fbpx

ENSPORT Életmódváltó program

kezdőknek és újrakezdőknek

Fogyás

Megszabadulnál a felesleges kilóktól, de eddig nem jártál sikerrel?

A divatos diétás programok által kínált ígéretek egy valamit nem vesznek figyelembe: TÉGED. Tőlünk személyre szabott megoldást kapsz, ami rád és a lehetőségeidre fókuszál. Így lesz a siker garantált és tartós.

Egyedül elveszettnek érzed magad, nincs motivációd?

A legtöbben ott buknak el az életmódváltás útján, hogy egyedül fognak hozzá, találomra, stratégia nélkül. Tőlünk egy csapatot kapsz edzővel, dietetikussal, laboros szakemberrel, akik végig melletted állnak és biztatnak.

Egyedül elveszettnek érzed magad, nincs motivációd?

A legtöbben ott buknak el az életmódváltás útján, hogy egyedül fognak hozzá, találomra, stratégia nélkül. Tőlünk egy csapatot kapsz edzővel, dietetikussal, laboros szakemberrel, akik végig melletted állnak és biztatnak.

Sok a stressz, nem érzed jól magad a bőrödben?

A napi gondok gyorsan maguk alá tudnak temetni: menet közben táplálkozol, este pedig fáradtan dőlsz az ágyba. Az általunk biztosított programmal energikusabb leszel, és a napi akadályokat is könnyebben veszed majd.

Eljött az idő, hogy tegyél magadért!

Sportszakemberink tudására és támogatására mindig számíthatsz. 6 hónapig a te fittségedért dolgozunk. Érted mindent, helyetted semmit! ? ?

Miről szól a program?

6 hónapig minden tudásunkat a fittséged szolgálatába állítjuk. Kapsz egy edzőt, akitől kérdezhetsz, aki támogat és motivál. Dietetikus kollégánk is a segítségedre lesz, akivel megreformáljuk az étkezésed. Neked csupán követni kell szakembereink utasításait és a siker nem marad el!

Kinek ajánljuk a programot?

Azoknak ajánljuk, akik nem tudják hogyan tegyék meg az első lépést a sport, az életmódváltás, az energikusabb, és egészségesebb lét felé. Tőlünk nem kapsz csodarecepteket, de ha megcsinálod a te részed, a változás tartós lesz!

Miért lesz Neked jó?

Edzetten nagyobb eséllyel kerülnek el a krónikus betegségek és az élet kihívásait is könnyebben veszed. Gyorsabban regenerálódsz, kevésbé leszel stresszes, ráadásként az élet egyéb területein is sikeresebb lehetsz. Megtanulsz célokat felállítani, alkalmazkodni a változó helyzethez, majd a kitűzött célokat elérni.

A közös munka menete

1️⃣ Kitöltöd a lap alján lévő regisztrációs űrlapot.

2️⃣  A regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben tájékoztatunk a következő lépésekről.

3️⃣ Kiválasztjuk a számodra legalkalmasabb edzőt, aki felhív, hogy megismerje a céljaidat, a motivációdat, majd ezek tükrében átbeszélitek a részleteket és elkezdődik a közös munka.

4️⃣ Az edződdel folyamatos kapcsolatban leszel, aki végig kísér az életmódváltó programunk 6 hónapján.

5️⃣ Az életmódváltó programunk végén fittebb leszel, mint a közös munka kezdetén, és erre garanciát vállalunk. Ha nem, 3 ingyenes hónapot kapsz tőlünk. (Bővebben lásd: általános szerződési feltételek)

Az életmódváltó programunk részletei

Edzéstervezés – coaching Teljesítménydiagnosztika Dietetika
1. hónap Megismerünk, elindítunk az életmódváltás útján
2. hónap A mozgás az életed részévé válik Dietetikusunk felkeres, megismer, kéri tőled az étrendi napló kitöltését
3. hónap Új mérföldkő: pulzus alapú edzések bevezetése Sportlaborunkban részt veszel egy állapotfelmérésen, ami visszajelzéseket ad számunkra a program folytatását illetően Kéthetente 30 perc konzultáció
4. hónap A pulzus alapú edzések szokássá válnak Kéthetente 30 perc konzultáció
5. hónap Az eltelt idő tapasztalatai alapján finomhangoljuk a sportolásod Kéthetente 30 perc konzultáció
6. hónap A program finisébe értél: fittebb vagy, mint valaha Kontrollmérés a sportlaborunkban: edzettség felmérése további célok meghatározása

Az életmódváltó program ára:

25.000Ft / hó

REGISZTRÁCIÓ