ENSPORT SOPRON

ENSPORT SOPRON

Tudatos Teljesítmény!

A teljesítmény ma már mérhető és pontosan megtervezhető a sportban. Az ENSPORT-nál immáron öt éve ebben a szellemben végezzük a munkánk. Több száz labormérés és edzéstervezés tapasztalatával várunk Téged is a csapatunkba!

A sport, ami rólad szól!

Nálunk a Te céljaid vannak a középpontban. Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal segítsünk Neked célba érni, legyen szó Ironmanról, maratonról, vagy csak az első 5 kilométeredről.

Ne utazz Budapestig!

Az észak-nyugati régióban ugyanazt a minőségű szolgáltatást nyújtjuk, amit az ENSPORT Budapest is kínál. Ha edzéstervezés, teljesítménydiagnosztika vagy kerékpár-beállítás érdekel, spórolj az útiköltségen! Keresd az ENSPORT Sopront!

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Diagnosztika

A teljesítménydiagnosztika az aktuális edzettségi állapotodat mutatja meg. A célunk, hogy az eredménnyel a kezedben tudd, hogy merre tovább, mire vagy, és lehetsz képes. 4000+ felmérés tapasztalatával a legapróbb hiányosságaidat is kiszúrjuk, ami később a fejlődésedet jelenti majd!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon

Bővebben itt

Edzéstervezés

Nálunk nincs két egyforma edzésterv! Bármely csomagot is válaszd, azt tűpontosan rád fogjuk szabni. Így lesz a közös munka a leghatékonyabb, mely minden esetben a Te sportcéljaidat szolgálja. Készülj Ironmanre, maratonra, vagy az első öt kilométeredre, az ENSPORT-nál a legjobb kezekben leszel!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon, úszás

Bővebben itt

BikeFit

A kerékpáros és a kerékpár egy egységet képez. Ha a kerékpáros jól érzi magát a nyeregben akkor lehet a leghatékonyabb teljesítménye. A BikeFit a világ vezető márkája a területen. Az ENSPORT a közép-kelet-európai régióban egyedüli BikeFit licenctulajdonos, így tőlünk azt a szakértelmet kapod, ami a világ bármely pontján jár a szolgáltatáshoz.

Bővebben itt

AZ ENSPORT SOPRON CSAPATA

Szabó Csaba

szakmai vezető, Sopron
futó-, triatlonedző

Történetem

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni 🙂

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Tapolczai Ildikó

futóedző

Történetem

A mozgás és a sport szeretete gyermekkorom óta szerves része az életemnek. 12 évet kosárlabdáztam, amivel párhuzamosan más sportágakkal is megismerkedtem, így hamar megtanultam mi a kitartás, a motiváció, a céltudatosság. Az elmúlt években egyre inkább a (terep)futásban találtam meg igazán önmagamat, mellette pedig az országúti kerékpározásra helyeződött a hangsúly. A futás eleinte a napi rutinból való kikapcsolódást jelentette számomra, ahol elsősorban magammal vetélkedtem, majd azon kaptam magam, hogy egyre jobban elkezdtek motiválni sporttársak és a futóversenyek világa. 🙂

Edzőként 2011 óta segítem a hozzám fordulókat céljaik elérésében, legyen szó állóképességfejlesztésről, testsúlycsökkentésről, izomépítésről vagy akár rekreációs edzésről. Mindig is fontos volt számomra, hogy tudásomat és ismereteimet folyamatosan bővítsem, frissítsem, mind elméleti, mind gyakorlati értelemben. Ritkán elégszem meg, azzal a tudással, ami a birtokomban van, ennek is hála szerezhettem humánkineziológus mesterszakos diplomát. A Testnevelési Egyetemen elsajátított anatómiai, terhelésélettani, és funkcionális biomechanikai ismeretekkel még eredményesebben tudom megtervezni sportolóim edzéseit az egyéni céloknak és képességeknek megfelelően. Szeretném átadni a mozgás és a sérülésmentes felkészülés örömét, hogy hosszú távon, fájdalom nélkül élvezhesd a futást.

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a mozgást, valamint, hogy tapasztalataimmal és tudásommal hozzájáruljak egészségi állapotuk fenntartásához, javításához, kitűzött céljaik eléréséhez!

EDZŐI HITVALLÁSA:

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.

Karafa Balázs

kerékpáredző

Történetem

Már gyerekként is örökmozgó voltam. Mint sokaknak nekem is több sportággal volt szerencsém megismerkedni: úsztam, kosárlabdáztam, asztali teniszeztem, de végül a kerékpározással kötöttem, most már mondhatom, egy életen át tartó szerződést. Eleinte a hegyikerékpározás foglalta le minden energiám, azonban néhány év múlva kipróbáltam magam országúton, ahol végérvényesen megragadtam. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal már több mint 20 éve versenyzem.

A kezdeti élsport az idő, egyben a korom előrehaladtával életformává, lételemmé, számomra egyfajta állandó terápiává vált. A mindennapjaim szerves része. Hiszem, hogy a mozgás – így a kerékpározás, legyünk csak hobbi bringások vagy akár versenyzők -, képes megteremteni azt a testi-lelki egyensúlyt, amire mindenkinek szüksége lehet!

HITVALLÁSA:

Hitvallásomhoz tökéletesen passzol a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szlogenje: Ride and Smile 🙂

KÉPEK A LABORBÓL

Foglalj időpontot az ENSPORT Sopronba!


RÓLUNK MONDTÁK