Különlegesség
különleges embereknek

Még ajándékozás előtt állsz? Szeretnéd meglepni kedvesedet, gyermekedet vagy barátodat? Karácsonyi ajánalatunkban most többet adhatsz, mint máskor.

Karácsonyi ajánlat

Mozgáselemzés féláron

Ha teljes állapotfelmérést, futómozgás-elemzést vagy kerékpár-beállítást szeretnél ajándékozni, akkor lehetőséged van még egy futómozgás-elemzést vagy kerékpárbeállítást mellétenni féláron, amit vagy te magad használsz fel, vagy azt is rátehetjük az Ajándékutalványra.

Eddig kérhetsz karácsony előtt ajándékutalványt

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Karácsony után majd csak 2019. január 2-án állítunk ki új utalványt.

Ha a férjed, feleséged, gyereket vagy barátod, fut, triatlonozik vagy kerékpározik, akkor nyerő választás lehet számára az ENSPORT Ajándékutalvány, amit az alábbiakra tud beváltani:

 • triatlonos teljes állapotfelmérés (51.900 Ft / 180 perc),
 • futó teljes állapotfelmérés (31.900 Ft / 120 perc),
 • kerékpár teljes állapotfelmérés (31.900 Ft / 120 perc),
 • futómozgás-elemzés (31.900 Ft / 120 perc),
 • kerékpár-beállítás (27.900 Ft / 120 perc),
 • sportdietetikai tanácsadás (15.000 Ft / 60 perc).

Az, hogy melyikre lehet az Ajándékutalványt beváltani attól függ, mivel szeretnéd feltölteni. Választhatod bármelyiket, vagy bármilyen kombinációban többet is.

Az ENSPORT sportlaborjaiban olyan futóknak, triatlonistáknak és kerékpárosoknak segítünk, akik vagy első amatőr versenyükre készülnek, vagy már évek óta edzenek, versenyeznek, és szeretnének még többet kihozni magukból.

Amikor a fejlődés a cél, akkor a teljesítménydiagnosztikai vizsgálat ideális kiindulópont lehet. Ha ilyen vizsgálaton volt az elmúlt 2-3 hónapban az a személy, akit szeretnél megajándékozni, akkor vagy a futómozgás-elemzés, vagy a kerékpár-beállítás jöhet jól neki. A sportdietetikai tanácsadás pedig minden sportolónak jolly joker, hiszen bármikor jól jön.

Miért jó a teljes állapotfelmérés?

Hiába van egy sportolónak csodaparipája, hiába költ százezreket és milliókat egy zseniálisan kidolgozott ergonomikus kerékpárra, ha ő maga nincs azon a szinten, hogy egy ilyen mesterművet kellő minőségben meghajtson. Önmagában a legjobb futócipő sem elég. Nincs mese: fel kell készülni egy-egy fontosabb versenyre. A folyamat diagnosztikával kezdődik, vagyis meg kell nézni, hol tart. Érdemes tisztában lenni azzal, milyen potenciál szunnyad benne. Ha ezt tudja ezt, akkor képet kaphat arról is, mit kell tennie. Így fogja a lehető legtöbbet felszínre hozni képességeiből.

3 ok, hogy miért minket válassz

 1. Német tesztprotokoll és értékelés – ha a német olimpiai bajnok triatlon válogatottnak megfelelt, akkor nekünk is tökéletes!
 2. 10 perc alatt kész az értékelésed – amíg átöltözöl, mi már ki is értékeljük a mérésed!
 3. Mérés utáni azonnali konzultáció – mit ér egy csomó szám és görbe, ha nem tudod mit jelentenek, és nem tudod hogyan tovább!

Választhatsz három sportági mérés közül

 • futó teljes állapotfelmérés (120 perc)
 • kerékpáros teljes állapotfelmérés (120 perc)
 • triatlonos teljes állapotfelmérés (180 perc)

Mennyibe kerül?

A futás és kerékpár teljes állapotfelmérés 31.900 Ft/alkalom, a triatlonos vizsgálat 51.900 Ft helyett.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért dolgozunk olyan eszközökkel, szoftverekkel és rendszerekkel, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál alkalmazott EKF Biosen glükóz- és laktátmérő, meg a FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ.

A diagnosztika során felmérjük, milyen állapotban vagy, és mire vagy képes jelenleg. Ez segít tisztán látni, hol tartasz.

Ha csak hajtasz, mint egy gép, és időszakosan nem méred fel magad, könnyebb felesleges köröket futni, zsákutcába jutni. Amikor a fejlődés a cél, akkor a teljesítménydiagnosztikai vizsgálat az ideális kiindulópont. Pont úgy, mint a GPS készüléknél. Az sem tud eljuttatni a célállomáshoz, ha nem adod meg a kiindulási helyed pontos paramétereit. A teljes állapotfelmérés ezt a helyzetmeghatározást adja a kezedbe.

Mire jó a futómozgás-elemzés?

Szeret futni? Szeretne többet teljesíteni? Jó lenne megjavítani az időeredményét? Nem mindegy, milyen cipőben, milyen edzéstervet követve jár futni. Ezt szinte mindenki tudja. Az azonban már kevésbé ismert, hogy nagyon sok múlik a technikán, a helyes mozdulatsorokon és testtartáson.

A futómozgás-elemzés segítségével az alábbi kérdésekre fog választ kapni:

 • Mi az egészséges futóstílus a számára?
 • Hogyan fut? Min kell javítania?
 • Hogyan növelheti futása hatékonyságát?
 • Milyen erősítő- és nyújtógyakorlatokat kell csinálnia?
 • Hogyan tudja megelőzni a sérüléseket, növelni a teljesítményét?
 • Hogyan tudja megszüntetni a fájdalmat okozó probléma gyökerét?

Mennyibe kerül?

A kamerás futómozgás-elemzés 120 perces vizsgálat, amit jelenleg csak a BUDAPESTI laborunkban végzünk, ára 31.900 Ft.

Kinek ajánljuk a futómozgás-elemzést?

Azoknak, akik:

 • fájdalommal futnak,
 • futócéljaik vannak és nem szeretnének lesérülni,
 • régóta futnak és fejlődnének,
 • most kezdik és helyesen szeretnék kezdeni,
 • maratonfutóknak, triatlonosoknak, félmaratoni futóknak,
 • egészségmegőrzési céllal futóknak.

Részletek

Mit érdemes tudni a kerékpár-beállításról?

A kerékpár-beállításnál a cél, hogy kényelmes pozícióban, harmonikusan mozogj a kerékpárodon. Tapasztalatink szerint dinamikus kerékpár-beállítás során a kerékpáros mozgását hajtásközben érdemes megfigyelni. Így valós környezetben, mozgás alatt lehet elemezni a test helyzetét. Kamerával rögzített felvétel segítségével egy mozgáselemző szoftverrel könnyebben lehet elvégezni a finomhangolásokat. Kérdezünk, mérünk, stoplit állítunk, mozgáselemző szoftverrel tökéletesítünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt. Részletek

Mit tartalmaz a sportdietetikai tanácsadás?

Sportdietetikai tanácsadás, mint szolgáltatáson belül a személyes találkozást 3 napos étkezési napló elemzés előzi meg. Csakis utána következhet az 1 órás személyes konzultáció, ahol visszajelzést adunk a sportoló táplálkozási szokásaira, és változtatási javaslatokat teszünk:

 • 3 napos étkezési napló elemzés
 • 60 perces személyes konzultáció
 • visszajelzés a táplálkozási szokásaidra
 • változtatási javaslatok

Részletek

Rólunk mondták

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

Az étrendtervezés előtt nagyon jó volt a személyes találkozó, ahol a dietetikus az egyéni igényeket mérte fel, és a megbeszélésre felkészülten jött. Mindenre választ adott.

Az étrend kialakítását én úgy kértem, hogy ne legyen túl változatos, mivel nincs sok időm. Ezt figyelembe is vette. Olyan ételeket írt, ami gyorsan elkészíthető. A fogyással is elégedett voltam. Abszolút betartható volt a terv.

Segítőkész és odafigyelt rám. Az étrendet pontosan küldte. Máskor is szívesen venném a tanácsát. Másnak is ajánlanám.

Kludák Adrienn

10 héttel a főverseny - a teljestávú Ironman - előtt kezdtünk el a dietetikussal dolgozni. Az volt a cél, hogy elérjem az ideális versenysúlyomat úgy, hogy marad energiám a versenyekre, edzésekre is. Már néhány hét után éreztem, hogy jól mennek az edzések, és szépen csökkent a súlyom is. A környezetem is visszajelezte, az eredmény szemmel látható volt. A versenyre meglett a kitűzött cél, annak ellenére, hogy nem tudtam 100%-ban tartani a tervet.

A legnagyobb előny az volt, hogy elértem a kívánt súlyt, jól, jó helyekről fogytam és izmosodtam is, de nem túlságosan. A teljesítményem javult. Sokat és finomakat ettem. Egyértelműen pozitív a tapasztalatom.

Szádvári Judit

Nagyon köszönöm az edzőmnek a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

"Az edzőmet 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt az edzőmnek köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Mennyi ideig lehet felhasználni az Utalványt?

Az ajándékutalványt egy éven belül lehet felhasználni, illetve addig a dátumig, ami az utalványon szerepel.

Időnként elfelejtődik, vagyis nem kerül felhasználásra az utalvány a határidőig, és nem is kapunk semmilyen jelzést arról, hogy ez nem fog megtörténni, pl. egészségügyi okok miatt nem lehetséges annak felhasználása. Ha kapunk visszajelzést a határidő lejárta előtt e-mailben (info [kukac] ensport.hu), akkor maximum kétszer egy-egy negyedéves peródussal kitoljuk a lejárati határidőt.

Ha ez nem valósul meg, akkor abba az esetben, hogy ne vesszen el a szolgáltatás teljes mértékben, azt ajánljuk fel, hogy

 • a határidő utáni negyedévben az aktuális listaár 15%-át,
 • a következő negyedévben a listaár 30%-át,
 • azon túl pedig annak 50%-át kell fizetni az adott szolgáltatásnak, mint késedelmi díj.

PÉLDA: Ez azt jelentené egy futás teljes állapotfelmérés esetén az aktuális listaárat figyelembe véve (31.900 Ft/alkalom), hogy a határidő utáni első negyedéveben 4.785 Ft, a második negyedévben 9.570 Ft, azt követően pedig 15.950 Ft késedelmi díj mellett lehet igénybe venni a szolgáltatást.

Laborvizsgálat

Egyéni csúcs

Copyright © 2014-2018 ENSPORT | Telefonszám: +36 70 905 5507 | Webmegoldások /// klopfer