fbpx

Futótechnika kurzus

(5 alkalom)

Előzd meg a fájdalmat és a sérüléseket!

Egy váratlan sérüléssel hosszú hetek/hónapok edzésmunkáját teheti zárójelbe. Sokan csak akkor eszmélnek, amikor már késő. Pedig a futóedzések mellett érdemes a futótechnika fejlesztésére is hangsúlyt fektetni. Légy előrelátó, javítsd a technikád, hogy a legjobb verziója lehess önmagadnak!

Növeld a teljesítményed!

Edzéseink során a core izmok stabilitására, az izomerő növelésére, az izomegyensúly helyreállítására és az izmok mobilitására fókuszálunk. Így növeljük a teljesítményed: gyorsabb leszel és többet fogsz tudni sportolni, mint korábban bármikor. Ezzel a módszerrel nagyobb eséllyel fogod elérni a vágyott sportcélod.

Fuss hatékonyabban!

Futni mindenki tud, de jól futni már sokkal kevesebben! Feltárjuk a hibáid és kijavítjuk őket, hogy a futásod gazdaságosabb és élvezetesebb legyen számodra.

Személyre szabott megoldás

Az első találkozáskor felmérjük az állapotod, majd a következő alkalmak során az egyéni képességeidre állítjuk össze a feladatokat. Nem kell youtube-videókból kitalálnod, hogy mi lenne számodra a megfelelő. Velünk elkerülheted a felesleges erőfeszítéseket, és a fejlődéses garantáltan nem marad el!

MIBEN SEGÍTÜNK?

Hatékonyság

A futótechnika egyik kulcsa a mozdulatok végrehajtásának hatékonysága. Ez függ az izomzat mobilitásától, erejétől. Ennek javítása nem csak csökkenti a sérülések kockázatát, de könnyedebb, harmonikusabb mozgást eredményez.

Erő

Koordináció

A koordináció és a testtudatosság a futótechnikában kiemelt fontosságú. Tudnunk kell a végtagjainkat egymástól függetlenül és összehangoltan is mozgatni. Ez segíti azt, hogy különböző helyzetekben is megfelelően tudjon a testünk reagálni. Például egy padkára lépést követően, vagy egy köves lejtőn lefelé.

A futótechnika kurzus tematikája:

1. alkalom:
állapotfelméréssel kezdünk, hogy tudjuk, milyen irányba induljunk el  a fejlesztéseddel

2. alkalom:
bevezetünk az alapvető mobilizációs és hengerezős technikákba, amik hasznodra lesznek a későbbiek során

3. alkalom:
megmutatjuk az alapvető erősítő feladatokat, megtanítjuk a bemelegítést és a legfontosabb nyújtó gyakorlatokat

4. alkalom:
megismertetünk olyan futótechnika feladatokkal, mint a jogg, magas térdemelés, sarokfelkapás, szkipp, stb.

5. alkalom:
a már megtanult alapfeladatok mellett bevezetünk a haladó futótechnika feladatok elsajátításába

további alkalmak:
Ha kevés lenne az öt alkalom, lehetőséged van további alkalmakra is időpontot foglalni hozzánk. A kurzus ára ezeket az edzéseket már nem tartalmazza, ebben az esetben a mindenkori futótechnika edzések óradíja az irányadó.

Az 5 alkalmas kurzus ára:

45.900 Ft

Nézd meg milyen nálunk a futótechnika fejlesztés!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha újra és újra lesérülsz: A futás egy jóval összetettebb mozgásforma, mint azt az emberek gondolják. Nagyon sokan futnak, de csak kevesen tudnak jól futni! Hogy jelentkezik ez a gyakorlatban? Például sérülések, fájdalmak formájában. Az emberi test egy trükkös dolog, mert sokszor nem ott mutatkozik a fájdalom, ahol a valódi probléma van. Ha futás közben állandóan fennálló vagy vissza-visszatérő fájdalmat tapasztalsz, mindenképpen keress fel minket!

Korábbi sérülések rehabilitációjához: Egy komolyabb sérülés nem csak biomechanikailag, de pszichésen is tud ledönthetetlennek látszó falakat húzni eléd. Pedig egy sérülésnek még nem szabadna indoknak lenni, hogy eltántorítson kedvenc mozgásformádtól. A futótechnika edzéseken megtanítjuk, hogyan javítsd ki a rossz beidegződéseket a technikádban, így a futásod hatékonyabb és gazdaságosabb lesz.

Ha most kezded a futást: Ha még csak most kezded a rendszeres futást, akkor a legalkalmasabb időben vagy, hogy a kezeink közé kerülj! Minél előbb megérted a tested összefüggéseit, annál tudatosabb futó válik belőled. Első lépésként javasoljuk a futómozgás-elemzést szolgáltatásaink sorából, majd utána a futótechnika edzéseink rendszeres látogatását.

Ha szeretnél hatékonyabban futni: Lehetsz te már több maratont is legyűrő futó, fejlődni mindig lehet. Mi még nem találkoztunk tökéletes futótechnikával, úgyhogy ha haladóként, vagy profiként kíváncsi vagy rá, milyen pluszt tudunk még kihozni belőled, nosza, foglalj hozzánk időpontot

De igen. 5 alkalom alatt senkinek sem tudjuk megváltoztatni a futóstílusát, és nem is ez a célunk. A célunk, hogy a kezedbe adjuk azokat a módszereket, gyakorlatokat, melyeket otthon gyakorolva szép fokozatosan javuljon a technikád. A technika fejlesztése sosem megy egyik napról a másikra, mi abban hiszünk, hogy egy lazább, mobilisabb izomzat, egy erősebb izomzat, célzott gyakorlatok elvégzése teszi lehetővé a fejlődést.

Igen, lehet. A második alkalom extraként lefoglalható az időpontfoglaló folyamatban, minden további alkalom személyes megbeszélés útján foglalható le.

Az első alkalmat követően 3 hónapon belül kell lejárni a 4 további alkalmat.

Igen, van rá lehetőséged, ezt a foglalás során add meg.

Igyekszünk rugalmasan kezelni a 3 hónapot és betegség, sérülés, egyéb esetén kitolni ezt az időt. Ez minden esetben egyéni elbírálás szerint történik. Azt szeretnénk kizárni, hogy annyira ritkán találkozzunk veled, hogy az egymásra épülő gyakorlatok elvesztik a jelentőségüket

TRÉNINGJEINKRŐL MONDTÁK

EDZŐINK

Pertich Flóra

gyógytornász

Erdélyi-Tóth Orsolya

vezető gyógytornász

IDŐPONTFOGLALÁS

1️⃣ Megadod, hogy csak az első, vagy az első két alkalmat együtt szeretnéd-e elvégezni
2️⃣ Kiválasztod az edzőt, akivel edzeni szeretnél
3️⃣ Végigmész a folyamaton, kiválasztod az időpontot
4️⃣ Megvárod az automatikus e-mail visszaigazolásokat a foglalás sikerességéről vagy sikertelenségről
5️⃣ Ha sikertelen a foglalás, akkor kérjük, foglalj újra, vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Partnereink