JÓGA

A Jóga

A jóga lényege a fegyelmezettség, mind a test, mind az elme vonatkozásában. A jóga tudomány, amelyet India ősi látói (risik) tökéletesítettek az egész emberiség számára.

A mi jógánk

Egy egyedülálló jógaóra core-erősítés és gerinctorna elemekkel. Kifejezetten sportolóknak fejlesztettük ki, de nem csak sportolóknak hasznos!

1 óra feltöltődés

Felszabadultság, mentális fejlődés, kiegyensúlyozottság. Ha úgy érzed, a nagyvilág elevenen felfal, szánj 1 órát az életedből magadra, és válaszd az ENSPORT jógát!

Sportjóga Orsival

Ép testben, ép lélek! Hitvallásunk szerint mindkettővel foglalkozni kell, csak így érhető el a tökéleteshez nagyon közeli sportteljesítmény. A SPORTJÓGA egy egyedülálló jógaóra, ami core-erősítő és gerinctorna elemeket is tartalmaz. Pont úgy alakítottuk ki, hogy a mindennapi edzések okozta lelki és fizikai stresszt hatékonyan feloldja.

Időpont: hétfő (18:00)
Helyszín: Budapest, Csömöri út 213.
Létszám: max. 8 fő / alkalom
Kellékek: kényelmes ruházat, saját jógamatrac
Időtartam: 60 perc

2.000 Ft

Gerincjóga Lizivel

A gerincjóga fejleszti a koncentrációt, a testtudatot, segíti a természetes izomegyensúly megőrzését, helyreállítását. A gerincjóga elsődleges célja a tartásjavítás: erősíti a tartóizmokat, mélyhátizmokat és az ülőmunka miatt elgyengült lapockaközelítőket. A gerincjóga tehát nevével ellentétben nem csak a gerincre fejti ki jótékony hatását.

Időpont: csütörtök (6:30)
Helyszín: Budapest, Csömöri út 213.
Létszám: max. 8 fő / alkalom
Kellékek: kényelmes ruházat, saját jógamatrac
Időtartam: 60 perc

2.000 Ft

Foglalj időpontot Jógára!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

A JÓGÁRÓL MONDTÁK