettségeimnek köszönhetően tudom, hogy milyen sérüléseik, fájdalmaik lehetnek nem csak az aktív embereknek, hanem a hétköznapi életmódot élőknek is, és ezekre a panaszokra megoldást is tudok javasolni. Az ENSPORT-nál futóedzőként, gyógytornászként is dolgozom, ezzel segítve az edzők munkáját és a sportolók sérülésekből való felépülését.

EDZŐI HITVALLÁSA:

A rendszeres kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, a befektetett energia kifizetődik! Ha mozgással töltjük az időnket, azzal sokkal többet tettünk magunkért, mintha lustálkodnánk 😉

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Versenyatlétikában korosztályos válogatott voltam, de most már kevésbé a saját versenyeimet helyezem előtérbe, inkább a sportolóimat segítem céljaik elérésében.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Nem emelnék ki senkit, nagyon büszke vagyok a sok-sok első teljesítésre, egyéni csúcsra, és azokra is akik sérülésből visszatérve is el tudták érni a kitűzött célt.

Maróti Erika
futó- és triatlonedző

Történetem

A mozgás egészen kiskorom óta, a sport 8 éves korom óta az életem része. Az első szerelem a kézilabda volt, amit egészen 18 éves koromig űztem versenyszerűen, később, egy sérülésnek köszönhetően csak amatőr szinten. A futás maradt, de a triatlon csak évekkel később érkezett az életembe. Ami közös mindegyikben, hogy kitartást, rendszerességet és alázatot hoztak a hétköznapjaimba, megtanítottak küzdeni, nem feladni és örülni minden egyes sporttal töltött percnek. Megismertem önmagam, a határaimat, félelmeimet, azt, hogy bízzak önmagamban és a befektetett munkában, hogy türelmes legyek a célokat illetően, és amit én szeretnék edzőként átadni, az pontosan ugyanez. Az Ensporthoz 2019-ben csatlakoztam.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Nincs lehetetlen, csak győzd le önmagad és szeresd igazán, amit csinálsz!

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Számos korosztályos érem triatlon országos bajnokságokról (sprint-, rövid-, közép- és Irontávról is) és ranglistahelyezések 1-3.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Minden egyes sportolómra büszke vagyok, mert néha szinte lehetetlen összeegyeztetni az edzést a családdal, munkával egyéb elfoglaltsággal, mégis odaállnak és csinálják. A cél mindenkinél más, de kitűzni csak reálisat érdemes és apránként haladni egy nagyobb cél felé, legyen szó egészségmegőrzésről, fogyásról, egy rövid- vagy egy hosszútávú futó- illetve triatlonversenyről.

Sasi Gabriella
futó- és triatlonedző

Történetem

A fiatalkoromat végigkísérte a sport. Tipikusan az a gyerek voltam, akit sosem láttak egy helyben, nyugodtan ülni. Rengeteg sportot kipróbáltam, de hosszú távon a kosárlabda és a falmászás lopta be magát a szívembe, amiket évekig űztem versenyszerűen. Ez után “pár” év kihagyással 32 évesen találtam vissza újra a lételememet jelentő mozgáshoz, amikor megismerkedtem komolyabban a futással, majd a triatlonnal és egyből örök szerelem lett.

Az Ensport megalakulása utáni első hónapban csatlakoztam, akkor még lelkes kezdő  triatlonosként a csapathoz, az edzéseimet Erdélyi Nándi irányította, mint edző. Hamar kiderült, hogy az átlagosnál sokkal jobban érdekel ez a sport és azon kaptam magam, hogy már nem csak végrehajtom a kiírt edzéseket, de az edzéselméleti cikkeket és kutatási anyagokat bújom. 4 ironman teljesítéssel a hátam mögött, 2019 év elején megszereztem a Testnevelési Egyetemen a triatlon edző képesítést. Azóta edzőként dolgozom az ENSPORT-nál, de találkozhattok velem a budapesti laborban is.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Hiszem, hogy az emberi test egy komplex rendszer és a dolgokat rendszerbe illesztve érdemes nézni és elemezni, hogy hosszútávú jó eredményt érhessünk el. Edzőként nekem az az egyik legfontosabb feladatom, hogy összeillesszem a kirakós darabkáit, hogy az apró részletekből a célverseny napjára összeálljon egy teljes képpé ez a puzzle. Magam is végigjártam a triatlonossá válás útját felnőtt fejjel, így saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy milyen kihívások elé néz az, aki munka, család mellett próbálja beiktatni az életébe a sportot. Hiszem, hogy a tudatos, belefektetett munka mindig meghozza az eredményét, hiszen nincs lehetetlen, csak van, amit egy picit tovább tart elérni.

Szabó Anna "Ancsur"
futó- és triatlonedző

Történetem

Ha egy mondatban szeretnék összefoglalni mindent, amit tudni érdemes rólam, azt mondanám, hogy kemény munkával konyhásnéni lettem azért, hogy még keményebb munkával ötszörös Ironman lehessek. Gyerekkorom óta sportolok (röplabda, sok év vízilabda), de a húszas éveim elején úgy döntöttem, hogy pihenek egy kicsit. A kis pihenőből öt év és 15 kiló plusz lett, és amikor 2011-ben egy konyhásnéni kacsintott rám a tükörből, akkor annyira beparáztam, hogy ijedtemben elkezdtem futni, majd triatlonozni. A ijedtség azóta életformává vált, ami többek között öt hosszú távú triatlon teljesítésben testesül meg. Szeretem rendkívül szintes triatlon versenyekkel és terepultrákkal szórakoztatni magam és nem olyan jó szóviccekkel a környezetemet.

Dolgoztam konduktorként és kommunikációs szakemberként, jelenleg pedig a TF triatlon-edző képzésére járok. Már évek óta érdekel az edzéselmélet, edzéstervezés és a teljesítménydiagnosztika, így mióta az ENSPORT-nál dolgozok teljesült az álmom: a hobbim a munkám.

EDZŐI HITVALLÁSA:

IMPOSSIBLE  → I’M POSSIBLE

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

– Rövid távú OB III. hely (2016)
– Klubcsapat OB I. hely (2017)
– Jánosik Extreme hosszú távú triatlon III. hely (2018)
– Goralman Extreme féltávú triatlon: III. hely (2019)

EDZŐI EREDMÉNYEK:

– extrém triatlon teljesítések
– terepultra teljesítések
– féltávú triatlon PB-k

Szabó Tamás
futóedző

Történetem

Én már az izomláznak is tudok örülni!

Ez azért írom, mert a kiváltó ok, a sport, a mozgás által megismert világ, nagyon fontos része az életemnek. Mindig is világmegváltó, szemléletformálónak tartottam a sportot a különféle mozgásformákat.

Segített leküzdeni a gerincferdülésemet, segített barátokat találni, segített csapatot találni, segített életmódot kialakítani, segített hivatásra lelni. Behálózta az életemet és ezzel együtt teljessé is tette. Óvatos duhajként ugyan, de segített a határaim feszegetésében is.

Megtudtam magamról olyat is, amit sokáig nem is gondoltam volna, hogy véghez tudok vinni. Ilyen volt futásban a maraton (2:56:08), triatlonban, az Ironman (11:08:46), úszásban, a Balaton-átúszás (1:45), kalandban, az El Camino bringával, extrémitásban pedig a házasság.

Annak nagyon örülök, így utólag pedig hálát is adok, hogy mindig volt külső kontrol az életemben, akik támogattak benne, hogy legyenek céljaim, de azt ésszel és türelemmel valósítsam meg. Az edzőim és sporttársak személye nekem ebben, kiemelt fontosságúak voltak.

  • A legtöbb sportidőt az életemben, futással és azon belül is terepfutással töltöttem.
  • Triatlon-duatlon szeretete is meghatározó az életemben, mind országúton, mind terepen, bár ez utóbbi igazi szerelem lett.
  • Testnevelő tanári diplomámat is a sport szeretete és tisztelete hozta ki belőlem.
  • Az idő bebizonyította, hogy le tudom győzni a legnagyobb ellenfelemet is, a lustaságomat, ha azt tervszerűen és következetesen teszem.

Ha nekem sikerült, neked sem lehetetlen!

Szádvári Judit
futó- és triatlonedző

Történetem

2017 januárja óta dolgozom az Ensportnál. Korábban kommunikációval foglalkoztam. Szeretem, ahogy a sportolóim fejlődnek, elérik céljaikat, álmaikat, és szeretem, hogy ennek én is a részese lehetek. Ez pedig sokszor szintén kommunikáció. A képesség mindenkiben ott van, én csupán segítek nekik, hogy kihozzák magukból a legjobbat. A saját versenyeimen örömmel követek el hibákat, hogy a sportolóimnak ne kelljen!

EDZŐI HITVALLÁSA:

A munkában hiszek. Ez előbb vagy utóbb, de mindig kifizetődik.

SPORTOLÓI EREDMÉNYEI:

– 2018. malajziai IRONMAN korosztályos 2 hely.
– 2019. IRONMAN-világbajnokság teljesítés (Kona, Hawaii)

EDZŐI EREDMÉNYEI:

Sok-sok egyéni csúcs és első teljesítés futásban és triatlonban egyaránt. A legbüszkébb a sportolóim kitartására és hozzáállására vagyok.

Várdai Zoltán
futóedző

Történetem

A kilencvenes évek mind a 10 évét aktív tájfutóként éltem meg. Ezután 15 év sportmentes, stresszes és egészségtelen élet következett.

2015-ben találtam vissza a helyes útra, sikerült újra felmelegítenem kapcsolatomat a futással. Innen már nem volt megállás. 2018-tól dolgozom együtt az Ensporttal, mint sportoló.

2019-től pedig magam is foglalkozom futókkal. Igyekszem a 15 év saját tapasztalatát ötvözni az iskolapadban tanultakkal, és ezen keresztül a legjobb utat megtalálni a sportolóim számára.

Az Ensport edzői csapatához 2020 elején csatlakoztam.

Számomra a sportolóim öröme a legfontosabb!

ITT TUDSZ JELENTKEZNI

A jelentkezés menete:

1️⃣ Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2️⃣ Felkeresünk 1 munkanapon belül, ekkor egyeztetjük a konzultáció időpontját.
3️⃣ Töltsd le a Zoom applikációt, mert ezen keresztül történik a kommunikáció: https://zoom.us/download#client_4meeting
4️⃣ A megadott időpontban kapsz egy linket az e-mailedre attól a munkatársunktól, akivel majd konzultálni fogsz. Csupán erre a linkre kell kattintanod a megbeszélt időben, és máris létrejön a kapcsolat.

A KONZULTÁCIÓRÓL MONDTÁK

Partnereink

[tc-logo-slider]