ENSPORT SOPRON

Tudatos Teljesítmény!

A teljesítmény ma már mérhető és pontosan megtervezhető a sportban. Az ENSPORT-nál immáron öt éve ebben a szellemben végezzük a munkánk. Több száz labormérés és edzéstervezés tapasztalatával várunk Téged is a csapatunkba!

A sport, ami rólad szól!

Nálunk a Te céljaid vannak a középpontban. Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal segítsünk Neked célba érni, legyen szó Ironmanról, maratonról, vagy csak az első 5 kilométeredről.

Ne utazz Budapestig!

Az észak-nyugati régióban ugyanazt a minőségű szolgáltatást nyújtjuk, amit az ENSPORT Budapest is kínál. Ha edzéstervezés, teljesítménydiagnosztika vagy kerékpár-beállítás érdekel, spórolj az útiköltségen! Keresd az ENSPORT Sopront!

Jelentkezz edzéstervezés próbahónapunkra!

SPECIALITÁSUNK

Futás

Triatlon

Kerékpár

Mi vár rád, ha nálunk van edzésterved?

Rakétakilövés-szerű fejlődés,
mindennapi motiváció,
céljaid beteljesülése

☑️

Megmutatunk egy egészségesebb életet

Bebizonyítjuk Neked, hogy egy tapasztalt edzővel képes leszel fenntartani a mindennapi motivációdat, és a rendszeres sportolással az életed is gyökeresen megváltozik majd!

☑️

Megváltoztatjuk a sportról alkotott képedet

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a sporthoz fűződő viszonyodról! Bele tudod illeszteni az életedbe az edzéseket, le fogod tudni futni a félmaratont/maratont, megismered egy merőben új oldaladat!

☑️

Olyan célokat érhetsz el, amiről még álmodni sem mertél

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni.

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Diagnosztika

A teljesítménydiagnosztika az aktuális edzettségi állapotodat mutatja meg. A célunk, hogy az eredménnyel a kezedben tudd, hogy merre tovább, mire vagy, és lehetsz képes. 4000+ felmérés tapasztalatával a legapróbb hiányosságaidat is kiszúrjuk, ami később a fejlődésedet jelenti majd!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon

Edzéstervezés

Nálunk nincs két egyforma edzésterv! Bármely csomagot is válaszd, azt a lehetőségeidhez és a felkészültségedhez fogjuk igazítani. Készülj Ironmanre, maratonra, vagy az első öt kilométeredre, az ENSPORT-nál a legjobb kezekben leszel!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon, úszás

BikeFit

A kerékpáros és a kerékpár egy egységet képez. Ha a kerékpáros jól érzi magát a nyeregben akkor lehet a leghatékonyabb teljesítménye. A BikeFit a világ vezető márkája a területen. Az ENSPORT a közép-kelet-európai régióban egyedüli BikeFit licenctulajdonos, így tőlünk azt a szakértelmet kapod, ami a világ bármely pontján jár a szolgáltatáshoz.

Konzultáció

Eltévedtél az online lehetőségek útvesztőjében? Segítünk megtalálni a megoldást! Ingyenes online konzultációs lehetőséget biztosítunk számodra. Vedd igénybe kollégáink szakmai tudását legyen szó edzéstervezésről, rehabilitációról, vagy bármilyen sportot érintő kérdésről! Ha nem tudod, merre tovább, mutatjuk neked az utat!

AZ ENSPORT SOPRON CSAPATA

Szabó Csaba
szakmai vezető, Sopron
futó-, triatlonedző

Történetem

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni 🙂

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Tapolczai Ildikó
futóedző

Történetem

A mozgás és a sport szeretete gyermekkorom óta szerves része az életemnek. 12 évet kosárlabdáztam, amivel párhuzamosan más sportágakkal is megismerkedtem, így hamar megtanultam mi a kitartás, a motiváció, a céltudatosság. Az elmúlt években egyre inkább a (terep)futásban találtam meg igazán önmagamat, mellette pedig az országúti kerékpározásra helyeződött a hangsúly. A futás eleinte a napi rutinból való kikapcsolódást jelentette számomra, ahol elsősorban magammal vetélkedtem, majd azon kaptam magam, hogy egyre jobban elkezdtek motiválni sporttársak és a futóversenyek világa. 🙂

Edzőként 2011 óta segítem a hozzám fordulókat céljaik elérésében, legyen szó állóképességfejlesztésről, testsúlycsökkentésről, izomépítésről vagy akár rekreációs edzésről. Mindig is fontos volt számomra, hogy tudásomat és ismereteimet folyamatosan bővítsem, frissítsem, mind elméleti, mind gyakorlati értelemben. Ritkán elégszem meg, azzal a tudással, ami a birtokomban van, ennek is hála szerezhettem humánkineziológus mesterszakos diplomát. A Testnevelési Egyetemen elsajátított anatómiai, terhelésélettani, és funkcionális biomechanikai ismeretekkel még eredményesebben tudom megtervezni sportolóim edzéseit az egyéni céloknak és képességeknek megfelelően. Szeretném átadni a mozgás és a sérülésmentes felkészülés örömét, hogy hosszú távon, fájdalom nélkül élvezhesd a futást.

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a mozgást, valamint, hogy tapasztalataimmal és tudásommal hozzájáruljak egészségi állapotuk fenntartásához, javításához, kitűzött céljaik eléréséhez!

EDZŐI HITVALLÁSA:

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.

Karafa Balázs
kerékpáredző

Történetem

Már gyerekként is örökmozgó voltam. Mint sokaknak nekem is több sportággal volt szerencsém megismerkedni: úsztam, kosárlabdáztam, asztali teniszeztem, de végül a kerékpározással kötöttem, most már mondhatom, egy életen át tartó szerződést. Eleinte a hegyikerékpározás foglalta le minden energiám, azonban néhány év múlva kipróbáltam magam országúton, ahol végérvényesen megragadtam. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal már több mint 20 éve versenyzem.

A kezdeti élsport az idő, egyben a korom előrehaladtával életformává, lételemmé, számomra egyfajta állandó terápiává vált. A mindennapjaim szerves része. Hiszem, hogy a mozgás – így a kerékpározás, legyünk csak hobbi bringások vagy akár versenyzők -, képes megteremteni azt a testi-lelki egyensúlyt, amire mindenkinek szüksége lehet!

HITVALLÁSA:

Hitvallásomhoz tökéletesen passzol a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szlogenje: Ride and Smile 🙂

KÉPEK A LABORBÓL

Foglalj időpontot az ENSPORT Sopronba!

(+36) 30/420-17-71
Írj nekünk
Kövess minket a facebookon!


RÓLUNK MONDTÁK