KARANTÉN PROJEKT

Priorizálj!

A legfontosabb az egészség és a biztonság. Mi mindent megteszünk azért, hogy az edzettségi állapototok, a közérzetetek és a táplálkozásotok megfelelő legyen a koronavírus-járvány ideje alatt. Minden más most másodlagos!

Alkalmazkodj!

Az alkalmazkodóképesség a jó sportoló egyik legfőbb tulajdonsága! Nem is tudsz most mást tenni, mint új célokat felállítani, új edzésmódszereket és étrendet kipróbálni, amivel a felkészülésedet a lehetőségeidhez igazítod. Mi ebben tudunk segíteni neked, hiszen ebben vagyunk a legjobbak!

Kerekedj felül!

Ez az időszak nem arról szól, hogy versenyelőnyt szerezz! Kerekedj felül a démonjaidon, maradj hű magadhoz, a céljaidhoz, és dolgozz keményen továbbra is az előtted álló szebb napok reményében. Az utat mutatjuk neked, de neked kell rajta végig menned!

KORONAVÍRUS - KÖZLEMÉNY (03.17.)

Nem vagy egyedül! A COVID-19 teljesen átírta a mindennapokat. Sokan a négy fal közé kényszerülünk, ha ki is megyünk mozogni, akkor egyedül tesszük. Egy sportolót nem az teszi sportolóvá, hogy mennyi idő alatt futja a félmaratont, vagy hetente hány órát edz, hanem az, ahogy éli az életét.

A jelenlegi helyzetben a saját és mások egészségének megóvása kell hogy legyen az elsődleges szempont, de fontos, hogy ne veszítsük el önmagunkat és találjunk egy olyan megoldást, ami biztonságos és fenntartható. Segítünk neked átvészelni ezt a nehéz időszakot.

#maradjotthon #karantraining #eddzazensporttal

A JÁRVÁNY ALATT ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Edzéstervezés

Nálunk nincs két egyforma edzésterv! Bármely csomagot is válaszd, azt a lehetőségeidhez és a felkészültségedhez fogjuk szabni. Így lesz a közös munka a leghatékonyabb, mely minden esetben a Te sportcéljaidat szolgálja. Készülj Ironmanre, maratonra, vagy az első öt kilométeredre, az ENSPORT-nál a legjobb kezekben leszel!

Sportágak: futás, kerékpár, triatlon

Sporttáplálkozás

Sporttáplálkozás XXI. századi módon! Felejtsd el az Excel-táblázatokat, ma már az applikáció a menő! A világ vezető dietetika szoftverével, a Nutriummal dolgozunk, hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a személyre szabott táplálkozásodhoz szükséges. A tudatos sporttáplálkozás segítségével a legtöbbet hozhatod ki magadból.

Online konzultáció

Többet szeretnél kapni szakmai stábunktól, mint a minden nap jelentkező nyilvános edzések vagy szakmai előadások? Itt a lehetőség! A koronavírus-járvány ideje alatt ingyenes 1:1-es konzultációs lehetőséget biztosítunk nektek. Vedd igénybe kollégáink szakmai tudását legyen szó edzéstervezésről, rehabilitációról, vagy bármilyen sportot érintő kérdésről!

Ők is minket választottak!

ENSPORT KÖZÖSSÉG

Facebook csoport

#ensportosvagyok játék

#KARANTRAINING TUDÁSTÁR

Facebook live