fbpx

SPORTMASSZÁZS

MIÉRT EGYEDI?

Három masszázsfajtát ötvözünk egybe. Nem kell kiválasztanod neked melyikre van szükséged. A svédmasszázs, a sportmasszázs és a gyógymasszázs előnyeit is megkapod egyszerre.

KINEK JÓ?

Profiknak, haladóknak és kezdőknek egyaránt. A pihenés mindenkire ráfér, aki rendszeresen sportol és terheli az izmait.

SOKOLDADÚ

A hagyományos kézzel végzett masszázs mellett a jelenleg egyre népszerűbb eszközök is előkerülnek a kezelések során. Kinesio Tape, flossing, köpöly, masszázspisztoly, fascia kés, EMS/TENS

SZOLGÁLTATÁSOK

Sportmasszázs

Sportmasszázs

A sportmasszázs kezeléseken ötvözzük a svédmasszázs, a gyógymasszázs és a sportmasszázs fogásait és így az előnyeit is. Megkülönböztetünk verseny előtti, verseny alatti és verseny utáni masszázstechnikákat is, ezzel tökéletesen igazodva a teljes felkészülésedhez. A rendszeres masszázzsal növelhető a szervezet terhelhetősége és csökkenthető a felépülési idő.

——————–

Időpont: bejelentkezés alapján
Helyszín:
Budapest, Sopron
Kellékek:
sportruházat, papucs
Időtartam: 30 perc / 1 óra / 1,5 óra

Köpölyözés

Köpölyözés

A köpölyözés egy vákuumterápia, mellyel mozgásszervi fájdalmakat és kötőszöveti letapadásokat kezelhetünk. A fájdalmas területeken alkalmazva a köpöly segíti a szövetek regenerálódását, ami a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi. A kezelés során köpölyöző masszázzsal passzív állapotban, gyógytornás köpölyözéssel pedig aktív állapotban is hatni tudunk az izom fasciális rétegeire.

——————–

Időpont: bejelentkezés alapján
Helyszín:
Budapest, Sopron
Kellékek:
sportruházat, papucs
Időtartam: 45 perc

Kinesio tape

Kinesio Tape

A kinesio tape egy mechanikus módszer, mely megfelelő felhelyezési technikával a szervezet öngyógyító folyamatait segíti. A sima pamutrétegből és akril ragasztó rétegből álló szalaggal tökéletesen lehet tehermentesíteni az izmokat és az ízületeket. Az izomegyensúly helyreállítása érdekében az izom feszültsége felfelé vagy lefelé irányítható, amivel aktiváló vagy lazító hatást érhetünk el, ezzel csökkentve a fájdalomérzetet.

——————–

Időpont: bejelentkezés alapján
Helyszín:
Budapest, Csömöri út 213.
Kellékek:
sportruházat, papucs
Időtartam: 30 perc

Flossing

Flossing

A flossingolás egy ideiglenesen alkalmazható kompressziós és mobilizációs technika, melyet egy speciális gumiszalaggal vegzünk. A flossingot az adott ízületre/szövetre feltekerve segítjük a mozgásterjedelem helyreállítását, növelését, illetve a fájdalom csökkenését. A kezelés szinte minden területen alkalmazható, legyen szó sportsérülésről, ödémáról, mozgásbeszűkülésről, vagy csak a regenerálódás támogatásáról.

——————–

Időpont: bejelentkezés alapján
Helyszín:
Budapest, Csömöri út 213.
Kellékek:
sportruházat, papucs
Időtartam: 45 perc

KIEMELT ELŐNYÖK

Konzultáció

Minden kezelés egy részletes konzultációval indul. Fontos tudnunk a sportmúltadat, a korábbi sérüléseidet, műtétjeidet, hogy teljes képet kapjunk rólad, és feltárjuk a probléma okát, amiért hozzánk fordulat.

Sokoldalú eszközök

A hagyományos kézzel végzett masszázs mellett több kiegészítő kezeléssel is felkészültünk, hogy biztosra menjünk. Egy kezelésen belül több eszközzel is segítünk, hogy hamarabb regenerálódj.

Sportoló sportmasszőr

A Sportmasszázs szolgáltatásainkat sportmúlttal rendelkező masszőr végzi. Ezért fogunk tudni számodra minden részletre kiterjedő, gyakorlatban is hasznosítható szolgáltatást nyújtani.

Rendszerben gondolkozunk

A Sportmasszázs nem csak egyszeri szolgáltatás, hanem az edzésterved kiegészítése. Figyelünk a versenyszezonodra és a felkészülésedre, ezért megkülönböztetünk verseny előtti, versenyfelkészítői és verseny után masszázsokat.

Figyelünk a részletekre

A Sportmasszázs egy tüneti kezelés, amivel a letapadásokat, izomgörcsöket és mozgásból eredtő fájdalmakat orvosoljuk. Ahhoz, hogy ezek a sérülések ne forduljanak elő, meg kell találni a probléma okát. Sportmasszőrünk erre is figyel, ezért minden kezelés után tippeket és tanácsokat is kapsz a sérülés elkerülése érdekében.

Jegyzőkönyv

A Mobility Traininges jegyzőkönyved a masszőrünket is segíti, hiszen pillanatok alatt tiszta képet kap az állapotodról. A gyógytornászokkal folyamatos az egyeztetés, így egyszerre többen is figyelnek rád.

ÁRAINK

Szolgáltatás Budapest Sopron
30 perces masszázs bevezető ár: 4.000 Ft
1 órás masszázs 7.000 Ft bevezető ár: 7.000 Ft
1,5 órás masszázs 10.000 Ft
Köpölyözés 4.000 Ft bevezető ár: 4.000 Ft
Kinesio Tape ragasztás 3.000 Ft
Flossing 4.000 Ft

A MASSZÁZSRÓL MONDTÁK

Partnereink