Mit gondolsz, mennyire számít, hogy mit eszel?

Étkezési napló elemzés, dietetikai tanácsadás, étrendtervezés

Sportdietetika és étrendtervezés

Kíváncsi vagy milyen a helyes étrend sportolás mellett?
Szeretnéd, ha az étrended igazodna az edzéstervedhez?
Szeretnél fogyni?

Dietetikai tanácsadás

 • 3 napos étkezési napló elemzés
 • 60 perces személyes konzultáció
 • visszajelzés a táplálkozási szokásaidra
 • változtatási javaslatok
 • a díj alkalmanként fizetendő, azaz 15.000 Ft/alkalom (ENSPORT heti edzéstervvel rendelkezőknek 12.000 Ft/alkalom)

Étrendtervezés

 • napi minimum 3 étkezés tervezése (mikor, mit, mennyit kell enned?)
 • az étrendtervezést megelőző személyes konzultáció, ahol megbeszéljük az étrendtervezés részleteit, feltérképezzük a táplálkozási szokásaidat – ami önmagában az étrendi naplóból nem mindig derül ki -, hogy minél inkább személyre tudjuk szabni az étrendet
 • receptek
 • edzéstervhez igazodó étrend
 • heti tervek
 •  a díj periódusonként* fizetendő, azaz 33.000 Ft/p (ENSPORT heti edzéstervvel rendelkezőknek 26.500 Ft/p)

* Négyhetes periódusokban lehet előfizetni az étrendtervezésre, azzal a kikötéssel, hogy az első alkalom minimum 2x négyhetes. A folytatásban lehet négyhetes periódusú, vagy annak többszöröse.

Rólunk mondták

Az étrendtervezés előtt nagyon jó volt a személyes találkozó, ahol a dietetikus az egyéni igényeket mérte fel, és a megbeszélésre felkészülten jött. Mindenre választ adott.

Az étrend kialakítását én úgy kértem, hogy ne legyen túl változatos, mivel nincs sok időm. Ezt figyelembe is vette. Olyan ételeket írt, ami gyorsan elkészíthető. A fogyással is elégedett voltam. Abszolút betartható volt a terv.

Segítőkész és odafigyelt rám. Az étrendet pontosan küldte. Máskor is szívesen venném a tanácsát. Másnak is ajánlanám.

Kludák Adrienn

Eszter táplálkozással kapcsolatos tudása és tapasztalata elképesztően pozitív és megnyugtató személyiséggel párosul. A tőle kapott útmutatásnak megfelelően rengeteg energiát, időt és pénzt spóroltam, nem beszélve a felbecsülhetetlen értékről, amivel a tudatos táplálkozás hat az életemre. Bár már eddig is sok alapvetéssel tisztában voltam, a konzultációnk után pontosan tudom, hogy milyen étrend és életmód felel meg legjobban az életstílusomnak és a céljaimnak.

10 héttel a főverseny – a teljestávú Ironman – előtt kezdtünk el a dietetikussal dolgozni. Az volt a cél, hogy elérjem az ideális versenysúlyomat úgy, hogy marad energiám a versenyekre, edzésekre is. Már néhány hét után éreztem, hogy jól mennek az edzések, és szépen csökkent a súlyom is. A környezetem is visszajelezte, az eredmény szemmel látható volt. A versenyre meglett a kitűzött cél, annak ellenére, hogy nem tudtam 100%-ban tartani a tervet.

A legnagyobb előny az volt, hogy elértem a kívánt súlyt, jól, jó helyekről fogytam és izmosodtam is, de nem túlságosan. A teljesítményem javult. Sokat és finomakat ettem. Egyértelműen pozitív a tapasztalatom.

Szádvári Judit

Drága Eszter! Hát ez valami nagyon jó így! … Élvezem a főzőcskét, mókás és ez a köles borsóval… Nah, most komolyan! Ez nagyon jó! Biztos, hogy ez egészséges? Túl jó. Köszönöm!!!

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra lenne szükséged, akkor írj vagy hívj minket, örömmel segítünk!
Telefonszámunk: +36 70 905 5507

Shares
Share This