fbpx

FUTÓTECHNIKA FEJLESZTÉS

Fuss hatékonyabban!

Futni mindenki tud, de jól futni már sokkal kevesebben! Feltárjuk a hibáid és kijavítjuk őket, hogy a futásod gazdaságosabb és élvezetesebb legyen számodra.

Kerüld el a sérülést!

A rossz futótechnika könnyen fájdalmakhoz, sérülésekhez vezethet. Foglalkozásainkon megtanítjuk a számodra fontos nyújtó és erősítő technikákat is.

Indoor training

Az edzéseket az ENSPORT Budapest Csömöri úti székhelyén, teremben tartjuk, így az időjárás nem korlátozza a foglalkozásokat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Egyéni futótechnika edzés

Az első találkozás során videóval rögzítjük a futómozgásod (szemből, hátulról, oldalról), és rögtön ezt követően kielemezzük, hogy magad is lásd a hiányosságokat. A további egyéni edzések során pedig edző segítségével fejlesztjük a futóképességeket: koordinációt, erőt, dinamikát, technikát.

Időpont: bejelentkezés alapján
Helyszín: Budapest, Csömöri út 213.
Létszám: 1 fő
Kellékek: futófelszerelés
Időtartam: 60 perc

8.000 Ft

Csoportos futótechnika edzés

Csoportos keretek között, szakértő edző segítségével fejlesztjük a futótechnikád futóiskola gyakorlatokkal, és kiegészítő feladatokkal; mind erősítéssel, mind nyújtással. Az edző folyamatos visszajelzéseket ad technikádról, és észrevételeivel korrigálja a hiányosságokat.

Időpont:
Helyszín: Budapest, Csömöri út 213.
Létszám: max. 6 fő / alkalom
Kellékek: futófelszerelés
Időtartam: 60 perc

3.000 Ft

Csoportos óráink határozatlan időre szünetelnek.

ÍGY CSINÁLJUK MI

Miért gyere el hozzánk?

☑️ Mert nálunk januártól decemberig változatlan körülmények között tudsz edzeni (teremben).

☑️ Mert rugalmasak vagyunk az időpontokkal, és nincs nálunk várólista!

☑️ Mert szakértő kezek közé kerülsz, és számunkra a legfontosabb a Te fejlődésed.

☑️ Mert a sportteljesítményt rendszerként kezeljük, hogy a leghatékonyabb segítséget kaphasd tőlünk.

Egyéni vagy csoportos?

🔘 A csoportos foglalkozásainkon max. 6 fővel dolgozunk, így kedvezőbb az edzés díja.

🔘 Az egyéni foglalkozásokat akkor ajánljuk, ha neked fontos, hogy csak rád figyeljenek.

🔘 A csoportos foglalkozásokon nincs videóelemzés, az egyéni kurzusokon van.

🔘A futóiskolázás mellett mindkét foglalkozáson van nyújtás és erősítés is.

Nézd meg milyen nálunk a futótechnika fejlesztés!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha újra és újra lesérülsz: A futás egy jóval összetettebb mozgásforma, mint azt az emberek gondolják. Nagyon sokan futnak, de csak kevesen tudnak jól futni! Hogy jelentkezik ez a gyakorlatban? Például sérülések, fájdalmak formájában. Az emberi test egy trükkös dolog, mert sokszor nem ott mutatkozik a fájdalom, ahol a valódi probléma van. Ha futás közben állandóan fennálló vagy vissza-visszatérő fájdalmat tapasztalsz, mindenképpen keress fel minket!

Korábbi sérülések rehabilitációjához: Egy komolyabb sérülés nem csak biomechanikailag, de pszichésen is tud ledönthetetlennek látszó falakat húzni eléd. Pedig egy sérülésnek még nem szabadna indoknak lenni, hogy eltántorítson kedvenc mozgásformádtól. A futótechnika edzéseken megtanítjuk, hogyan javítsd ki a rossz beidegződéseket a technikádban, így a futásod hatékonyabb és gazdaságosabb lesz.

Ha most kezded a futást: Ha még csak most kezded a rendszeres futást, akkor a legalkalmasabb időben vagy, hogy a kezeink közé kerülj! Minél előbb megérted a tested összefüggéseit, annál tudatosabb futó válik belőled. Első lépésként javasoljuk a futómozgás-elemzést szolgáltatásaink sorából, majd utána a futótechnika edzéseink rendszeres látogatását.

Ha szeretnél hatékonyabban futni: Lehetsz te már több maratont is legyűrő futó, fejlődni mindig lehet. Mi még nem találkoztunk tökéletes futótechnikával, úgyhogy ha haladóként, vagy profiként kíváncsi vagy rá, milyen pluszt tudunk még kihozni belőled, nosza, foglalj egy időpontot az egyik edzésünkre.

Mindenképpen azt ajánljuk, hogy először egy futómozgás-elemzésre gyere el hozzánk, hogy megismerhessük a futómozgásodat a legapróbb részletességig. Utána már csak azt kell eldöntened, hogy az első kérdésben részletezett indokok közül melyik igaz rád a leginkább.

Csoportos edzéseinek maximum 6 főt tudunk fogadni a tornatermünkben, az egyéni edzéseken pedig – ahogy a neve is mutatja -, egyedül veled foglalkozunk. Mindkét műfajnak megvannak az előnyei. Az egyéni óráink mellett a teljes figyelem, a videós elemzés és a szabadon választható időpontok szólnak. A csoportos edzéseknek kedvezőbb a díja, viszont csak meghatározott időpontban elérhetők és másokkal is osztoznod kell az edző figyelmén. A tematika szinte ugyanaz.

Tapasztalt edző instrukciói alapján a következő feladatok várnak rád:

  • Bemelegítés
  • Erősítő gyakorlatok
  • Futóiskolázás
  • Videós elemzés (csak az egyéni edzéseken)
  • Levezetés
  • Nyújtás

Futóruházatot, bejáratott, teremben használatos futócipőt. Az edzéseket zárt, klimatizált helyiségben tartjuk, így az időjárás változásaihoz nem kell alkalmazkodnunk. Öltözőt zárható szekrénnyel és zuhanyzóval biztosítunk, így zuhanyzáshoz szükséges kiegészítőket is érdemes a táskádba pakolni. Az edzésekhez szükséges egyéb kellékeket biztosítjuk. Ha sportóráddal rögzíteni szeretnéd a foglalkozást, akkor azt se hagyd otthon!

A futótechnika edzések csak Budapesten elérhetők, vidéki laborjainkban nem. A foglalkozásokat a Csömöri Út 213-as szám alatti laborunk tornatermében tartjuk.

Partnereink