fbpx

ENSPORT SOPRON

Tudatos Teljesítmény!

A teljesítmény ma már mérhető és pontosan megtervezhető a sportban. Az ENSPORT-nál immáron öt éve ebben a szellemben végezzük a munkánk. Több száz labormérés és edzéstervezés tapasztalatával várunk Téged is a csapatunkba!

A sport, ami rólad szól!

Nálunk a Te céljaid vannak a középpontban. Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal segítsünk Neked célba érni, legyen szó Ironmanról, maratonról, vagy csak az első 5 kilométeredről.

Ne utazz Budapestig!

Az észak-nyugati régióban ugyanazt a minőségű szolgáltatást nyújtjuk, amit az ENSPORT Budapest is kínál. Ha edzéstervezés, teljesítménydiagnosztika vagy kerékpár-beállítás érdekel, spórolj az útiköltségen! Keresd az ENSPORT Sopront!

SPECIALITÁSUNK

ensport futás

Futás

Kezdő futótól a haladó maratonistáig. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

triatlon

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik. Rövidtávtól az Ironmanig ott leszünk melletted a célba érésig.

kerékpár

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Mi vár rád, ha ENSPORT-edzéstervvel készülsz?

látványos fejlődés,
mindennapi motiváció,
céljaid elérése

☑️

Megmutatunk egy fittebb életstílust

Bebizonyítjuk Neked, hogy egy tapasztalt edzővel képes leszel fenntartani a mindennapi motivációdat, és a rendszeres sportolással az életed is gyökeresen megváltozik majd!

☑️

Megváltoztatjuk a sportról alkotott képedet

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a sporthoz fűződő viszonyodról! Bele tudod illeszteni az életedbe az edzéseket, le fogod tudni futni a félmaratont/maratont, megismered egy merőben új oldaladat!

☑️

Álomcélokat fogsz elérni a segítségünkkel

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni. Neked miért ne menne?

Konzultálj velünk díjmentesen

✔️ Nem érzed elég hatékonynak az edzéstervet, ami alapján készülsz? Kérj másodvéleményt edzőinktől!

✔️ Rendszeresen mozogsz, és úgy érzed, mégsem fejlődsz? Mondd el nekünk a dilemmáidat!

✔️ Eltévedtél az online ígéretek útvesztőjében? Segítünk megtalálni a megoldást!

Felkészült és tapasztalt csapat vár rád!

Szabó Csaba

szakmai vezető
futó-, triatlonedző

Ismerd meg Csabit!

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni 🙂

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Karafa Balázs

kerékpáredző

Ismerd meg Balázst!

Már gyerekként is örökmozgó voltam. Mint sokaknak nekem is több sportággal volt szerencsém megismerkedni: úsztam, kosárlabdáztam, asztali teniszeztem, de végül a kerékpározással kötöttem, most már mondhatom, egy életen át tartó szerződést. Eleinte a hegyikerékpározás foglalta le minden energiám, azonban néhány év múlva kipróbáltam magam országúton, ahol végérvényesen megragadtam. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal már több mint 20 éve versenyzem.

A kezdeti élsport az idő, egyben a korom előrehaladtával életformává, lételemmé, számomra egyfajta állandó terápiává vált. A mindennapjaim szerves része. Hiszem, hogy a mozgás – így a kerékpározás, legyünk csak hobbi bringások vagy akár versenyzők -, képes megteremteni azt a testi-lelki egyensúlyt, amire mindenkinek szüksége lehet!

HITVALLÁSA:

Hitvallásomhoz tökéletesen passzol a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szlogenje: Ride and Smile 🙂

Farkas Tibor

futó- és, triatlonedző

Ismerd meg Tibit!

Gyerekkorom óta a sport a szenvedélyem, és amióta az eszemet tudom, a kerékpárom mindig velem van. Kezdetben az extrémebb műfajokat űztem: downhill és 4cross szakágban, majd később 5 éven át a BMX cross rabja voltam, ami nagyon jó alapokat adott a kerékpár biztonságos kezeléséhez.

Ausztriában élek több mint 10 éve, azon beül is Tirolban voltam 6 éven keresztül, ahol erős alapokat tudtam építeni. 2018-ban segítőként részt vettem egy hosszútávú triatlon versenyen, ami egyből a rabjává tett és az év végén már egy középtáv rajtvonalán álltam. 2019-ben elhatároztam hogy teljesítem az Ironmant. Magyar hosszútávú triatlon országos bajnokságán zöldfülűként az első teljesítők között dobogón álltam, 10 óra 43 perces idővel. Akkor döntöttem el hogy szükségem lesz valakire aki kitölti a munkán kívüli szabad időmet edzéssel! Így kerültem az ENSPORT-hoz.

2020-ban egyre mélyebben beleástam magam a triatlon világába, és elvégeztem egy edzői iskolát, hogy tudjak segíteni másoknak a saját tapasztalataimat beépítve.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Biztos vagyok benne, hogy az idő amit az edzésekre szánunk megtérül. Lehetnek kifogások, hogy miért nem sikerült valamilyen cél, vagy pont közbe jött valami probléma, de mindennek megvan a miértje!

SPORTOLÓI EREDMÉNYEI:

 • 2010 4cross magyar bajnok
 • 2006-2011 számtalan BMX cross dobogó
 • MTB maraton korosztályos dobogó, nemzetközi  versenyek
 • 2020 hosszútávú triatlon országos bajnokság (Magyarország) abszolút 19., korcsoport 12.
 • 2020 középtáv triatlon országos bajnokság (Magyarország) abszolút 18., korcsoport 3.
 • 2021 hosszútávú triatlon országos bajnokság (Magyarország) abszolút 12., korcsoport 4.

Koronika Judit

futó- és, triatlonedző

Ismerd meg Juditot!

A triatlonnal – pontosabban a duatlonnal – 10 éves koromban találkoztam először, egy diákolimpia keretein belül. Aztán jöttek a triatlonok is és én mind a mai napig bennragadtam ebben a sportban, közegben. Gyerekkoromban hobbinak tekintettem, nem voltak kiemelkedő eredményei, viszont élveztem az edzéseket, edzőtáborokat, a csapatot, hogy volt egy közösség, ahova tartozom. Később már életformámmá vált a folyamatos edzés és versenyzés és az eredményke a húszas éveimben kezdtek jönni. Egyre többször találtam magam a dobogón.

Közben a hivatásommal is a sport közelében maradtam, földrajz-testnevelés szakos tanárként dolgoztam egy nyolcosztályos gimnáziumban. Az ENSPORT-hoz 2020 nyarán kerültem, mikor egy hosszabb külföldi tartózkodás után hazaköltözve kerestem az utam. Úgy érzem, jó irányt találtam, és szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatom, ami a hobbim, az életem. Örülök, hogy ezt a sportágat választottam akkor még gyerekként, és mind a mai napig ugyan azzal a lelkesedéssel tudom csinálni, mint akkor immár 25 éve. Ezt a lelkesedést, illetve a sok évnyi tapasztalatot szeretném a sportolóimnak is továbbadni.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Hiszem, hogy kitartó, következetes munkával egy reálisan kitűzött cél mindenki számára elérhető. Viszont a fokozatosságot fontos megtartani, azaz a triatlonos „szamárlétrát” végig kell járni. Ez egy tiszteletet, alázatot követelő sportág, nem szabad csak úgy, uccu neki belevágni, félvállról venni. Ezt a hozzáállást próbálom minden kezdővel megértetni, elfogadtatni.

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

 • számtalan abszolút, korcsoportos és csapat dobogó
 • Ironman 70.3 Budapest AG 1. (2015)
 • Cairns AG 1. (2018)
 • Busselton AG 1. (2018)
 • Ironman 70.3 Világbajnokság Sunshine Coast AG 28. (2016)
 • Nizza AG 10. (2019)
 • Rövidtáv OB absz 2. AG 1. (2019)
 • Rövidtáv OB AG 1. (2020)
 • Középtáv OB absz 1. (2020)

Nagy Rita

futóedző

Ismerd meg Ritát!

Nagy Rita vagyok, Győrben élek és imádok futni!

Gyerekkorom óta sportolok, de “sajnos” csak felnőtt fejjel lett szorosabb kapcsolatom a futással, körülbelül tíz évvel ezelőtt. Ez a kapcsolat annyira hamar intenzív lett és magával ragadott, hogy szerettem volna a futás szeretetét másoknak is átadni. Először közösségi futásokat tartottam, aztán megfogalmazódott bennem, hogy hivatásszerűen szeretnék futóedző lenni. Felmondtam az akkori munkahelyemen, és – ahogy mondani szokták – a többi már történelem. Ötödik éve foglalkozom futókkal, tartok egyéni és csoportos futó edzéseket, egy éve pedig már az ENSPORT fantasztikus csapatát is igyekszem erősíteni.

Maratoni távig készítem fel sportolóinkat és segítek nekik elérni futós céljaikat!

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Diagnosztika

Állapotfelmérés, mely az állóképességedről ad átfogó képet, hogy ne eddzél hiába, és töretlen lehessen a fejlődésed!

edzéstervezés

Edzéstervezés

Személyre szabott online edzéstervezés a futás, triatlon, kerékpár és úszás sportágak szerelmeseinek.

bikefit

BikeFit

Rád szabjuk a kerékpárod! Kamerával és elemző szoftverekkel dolgozunk, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő üléspozíciót.

KÉPEK A LABORBÓL

Foglalj időpontot az ENSPORT Sopronba!

1️⃣ Válaszd ki a szolgátlatáscsoportot, majd azon belül a téged érdeklő szolgáltatást az alábbi felületen
2️⃣ Végigmész a folyamaton, kiválasztod az időpontot
3️⃣ Megvárod az automatikus e-mail visszaigazolásokat a foglalás sikerességéről
4️⃣ Ha sikertelen a foglalás, akkor kérjük, foglalj újra, vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

RÓLUNK MONDTÁK

Partnereink