Edzéstervezés

Az edzéstervezés lépései:

 • Célmeghatározás – mi a célod, mire készítsünk fel?
 • Megismerés – a sportoló egyéni képességeinek felmérése
 • Tervezés és végrehajtás – felkészülés menetének meghatározása, edzésmunka
 • Kommunikáció és felülvizsgálat – edzésnapló, telefon, személyes konzultációk
 • Értékelés – sikerült-e elérni a célt?

Mit tartalmaz az edzéstervezés?

 • személyre szabott
 • hetente felülvizsgált, ha kell, hét közben módosított
 • TrainingPeaks felület
 • a célodhoz, időbeosztásodhoz, lehetőségeidhez igazodik
 • erősítés
 • technikai instrukciók
 • heti rendszeres edzés lehetőség edződdel
 • edzőtábor lehetőség
 • wattadatok elemzése (wattmérővel rendelkezőknek)
 • a három sportág összehangolása (triatlonistáknak)

Árak

Futóknak és kerékpárosoknak (wattmérő nélkül): első alkalommal a minimális edzéstervezési idő 3 hónap, vagyis 3×14.000 Ft, azt követően a díj havonta fizetendő, azaz 14.000 Ft/hó

Kerékpárosoknak (wattmérővel) és triatlonistáknak: első alkalommal a minimális edzéstervezési idő 3 hónap, vagyis 3×17.000 Ft, azt követően a díj havonta fizetendő, azaz 17.000 Ft/hó

Tények

 • 10 edző több, mint 200 sportoló edzéstervét írja;
 • minden héten visszajelzést adunk az előző heti edzéseidre;
 • a 2015-ös, 2016-os és 2017-es nagyatádi Ironmanre összesen 34 sportolót készítettünk fel, 16-an egyéni csúcsot értek el, 16-an életük első versenyét teljesítették, és mindenki 14:18 percen belül célba ért;
 • az elmúlt három évben összesen több, mint 70 egyéni csúcsot futottak sportolóink a Budapest Maratonon;
 • bárkinek írunk edzéstervet egyesületétől függetlenül, mivel mi nem klub és nem egyesület vagyunk;
 • ha kell módosítunk a terven, ha kell beszélünk Veled, és nem szabjuk meg azt, hogy hányszor hívhatsz egy hónapban minket;
 • ott vagyunk a pálya szélén minden fontos versenyen, szurkolunk, biztatunk, ha kell, frissítünk;
 • minden edzőnk tudja, mire kell készülnöd, hiszen az edzői gárdában olimpikonok, VB résztvevők, országos bajnokok, aktuális és egykori válogatottak felkészítőik vannak, valamint közülük többen is indultak hazai és nemzetközi versenyeken (VB, EB, OB, stb.), egy szóval: tapasztalt emberek vannak.

3 lépésben a garantált a minőségi munkáért

 1. SZOFTVER – A TrainingPeaks.com oldal és a mögötte álló Peaksware szoftver a világegyik legfejlettebb tervező és elemző rendszere, melyet a SKY Pro Cycling, a Tinkoff Saxo, az Orica Green Edge, az USA Cycling, az IRONMAN márka, a Runners World újság is használ. Bővebb infó: www.trainingpeaks.com. Ezt használjuk mi is minden nap, ezzel dolgozunk, tervezünk, értékelünk. Reméljük, néhány éven belül a TrainingPeaks is büszke lesz ránk, hogy együtt dolgozunk!
 2. TÁMOGATÁS – Heti rendszerességgel minden edzőnk szakmai támogatást kap. Ez áll egy részről egy oktatásból, ahol a legfrissebb kutatási eredményeket, edzésmódszereket ismertetjük, másrészről egy szupervízióból, ahol a sportolók haladási menetét, fejlődését és esetleges gondjait beszéljük át.
 3. ODAFIGYELÉS – Az edzésnaplókat elolvassuk, visszajelzést adunk, értékeljük a haladási menetet összevetve az előre eltervezettel és csak ezek után tervezzük meg a következő hetet. Így nincs és nem is lehet két egyforma edzésterv.

Rólunk mondták

Nagyon köszönöm az edzőmnek a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

"Az edzőmet 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt az edzőmnek köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra lenne szükséged, akkor írj vagy hívj minket, örömmel segítünk!
Telefonszámunk: +36 70 905 5507

Shares
Share This