fbpx

Ingyenes edzéstervezés próbahónap

Nincs időd rosszul csinálni!

Ugye te sem szereted az idődet pazarolni? Ha család és munka mellett akarsz sportolni, akkor pontosan tudod, hogy minden perc fontos, amit edzéssel tölthetsz. Képzett edzőink olyan edzéstervet állítanak neked össze, mely figyelembe veszi az időbeosztásod és a képességeidet, hogy a fejlődésed a leghatékonyabb lehessen.

Felejtsd el az állandó újrakezdéseket!

A hobbisportolók 90%-a feladja 1 hónap után. Tudod miért? Mert nem tudják mikor, mit és mennyit edzenek. Túlterhelik magukat, éppen ezért nem érzik jól magukat a bőrükben, nincs rendszeresség és átgondoltság az edzéseikben. Tőlünk megkapsz minden figyelmet és szakértelmet, ami ahhoz kell, hogy örömmel sportolj!

Felejtsd el az állandó újrakezdéseket!

A hobbisportolók 90%-a feladja 1 hónap után. Tudod miért? Mert nem tudják mikor, mit és mennyit edzenek. Túlterhelik magukat, éppen ezért nem érzik jól magukat a bőrükben, nincs rendszeresség és átgondoltság az edzéseikben. Tőlünk megkapsz minden figyelmet és szakértelmet, ami ahhoz kell, hogy örömmel sportolj!

triatlon

Álomcélokat fogsz elérni a segítségünkkel

Több száz hétköznapi embert segítettünk félmaratoni, maratoni vagy akár Ironman teljesítésig, aztán egyéni csúcsokig. Olyanokat, mint Te, akik az elején még 5 kilométert sem tudtak egyszerre lefutni. Neked miért ne menne? Segítségünkkel a most még elérhetetlen cél is valósággá válhat!

Ne pazarold az időd konzerv, letölthető edzéstervekre!

Neked személyre szabott edzéstervezés kell, ami illeszkedik hozzád: figyelembe veszi az életkörülményeidet és támogat a kitűzött céljaid elérésében.

Választható sportágak

ensport futás

Futás

A képességeidhez, adottságaidhoz, céljaidhoz szabott programot állítunk össze számodra, legyél kezdő vagy haladó futó!

triatlon

Triatlon

A triatlon minden titkát ismerjük, legyen szó ironmanről vagy rövidebb távokról. A legjobb tudásunkad kapod tőlünk!

kerékpár

Kerékpár

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

úszás

Úszás

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

A közös munka menete

1️⃣ Szükséged lesz sportórára és pulzusmérő pántra, ami rögzíti az edzésadataidat, és továbbítja nekünk.

2️⃣ Kitöltöd a lap alján lévő regisztrációs űrlapot.

3️⃣ A regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben tájékoztatunk a következő lépésekről.

4️⃣ Vezetőedzőnk a céljaidhoz leginkább passzló edzőt osztja ki melléd, aki felhív, hogy megismerje a céljaidat, a motivációdat, majd ezek tükrében átbeszélitek a részleteket és elkezdődik a közös munka.

5️⃣ Heti bontásban kapod meg az edzésterved a TrainingPeaks felületén, melyet folyamatosan nyomon követ az edződ.

6️⃣ Minden edzéshét után visszajelzés ad az edződ, korrigálja az edzésterved, ha szükséges, tanácsokat ad, nem engedi el a kezed.

NINCS VESZTENIVALÓD, MERT NEM KELL ELKÖTELEZŐDNÖD!

Próbálj ki minket 4 hétig ingyenesen, utána elég döntened a folytatásról!

MIÉRT AZ ENSPORT?

8

év szakmai tapasztalat

Az ENSPORT 2014 októberétől meghatározó szereplője a hazai sportéletnek. Vezető szerepünk van a hobbi és amatőr sportolók személyre szabott teljesítményfejlesztésében.

27

sportszakember

Nálunk nem csak egy edző dolgozik a sikeredért. A csapatmunkában hiszünk! Dietetikus, masszőr és rehabilitációs szakember is a rendelkezésedre áll. Rendszeresen konzultálunk, és segítjük egymást, hogy a legjobbat hozhassuk ki belőled.

1000+

elégedett sportló

Folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, és nem engedünk a magas szakmai nívónkból. Egy 5-ös skálán 4.98-as az elégedettségi szintünk a sportolóink körében, ami rendkívül büszkévé tesz minket!

AZ EDZÉSTERVEKRŐL MONDTÁK

Felkészült és tapasztalt csapat vár rád!

Perényi Andrea

vezetőedző (Budapest régió)

Történetem

Már gyermekkoromban is a mezei és cross futások iránt lelkesedtem. Rengeteget jártam erdőn-mezőn, terepen. Később a futás iránti érdeklődésemet a futballban kamatoztattam, majd az egyetemi évek alatt a teljesítménytúrázás rajongója lettem. Rengeteg legyalogolt és kocogott kilométer után az ultraterepfutásban találtam meg az utamat. Az erdő és természet szeretetét és a futás csodálatos élményét szeretném minél többeknek megmutatni.

EDZŐI HITVALLÁSA:

Az edző egyszerre főnök, bajtárs és barát.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Számomra a legnagyobb sikerélmény, amikor láthatom, hogy valaki eléri a korábban elérhetetlennek tűnő céljait. Ebben minden eszközömmel segítem a sportolóimat, legyen szó akár az első 5 kilométer lefutásáról egyben vagy egy 200 kilométeres terepultra teljesítéséről.

Szabó Csaba

szakmai vezető (Sopron régió)

Történetem

Az Ensport-rendszerrel hobbi sportolóként ismerkedtem meg. Bármennyire is fájt a diagnosztika, rögtön beleszerettem, és a szerelem a mai napig tart. Az elmúlt három évben több száz sportági mérést végeztem, profi, illetve amatőr sportolókon egyaránt, ami tovább erősíti a rendszerbe vetett hitemet, hiszen a visszatérő sportolók javuló eredménye önmagáért beszél.

Edzőként szintén három éve foglalkozom triatlonosokkal, futókkal. Többségük a munka, család mellett végzi a napi edzéseket, amiért én rettentő büszke vagyok rájuk és rengeteg motivációt kapok tőlük.

Magam gyermekkorom óta sportolok, kisebb megszakításokkal. Eleinte a labdarúgás volt a mindenem, amit NB II. szintig űztem. Néhány év kihagyás után találtam rá a futásra és triatlonra, ami azóta is fontos része az életemnek. Több maraton, illetve 2 teljes távú triatlon verseny mellett rengeteg versenyen vettem részt.

A legjobb maratoni időm: 3:17
Ironman egyéni csúcsom: 10:49

EDZŐI HITVALLÁSA:

Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni ?

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Edzői sikeremnek tartom, hogy az általam felkészített sportolók elérik a céljaikat, többeket készítettem fel maratonra, illetve hosszú távú triatlon versenyre, de ugyanilyen büszke vagyok azokra is, akik rövidebb távokon vitézkedtek.

Majkut Gergely

szakmai vezető (Miskolc régió)

Történetem

Az életem a sport. Kisgyerekkorom óta rengeteg sportágat kipróbáltam, de végül az atlétikában találtam meg „az igazit”. Ezt 13 évig versenyszerűen űztem, majd elvégeztem egy edző-képzést és már hatodik éve dolgozom a miskolci atlétika utánpótlásában. 2019 év eleje óta az ENSPORT csapatához tartozom, mint futóedző, és mint régióvezető.

EDZŐI HITVALLÁSA:

A legfontosabb mindig a sportoló!

SPORTOLÓI EREDMÉNYEK:

Utánpótlás magyar bajnoki dobogós helyezések.

EDZŐI EREDMÉNYEK:

Az utánpótlásban: újonc, serdülő és ifjúsági magyar bajnoki címek, serdülő válogatottság.

Felnőttben: rengeteg egyéni csúcs, korcsoportos győzelem a Wizz Air Budapest Félmaratonon és a SPAR Budapest Maratonon.

EDZÉSTERVEZÉS REGISZTRÁCIÓ

Mit tartalmaz az ingyenes próbahónap?

☑️ Induló konzultáció
(felveszi veled a kapcsolatot az edződ, és megbeszélitek a közös munka részleteit)

☑️ Személyre szabott edzések
(felmérjük a pulzus, tempózónáidat, így fogjuk tudni az aktuális edzettségi szintedhez alakítani az edzéseket. A felmérés lehet pályateszt és/vagy teljesítménydiagnosztikai vizsgálat)

☑️ Sablonmentesség-garancia
(nem copy/paste, vagy mindenkire ráhúzható sablon edzésterveket írunk, hanem mindig az aktuális állapotodat és élethelyzetedet figyelembe véve tervezzük meg neked az edzések mennyiségét és minőségét)

☑️ Ütemezett erősítő és nyújtó feladatok
(nem csak a sportágspecifikus edzéseket kapod tőlünk, hanem erősítő és nyújtó edzéseket is, hiszen ezek legalább annyira fontosak a fejlődésed során, mint a futó vagy kerékpáros edzések)

☑️ Basic TrainingPeaks edzésnaplózás
(az alap TrainingPeaks regisztrációt kapod, ami ingyenes, viszont sok funkciót emiatt nem fogsz tudni használni. De erre nincs is szükség, az edződnek olyan fiókja van, amiben minden fontos infót és tendenciát lát rólad)

☑️ ENSPORT-kedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, bizonyos szolgáltatásainkat a legkedvezőbb árakon veheted igénybe. lásd: itt)

☑️ ENSPORT-partnerkedvezmények
(ha az előfizetőnk vagy, a partnereink által nyújtott kedvezményeket korlátlanul igénybe veheted. lásd: itt)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Tervezési ciklus: 1 hetes
(a Basic csomaggal szemben itt nem havi ciklusokat tervezünk, hanem hetieket, így tudjuk számodra a leghatékonyabban optimalizálni az edzéseidet)

☑️ Edzések kiértékelése: heti 1x a TrainingPeaks felületén
(minden edzéshét után az elvégzett munkát értékelik edzőink komment formájában a TP appban. A Basic csomagnál ez szintén havi rendszerességgel történik csupán.)

☑️ Edzői kommunikáció: heti 1x írásban az általatok választott platformon
(heti egyszer van lehetőséged kérdezni az edződet írásban, azon a felületen, amit megbeszéltetek: messenger, viber, e-mail…)

☑️ Edzésterv-módosítás: heti 1x
(a Baisc csomaggal ellentétben ebben a csomagban hetente egyszer kérheted az edzésterved módosítását, ha éppen úgy alakult az életed, hogy nem tudod elvégezni a kiírt edzéseket)

Ki veheti igénybe az ingyenes próbahónapot?

Aki az elmúlt 2 évben nem vett igénybe semmilyen ENSPORT edzéstervezéses szolgáltatást, és az elmúlt egy évben nem kapott 4 hét ingyen edzéstervezést, semmilyen formában. Bővebben lásd: Ingyenes és kedvezményes edzéstervezés különleges szerződési feltételei

Ha nem felelsz meg a fenti kritériumoknak, akkor ezen a linken tudod igényelni az edzéstervezés előfizetést: https://ensport.hu/edzestervezes/

Ennyi időd maradt regisztrálni:

0
Years
:
0
Months
:
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp.

EDZÉSTERVEZÉS ÁRAINK A PRÓBAHÓNAPOT KÖVETŐEN

Sportág Időtartam Hűségidővel * Hűségidő nélkül
Futás vagy Kerékpár vagy Úszás hónap 20.000 Ft 23.000 Ft
Triatlon 22.000 Ft 25.000 Ft
Választható feláras extrák
Kiemelt edző** 3.000 Ft
Videós edzéselemzés 3.000 Ft
Prémium edzéselemzés (WKO5 szoftverrel) 3.000 Ft
Napi kapcsolattartás 10.000 Ft

 

Mit tartalmaz az előfozetés a próbahónap után?

mindent, amit az ingyyenes próbahónap, és még:

☑️ Watt alapú edzéstervezés
(az alapcsomag részeként kínáljuk rendelkezésedre ezt a szolgáltatást, ha fontos számodra és rendelkezel a megfelelő wattmérő eszközzel – de nem kötelező igénybe venni, ha nincs hozzá megfelelő eszközöd)

☑️ Versenyszezon-tervezés
(edződ megtervezi számodra a teljes évet a főversenyed függvényében az alapozó időszaktól, a szükséges felméréseken keresztül a pihenő időszakkal bezárólag. Ez az opció akkor él, ha legalább egy főversenyed van az évben. Egészségmegörző céllal sportolók esetében nincs értelme a szezontervezésnek)

☑️ Versenystratégia az A-kategóriás versenyedre
(ha az edződdel meghatároztok A-kategóriás versenyeket, erre az eseményre részletes stratégiával lát el előtte, hogy a legjobb formádat hozhasd a nagy napon)

☑️ Rendszeres tesztfutások, állapotfelmérés
(nem hiszünk a véletlenszerű fejlődésben, az adatok mutatják meg nekünk, hogy milyen ütemben fejlődsz. Ehhez viszont rendszeresen kell teszteljünk a pályán és a laborban egyaránt. Ezek a felmérések is az edzésterveid része lesznek)

☑️ Választható hűségidő a kedvezőbb havidíjért
(Ha hűségidőt vállalsz nálunk – ami a főversenyedig tart, de minimum 6 hónapra szól – olcsóbb lesz az előfizetésed havidíja)

☑️ Zoom videós konzultáció 2 havonta 1x
(Egy videóbeszélgetés keretein belül tesszük látható számodra az általad elvégzett munka eredményét. Elmagyarázzuk az összefüggéseket, tendenciákat, és természetesen felteheted kérdéseidet az edződnek.)

Választható feláras extrák

Az edzéstervezés alapcsomaghoz igényeid szerint az alábbi feláras extrákat választhatod, melyeket az alapdíjon felül hozzá írunk a havi előfizetési díjhoz:

*️⃣ Kiemelt edző (+3.000 Ft)
(Kiemelt edzőink tapasztaltak, magas az elégedettségi szintjük és sportolóik az ENSPORT legsikeresebb sportolói. Erdélyi Nándor, Perényi Andrea, Szabó Csaba, Szilágyi Tibor és Mag Erika a kiemelt edzőink a csapatban.)

*️⃣ Videós edzéselemzés havi 1x (+3.000 Ft)
(Az edződ képernyővideós elemzést küld egyszer egy hónapban a Training Peaksben található adatokról, tendenciákról, az aktuális állapotodról. Ez nem az alapcsomagban lévő Zoom videós konzultáció, hanem egy másik, alaposabb videós elemző szolgáltatásunk)

*️⃣ Prémium edzéselemzés (+3.000 Ft)
(Az edzéseket nem csak a Training Peaksben, hanem a WKO5 nevű szoftverben is kielemezzük, ami részletesebb elemzési lehetőséget kínál a TP-nél.)

*️⃣ Napi kapcsolattartás (+10.000 Ft)
(Heti edzéstervet kapsz, de a teljesített edzéseket 1 munkanapon belül ellenőrizzük és adunk visszajelzést, és ha úgy ítéljük meg, akkor bele is nyúlunk a heti tervedbe, természetesen veled egyeztetve.)

Hűségidő kedvezmények

Hűségidős információk röviden:

A hűségidő díjkedvezményt jelent, és az időtartamra garantált árat. Azt gondoljuk, hogy az edzéstervezés, mint szolgáltatás akkor hatékony, ha a sportoló és az edző is elkötelezett egymás felé. 6-24 hónapig terjedő hűségidőt vállalhatsz az egyéni igényeidnek megfelelően.

Ezeket a kedvezményeket adjuk hűségidő vállalása esetén:

6-17 hónapos hűségidő: díjkedvezmény
18-24 hónapos hűségidő: díjkedvezmény + ingyenes teljesítménydiagnosztika (MLSS tesztre nem felhasználható)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha eltökélt vagy és szeretnéd, hogy egy szakértő felügyelje a sportolásod, akkor érdemes kipróbálnod ezt a szolgáltatásunkat. Több száz hobbi sportoló választott már minket a legnagyobb megelégedésükre, hogy segítsünk sportcéljaik elérésében. Egy edző a legjobbat fogja kihozni belőled, és ha neked egy 2 órán belüli félmaraton, egy 4 órán belüli maraton, vagy egy Ironman teljesítése a célod, akkor az edzői segítség szinte nélkülözhetetlen. De ha nem próbálod ki, akkor biztosan nem fogod megtudni, hogy milyen lehet szakértő segítséggel sportolni!

Az attól függ elsősorban, hogy mennyi szabadidőd van és milyen célt tűztél ki magad elé. Ökölszabályként azt szoktuk mondani, hogy egészségmegőrző céllal heti három óra az a minimális idő, amit edzésre szükséges fordítani a hatékony fejlődéshez. Ha versenycélokat dédelgetsz, edzésórában határ a csillagos ég! 🙂

De bármi is legyen a célod a sportolással, tőlünk egy jól átgondolt, személyre szabott programot kapsz, mely Veled és a körülményeiddel folyamatosan fejlődik hétről-hétre.

Egy tevékenységfigyelő eszközre lesz szükséged elsősorban. Ez lehet egy okosóra, sportóra, vagy okostelefonnal összekötött pulzusmérő pánt. Így tud megvalósulni az, hogy a távolból elegendő információt kapjunk az edzéseid részleteiről.

A mi javaslatunk egy minimum belépő szintű Garmin sportóra a hozzá kompatibilis pulzusmérő pánttal. De lehet Apple, Suunto vagy Polar óra is. A lényeg, hogy legalább a pulzusodat mérje.

Ezen felül szükség lesz egy TrainingPeaks regisztrációra, mivel ezzel az applikációval tudjuk nyomon követni a teljesítményed.

A jelentkezési űrlap kitöltésével indul el a folyamat. Minden fontos információt elküldünk számodra e-mailen, majd összekötünk a Training Peaks nevű programmal. Ezen a felületen fogjuk az edzéseidet vezetni.

A TrainingPeaks (TP) a világ vezető edzéstervező és elemző szoftvere. Úgy képzeld el, mint egy naptárt, amit az edződ és te látsz. Az applikáció mobilon is elérhető, így a telefonodon látod az aktuális edzéseket. A TP fiókodat kapcsold össze az óráddal, így edzés után amikor szinkronizálod az órát, rögtön felkerül az edzésed. 

Az edzések rögzítéséhez ajánljuk, hogy használj pulzusmérő sportórát. Kösd össze az óragyártód appját a TP-vel, így egy gombnyomással szinkronizálni tudod az edzéseidet, így azok megjelennek a TP felületen. Írd le a kommentbox-ba, hogy milyennek érezted a tréninget, az edződ kielemzi az adatokat és a kommentedet figyelembe véve kiértékeli a munkád

Az edző a beérkező adatokból tudja kiértékelni az edzés hatékonyságát, így tudunk objektív, személyre szabott edzéseket tervezni. További előnye ennek a módszernek, hogy visszakereshető, illetve a Training Peaks felületén az adatokból kiválóan követhetőek a fejlődési mutatók.

A személyes benyomások is fontosak, ezeket egy skálán tudod értékelni a Training Peaksen, illetve a kommentekben tudsz visszajelzést adni az edződnek.

Az induló konzultáción, amikor az edződdel először veszed fel a kapcsolatot, ezeket a részletek tisztázni fogjátok. A Training Peaksen minden edzésedre kapsz reakciót az edződtől, ezen felül e-mailben, messengeren vagy akár telefonon is érintkezhettek az edzéstervezés szolgáltatás nyújtotta keretek között.

A próbaidőszak végéhez közeledve megkeresünk, hogy mennyire tetszett a közös munka. Ekkor kell eldöntened, hogy szeretnéd-e folytatni velünk és előfizetsz-e az edzéstervezés szolgáltatásunkra, vagy nem jössz velünk tovább. Utóbbi esetben semmilyen kötelezettség nem terhel.