Mit gondolsz, számít,
hogy mit eszel?

Kíváncsi vagy, milyen a helyes étrend sportolás mellett? Szeretnéd, ha az étrended igazodna az edzéstervedhez? Szeretnéd elérni az ideális testsúlyt úgy, hogy maradjon energiád a maratoni felkészülésre is?

Ember legyen a talpán, aki képes kiigazodni a sok – sokszor egymásnak ellentmondó – táplálkozással kapcsolatos tanács, szabály között, mely fellelhető az interneten vagy különböző magazinokban. Annak ellenére, hogy nem vagyunk egyformák, sok olyan szabály van, ami mindenkire érvényes és érdemes betartani.

– Ezekről hol érdemes tájékozódni? – merülhet fel benned a kérdés. Ha igazán szakszerűen és pontosan szeretnénk erre válaszolni, akkor vagy megkérjük Frányó Esztert, az ENSPORT sportdietetikusát, hogy meséljen erről, vagy megkérünk téged, hogy beszélj vele te, és tedd fel neki a kérdéseidet.

Ha érdekel, akkor olvasd el az “Az egészséges táplálkozás alapelvei” c. írásunkat. Vagy töltsd ki az alábbi mezőket (ezzel bejelentkezhetsz), és akkor személyesen beszélhetsz dietetikusunkkal. A dietetikai tanácsadás keretén belül Eszter a Te igényeidnek megfelelően ellát minden szükséges és hasznos információval.

Pár gondolat a sportdietetikáról

Dietetikai tanácsadás
 • 3 napos étkezési napló elemzés
 • 1 órás személyes konzultáció
 • visszajelzés a táplálkozási szokásaidra
 • változtatási javaslatok
 • a díj alkalmanként fizetendő, azaz 15.000 Ft/alkalom (ENSPORT heti edzéstervvel rendelkezőknek 12.000 Ft/alkalom)
Étrendtervezés
 • napi minimum 3 étkezés tervezése (mikor, mit, mennyit kell enned?)
 • receptek
 • edzéstervhez igazodó étrend
 • heti tervek
 • a kezdésnél, majd utána 2 havonta személyes találkozó a dietetikusoddal és kontroll vizsgálat (testzsírszázalék, BMI, has, kar, láb kerület kontoll)
 •  a díj havonta fizetendő, azaz 25.000 Ft/hó (ENSPORT heti edzéstervvel rendelkezőknek 20.000 Ft/hó)

Rólunk mondták

10 héttel a főverseny – a teljestávú Ironman – előtt kezdtünk el a dietetikussal dolgozni. Az volt a cél, hogy elérjem az ideális versenysúlyomat úgy, hogy marad energiám a versenyekre, edzésekre is. Már néhány hét után éreztem, hogy jól mennek az edzések, és szépen csökkent a súlyom is. A környezetem is visszajelezte, az eredmény szemmel látható volt. A versenyre meglett a kitűzött cél, annak ellenére, hogy nem tudtam 100%-ban tartani a tervet.

A legnagyobb előny az volt, hogy elértem a kívánt súlyt, jól, jó helyekről fogytam és izmosodtam is, de nem túlságosan. A teljesítményem javult. Sokat és finomakat ettem. Egyértelműen pozitív a tapasztalatom.

Szádvári Judit

Az étrendtervezés előtt nagyon jó volt a személyes találkozó, ahol a dietetikus az egyéni igényeket mérte fel, és a megbeszélésre felkészülten jött. Mindenre választ adott.

Az étrend kialakítását én úgy kértem, hogy ne legyen túl változatos, mivel nincs sok időm. Ezt figyelembe is vette. Olyan ételeket írt, ami gyorsan elkészíthető. A fogyással is elégedett voltam. Abszolút betartható volt a terv.

Segítőkész és odafigyelt rám. Az étrendet pontosan küldte. Máskor is szívesen venném a tanácsát. Másnak is ajánlanám.

Kludák Adrienn

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra lenne szükséged, akkor írj vagy hívj minket, örömmel segítünk!
Telefonszámunk: +36 70 905 5507

Shares
Share This