Szeretnéd megajándékozni férjedet,
feleségedet, gyerekedet, barátodat
vagy üzleti partneredet?

Ajándékutalvány az ENSPORT sportlaborjába

Ajándékozás előtt állsz? Szeretnél valami igazán személyre szólót adni kedvesednek, gyermekednek, barátodnak vagy üzleti partnerednek?

Ha az a személy, akit szeretnél megajándékozni, fut, triatlonozik vagy kerékpározik, akkor ideális választás számára az ENSPORT Ajándékutalvány, amit az alábbiakra tud beváltani:

 • futó teljes állapotfelmérés,
 • kerékpár teljes állapotfelmérés,
 • futómozgás-elemzés,
 • kerékpár-beállítás,
 • sportdietetikai tanácsadás.

Az, hogy melyikre lehet az Ajándékutalványt beváltani attól függ, mivel szeretnéd feltölteni. Választhatod bármelyiket, vagy bármilyen kombinációban többet is.

Az ENSPORT sportlaborjaiban olyan futóknak, triatlonistáknak és kerékpárosoknak segítünk, akik vagy első amatőr versenyükre készülnek, vagy már évek óta edzenek, versenyeznek, és szeretnének még többet kihozni magukból. Amikor a fejlődés a cél, akkor a teljesítménydiagnosztikai vizsgálat ideális kiindulópont lehet. Ha ilyen vizsgálaton volt az elmúlt 2-3 hónapban az a személy, akit szeretnél megajándékozni, akkor vagy a futómozgás-elemzés, vagy a kerékpár-beállítás jöhet jól neki. A sportdietetikai tanácsadás pedig minden sportolónak jolly joker, bármikor jól jön.

Miért jó a teljes állapotfelmérés?

Hiába van egy sportolónak csodaparipája, hiába költ százezreket és milliókat egy zseniálisan kidolgozott ergonomikus kerékpárra, ha Ő nincs azon a szinten, hogy egy ilyen mesterművet kellő minőségben meghajtson. Hiába van csodacipője, hiába költesz tíz- meg százezreket felszerelésekre, kütyükre, ha nem tudja kifutni magadból a maximumot. Nincs mese: egy-egy fontosabb versenyre alaposan fel kell készülni. A folyamat ott kezdődik, hogy a sportoló megvizsgáltatja magát, hogy jelenleg hol tart. Érdemes tisztában lennie azzal, milyen potenciál szunnyad benne. Ha tudja ezt, akkor képet kaphat arról is, mit kell tennie. Így fogja a lehető legtöbbet felszínre hozni a lehetőségeiből.

 • Első versenyére készül? Félmaraton, maraton a cél? Országúti kerékpárversenyen, XCO-n, cyclocross versenyen indul?
 • Szeretne személyre szabott pulzuszónákkal edzeni?
 • Szeretné tudni, milyen intenzitáson kell versenyeznie, hogy biztosan célba érjen?
 • Szeretné tudni, hogy várhatóan milyen teljesítményre lesz képes?
 • Netán nem fejlődik egy ideje, és nem érti, hogy miért?
 • Szeretné tudatosabban felépíteni a teljesítményét?
 • Előfordult már vele is, hogy készült szorgalmasan és keményen, mégsem jöttek az eredmények, és nem értette, miért?

Ezekre a kérdésekre kapja meg a személyre szabott választ az ENSPORT teljesítménydiagnosztikai sportlaborjában, ahol azonnal kiértékelésre kerül a mérés. Nem engedjük el Őt anélkül, hogy nem válaszoltunk minden kérdésére.

3 ok, hogy miért minket válassz

 1. Német tesztprotokoll és értékelés – ha a német olimpiai bajnok triatlon válogatottnak megfelelt, akkor nekünk is tökéletes!
 2. 10 perc alatt kész az értékelésed – amíg átöltözik, mi már ki is értékeljük a mérést!
 3. Mérés utáni azonnali konzultáció – mit ér egy csomó szám és görbe, ha nem tudja, azok mit jelentenek, és nem tudja hogyan tovább!

A teljes sportági felmérés menete

 • érkezés, adatfelvétel – 10 perc
 • antropometriai mérések – 5 perc
 • testzsír mérés – 5 perc
 • légzésfunkciós mérés – 5 perc
 • nyugalmi mérés – 5 perc
 • terheléses mérés – 20-40 perc
 • regenerációs mérés – 5 perc
 • értékelő beszélgetés – 45-60 perc

Teljes időtartam: 110-120 perc

Hozzon majd magával futóruhát, vagy kerékpáros ruhát. Ha kerékpáros mérésre érkezik, akkor hoznia kell a saját (megtisztított) kerékpárját is, hiszen a terheléses vizsgálatnál nem szobabiciklin, hanem azon a gépen fog tekerni, amin egyébként is edzeni szokott. A teljes folyamat során nyugalmi helyzetben és aktív tekerés közben is méréseket hajtunk végre, ami a végén kielemzésre kerül. Erről jegyzőkönyvet is adunk. Teljesen érthető és gyakorlatban hasznosítható formában kapja majd meg a szükséges információkat.

Mennyibe kerül?

A futás és kerékpár teljes állapotfelmérés 27.900 Ft/alkalom. Ha triatlonozik, akkor javasoljuk, hogy a multisport mérést válaszd neki, vagyis egyik nap az egyik, minimum egy pihenőnap elteltével pedig a másik mérésen vesz majd részt, így mind a futásra és a kerékpározásra is megkapja a megfelelő intenzitási zónáit, s tudni fogja, mikor, hogyan kell edzenie.
A multisport (kerékpár + futás) teljes állapotfelmérés 49.900 Ft /két alkalom.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért dolgozunk olyan szoftverekkel és rendszerekkel, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál alkalmazott FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ.

A diagnosztika során felmérjük, milyen állapotban van a sportoló, és jelenleg mire képes. Ez segít tisztán látni, hol tart.

Ha csak hajt, mint egy gép, és időszakosan nem méri fel magát, könnyebb felesleges köröket futni, zsákutcába jutni. Amikor a fejlődés a cél, akkor a teljesítménydiagnosztikai vizsgálat az ideális kiindulópont. Pont úgy, mint a GPS készüléknél. Az sem tud eljuttatni a célállomáshoz, ha nem adjuk meg a kiindulási helyünk pontos paramétereit. A teljes állapotfelmérés ezt a helyzetmeghatározást adja a sportoló kezébe.

Ha a sportági teljes állapotfelmérést szeretnéd ajándékozni, akkor kattints ide!

Miben más a terheléses vizsgálat?

A terheléses vizsgálatot kontroll mérésnek, vagy edzővel készülő sportolóknak ajánljuk. A teljes állapotfelméréshez képest nincs légzésfunkció vizsgálat, testösszetétel elemzés és nincs kiértékelő konzultáció sem. Részletek

Miről szól a futómozgás-elemzés?

Nem mindegy, milyen cipőben, milyen edzéstervet követve jársz futni. Ezt szinte mindenki tudja. Az azonban már kevésbé ismert, hogy nagyon sok múlik a technikádon. Futómozgás-elemzés során két nagy felbontású kamerával, összesen öt látószögből vesszük fel a futó mozgását. Az elemzést a német TEMPLO rendszerrel végezzük, mely 10 éve a világ egyik legfejlettebb mozgáselemző rendszerét üzemelteti. Részletek

Mit érdemes tudni a kerékpár-beállításról?

A kerékpár-beállításnál a cél, hogy kényelmes pozícióban, harmonikusan mozogj a kerékpárodon. Tapasztalatink szerint dinamikus kerékpár-beállítás során a kerékpáros mozgását hajtásközben érdemes megfigyelni. Így valós környezetben, mozgás alatt lehet elemezni a test helyzetét. Kamerával rögzített felvétel segítségével egy mozgáselemző szoftverrel könnyebben lehet elvégezni a finomhangolásokat. Kérdezünk, mérünk, stoplit állítunk, mozgáselemző szoftverrel tökéletesítünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt. Részletek

Milyen a sportdietetikai tanácsadás?

Sportdietetikai tanácsadás, mint szolgáltatáson belül a személyes találkozást 3 napos étkezési napló elemzés előzi meg. Csakis utána következhet az 1 órás személyes konzultáció, ahol visszajelzést adunk a sportoló táplálkozási szokásaira, és változtatási javaslatokat teszünk. Részletek

go-down-button-v1

Rólunk mondták

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

Az étrendtervezés előtt nagyon jó volt a személyes találkozó, ahol a dietetikus az egyéni igényeket mérte fel, és a megbeszélésre felkészülten jött. Mindenre választ adott.

Az étrend kialakítását én úgy kértem, hogy ne legyen túl változatos, mivel nincs sok időm. Ezt figyelembe is vette. Olyan ételeket írt, ami gyorsan elkészíthető. A fogyással is elégedett voltam. Abszolút betartható volt a terv.

Segítőkész és odafigyelt rám. Az étrendet pontosan küldte. Máskor is szívesen venném a tanácsát. Másnak is ajánlanám.

Kludák Adrienn

10 héttel a főverseny - a teljestávú Ironman - előtt kezdtünk el a dietetikussal dolgozni. Az volt a cél, hogy elérjem az ideális versenysúlyomat úgy, hogy marad energiám a versenyekre, edzésekre is. Már néhány hét után éreztem, hogy jól mennek az edzések, és szépen csökkent a súlyom is. A környezetem is visszajelezte, az eredmény szemmel látható volt. A versenyre meglett a kitűzött cél, annak ellenére, hogy nem tudtam 100%-ban tartani a tervet.

A legnagyobb előny az volt, hogy elértem a kívánt súlyt, jól, jó helyekről fogytam és izmosodtam is, de nem túlságosan. A teljesítményem javult. Sokat és finomakat ettem. Egyértelműen pozitív a tapasztalatom.

Szádvári Judit

Nagyon köszönöm Fanninak a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

"Fannit 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt Fanninak köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Fanni bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra lenne szükséged, akkor írj vagy hívj minket, örömmel segítünk!
Telefonszámunk: +36 70 905 5507

Shares
Share This