fbpx

ENSPORT SOPRON

Tudatos Teljesítmény!

A teljesítmény ma már mérhető és pontosan megtervezhető a sportban. Az ENSPORT-nál immáron öt éve ebben a szellemben végezzük a munkánk. Több száz labormérés és edzéstervezés tapasztalatával várunk Téged is a csapatunkba!

A sport, ami rólad szól!

Nálunk a Te céljaid vannak a középpontban. Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal segítsünk Neked célba érni, legyen szó Ironmanról, maratonról, vagy csak az első 5 kilométeredről.

Ne utazz Budapestig!

Az észak-nyugati régióban ugyanazt a minőségű szolgáltatást nyújtjuk, amit az ENSPORT Budapest is kínál. Ha edzéstervezés, teljesítménydiagnosztika vagy kerékpár-beállítás érdekel, spórolj az útiköltségen! Keresd az ENSPORT Sopront!

SPECIALITÁSUNK

Futás

Kezdő futótól a haladó maratonistáig. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

Triatlon

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik. Rövidtávtól az Ironmanig ott leszünk melletted a célba érésig.

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Mi vár rád, ha nálunk van edzésterved?

Rakétakilövés-szerű fejlődés,
mindennapi motiváció,
céljaid beteljesülése

☑️

Megmutatunk egy egészségesebb életet

Bebizonyítjuk Neked, hogy egy tapasztalt edzővel képes leszel fenntartani a mindennapi motivációdat, és a rendszeres sportolással az életed is gyökeresen megváltozik majd!

☑️

Megváltoztatjuk a sportról alkotott képedet

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a sporthoz fűződő viszonyodról! Bele tudod illeszteni az életedbe az edzéseket, le fogod tudni futni a félmaratont/maratont, megismered egy merőben új oldaladat!

☑️

Olyan célokat érhetsz el, amiről még álmodni sem mertél

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni.

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Diagnosztika

A teljesítménydiagnosztika az aktuális edzettségi állapotodat mutatja meg. A célunk, hogy az eredménnyel a kezedben tudd, hogy merre tovább, mire vagy, és lehetsz képes. 4000+ felmérés tapasztalatával a legapróbb hiányosságaidat is kiszúrjuk, ami később a fejlődésedet jelenti majd!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon

Edzéstervezés

Nálunk nincs két egyforma edzésterv! Bármely csomagot is válaszd, azt a lehetőségeidhez és a felkészültségedhez fogjuk igazítani. Készülj Ironmanre, maratonra, vagy az első öt kilométeredre, az ENSPORT-nál a legjobb kezekben leszel!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon, úszás

BikeFit

A kerékpáros és a kerékpár egy egységet képez. Ha a kerékpáros jól érzi magát a nyeregben akkor lehet a leghatékonyabb teljesítménye. A BikeFit a világ vezető márkája a területen. Az ENSPORT a közép-kelet-európai régióban egyedüli BikeFit licenctulajdonos, így tőlünk azt a szakértelmet kapod, ami a világ bármely pontján jár a szolgáltatáshoz.

Konzultáció

Eltévedtél az online lehetőségek útvesztőjében? Segítünk megtalálni a megoldást! Ingyenes online konzultációs lehetőséget biztosítunk számodra. Vedd igénybe kollégáink szakmai tudását legyen szó edzéstervezésről, rehabilitációról, vagy bármilyen sportot érintő kérdésről! Ha nem tudod, merre tovább, mutatjuk neked az utat!

AZ ENSPORT SOPRON CSAPATA

Szabó Csaba

szakmai vezető, Sopron
futó-, triatlonedző

Történetem

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni 🙂

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Nagy Norbert

marketing- és
kommunikációs vezető

Történetem

Soha nem tudott annyira érdekelni semmi az életben, mint a sport. Egészen korán kapcsolatba kerültem a labdajátékokkal, amiből a kosárlabda volt a domináns, de nem voltam elég szorgalmas és alázatos, hogy komoly eredményeket érjek el sportolóként. Talán az a pontosabb, ha azt mondom, hogy sok minden érdekelt, és azt mind ki is szerettem volna próbálni, a kíváncsiság pedig újabb és újabb utakhoz vezetett. Így lettem előbb újságíró (sportújságíró természetesen), majd tévés, aztán fotós, marketinges, egy kis kitérővel pedig sportmenedzser. Az alkotás és az építkezés vágya sok tapasztalattal gazdagított az elmúlt években, ezt szeretném kamatoztatni az ENSPORT kötelékében.

HITVALLÁSA:

Légy egyedi, légy érdekes, légy önmagad! Az alkotómunkában ez különösen fontos. Ha nincs benne a szíved és a lelked a produktumban, az a végeredményen is meglátszik majd.

Koronika Judit

futó- és, triatlonedző

Történetem

A triatlonnal – pontosabban a duatlonnal – 10 éves koromban találkoztam először, egy diákolimpia keretein belül. Aztán jöttek a triatlonok is és én mind a mai napig bennragadtam ebben a sportban, közegben. Gyerekkoromban hobbinak tekintettem, nem voltak kiemelkedő eredményei, viszont élveztem az edzéseket, edzőtáborokat, a csapatot, hogy volt egy közösség, ahova tartozom. Később már életformámmá vált a folyamatos edzés és versenyzés és az eredményke a húszas éveimben kezdtek jönni. Egyre többször találtam magam a dobogón.

Közben a hivatásommal is a sport közelében maradtam, földrajz-testnevelés szakos tanárként dolgoztam egy nyolcosztályos gimnáziumban. Az ENSPORT-hoz 2020 nyarán kerültem, mikor egy hosszabb külföldi tartózkodás után hazaköltözve kerestem az utam. Úgy érzem, jó irányt találtam, és szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatom, ami a hobbim, az életem. Örülök, hogy ezt a sportágat választottam akkor még gyerekként, és mind a mai napig ugyan azzal a lelkesedéssel tudom csinálni, mint akkor immár 25 éve. Ezt a lelkesedést, illetve a sok évnyi tapasztalatot szeretném a sportolóimnak is továbbadni.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Hiszem, hogy kitartó, következetes munkával egy reálisan kitűzött cél mindenki számára elérhető. Viszont a fokozatosságot fontos megtartani, azaz a triatlonos „szamárlétrát” végig kell járni. Ez egy tiszteletet, alázatot követelő sportág, nem szabad csak úgy, uccu neki belevágni, félvállról venni. Ezt a hozzáállást próbálom minden kezdővel megértetni, elfogadtatni.

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

  • számtalan abszolút, korcsoportos és csapat dobogó
  • Ironman 70.3 Budapest AG 1. (2015)
  • Cairns AG 1. (2018)
  • Busselton AG 1. (2018)
  • Ironman 70.3 Világbajnokság Sunshine Coast AG 28. (2016)
  • Nizza AG 10. (2019)
  • Rövidtáv OB absz 2. AG 1. (2019)
  • Rövidtáv OB AG 1. (2020)
  • Középtáv OB absz 1. (2020)

Karafa Balázs

kerékpáredző

Történetem

Már gyerekként is örökmozgó voltam. Mint sokaknak nekem is több sportággal volt szerencsém megismerkedni: úsztam, kosárlabdáztam, asztali teniszeztem, de végül a kerékpározással kötöttem, most már mondhatom, egy életen át tartó szerződést. Eleinte a hegyikerékpározás foglalta le minden energiám, azonban néhány év múlva kipróbáltam magam országúton, ahol végérvényesen megragadtam. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal már több mint 20 éve versenyzem.

A kezdeti élsport az idő, egyben a korom előrehaladtával életformává, lételemmé, számomra egyfajta állandó terápiává vált. A mindennapjaim szerves része. Hiszem, hogy a mozgás – így a kerékpározás, legyünk csak hobbi bringások vagy akár versenyzők -, képes megteremteni azt a testi-lelki egyensúlyt, amire mindenkinek szüksége lehet!

HITVALLÁSA:

Hitvallásomhoz tökéletesen passzol a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szlogenje: Ride and Smile 🙂

Tapolczai Ildikó

futóedző

Történetem

A mozgás és a sport szeretete gyermekkorom óta szerves része az életemnek. 12 évet kosárlabdáztam, amivel párhuzamosan más sportágakkal is megismerkedtem, így hamar megtanultam mi a kitartás, a motiváció, a céltudatosság. Az elmúlt években egyre inkább a (terep)futásban találtam meg igazán önmagamat, mellette pedig az országúti kerékpározásra helyeződött a hangsúly. A futás eleinte a napi rutinból való kikapcsolódást jelentette számomra, ahol elsősorban magammal vetélkedtem, majd azon kaptam magam, hogy egyre jobban elkezdtek motiválni sporttársak és a futóversenyek világa. 🙂

Edzőként 2011 óta segítem a hozzám fordulókat céljaik elérésében, legyen szó állóképességfejlesztésről, testsúlycsökkentésről, izomépítésről vagy akár rekreációs edzésről. Mindig is fontos volt számomra, hogy tudásomat és ismereteimet folyamatosan bővítsem, frissítsem, mind elméleti, mind gyakorlati értelemben. Ritkán elégszem meg, azzal a tudással, ami a birtokomban van, ennek is hála szerezhettem humánkineziológus mesterszakos diplomát. A Testnevelési Egyetemen elsajátított anatómiai, terhelésélettani, és funkcionális biomechanikai ismeretekkel még eredményesebben tudom megtervezni sportolóim edzéseit az egyéni céloknak és képességeknek megfelelően. Szeretném átadni a mozgás és a sérülésmentes felkészülés örömét, hogy hosszú távon, fájdalom nélkül élvezhesd a futást.

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a mozgást, valamint, hogy tapasztalataimmal és tudásommal hozzájáruljak egészségi állapotuk fenntartásához, javításához, kitűzött céljaik eléréséhez!

EDZŐI HITVALLÁSA:

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.

KÉPEK A LABORBÓL

Foglalj időpontot az ENSPORT Sopronba!

(+36) 30/420-17-71

Írj nekünk

Kövess minket a facebookon!


RÓLUNK MONDTÁK

Partnereink