fbpx

ERDÉLYI NÁNDOR

futó-, kerékpár- és triatlonedző
szakmai vezető

Bemutatkozás

Az állóképességi sportokkal 11 éves koromban ismerkedtem meg, amikor elkezdtem triatlonozni. Végigjártam az utánpótlássport minden állomását, és egészen a válogatott keretig és a válogatott versenyekig jutottam. Nyertem országos bajnokságokat, voltam világversenyeken, és csináltam Ironmant 10 órán belül. Edzőként 2006 óta dolgozom, ami eleinte hobbi volt, mára már szenvedély és hitvallás. Edzőként a legnagyobb sikerem a 2020-as nagyatádi eXtremeMan, ahol két sportolóm is a legjobb 10-ben végzett, egyikükkel sikerült áttörnünk a 9 órás álomhatárt.

Eredmények sportolóként

  • 2005 triatlon junior OB 1.
  • 2005 olimpiai reménységek versenye 1. hely
  • 2005 Gamagori junior triatlon VB 14. hely
  • 2009 Nagyatád ironman 9:51, U23-as OB 1. hely

Végzettség

  • kerékpáros edző

Szakmai tapasztalat

  • 2006-2008 – edző Kistarcsa triatlon (utánpótlás triatlon)
  • 2008-2011 – Gödöllői Sport Klub (MTB, utánpótlás triatlon, amatőr triatlon)
  • 2011 – 2014 – egyéni edzői vállalkozás mellékállásként (futók, triatlonosok)
  • 2014 – ENSPORT alapító, szakmai vezető

Elérhetőségei

Kiemelt szakmai sikerek

25

év tapasztalat

Nándi már gyerekkora óta benne él az állóképességi sportok világában. Sportolóként a válogatottságig jutott, edzőként utánpótlást irányított, majd’ felépítette az ENSPORT márkát, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő sportszolgáltatóját.

250

egyéni csúcs 2019-ben

Az elmúlt év során a velünk készülő sportolók ennyiszer döntöttek egyéni csúcsot egy adott távon. Valakinek többször is sikerült a naptári évben. Ez csak úgy lehetséges, ha a maximális figyelmet és szakmaiságot kapják tőlünk!

4.9-es

elégedettség (5-ös skálán)

A visszajelzések kiemelten fontosak számunkra. Tudjuk, hogy nem vagyunk tökéletesek, de törekszünk rá, hogy minél jobbak lehessünk. Büszkeséggel tölt el, hogy a sportolóink így értékelnek minket!

Erdélyi Dániel

triatlon

Dani 2014 óta, triatlonos pályafutása kezdetétől dolgozik Nándival. Kapcsolatuk folyamatosan fejlődött az elmúlt években, és ahogy Dani elkezdte komolyabban venni a triatlont, a sikerek sem várattak sokáig magukra. A Teljestávú és féltávú világbajnoki kvalifikáción is túl van a páros, legnagyobb sikerüket a 2020-as nagyatádi eXtremeMan-en érték el, ahol Dani áttörte a 9 órás álomhatárt 8:59:19-es célidejével.

Boros Linda

ultrafutás

Linda az ultrafutás világában szerzett érdemeket, ami Nándi másik kiemelt szakága a triatlon mellett. Együttműködésük legemlékezetesebb versenye a tavalyi Ultrabalaton volt, aminek Linda először vágott neki egyéniben. 42 egyéni hölgy nevező közül csupán 17-en fejezték be a viadalt, köztük volt Linda is 31:52:09-es célidővel.

Markót Tamás

triatlon

Tomival a legfrissebb Nándi kapcsolata, idén (2020) januárjában kezdtek együtt dolgozni. A triatlon világa nem ismeretlen a sportoló számára, 2015 óta négyszer részt vesz az eXtremeMan-en, de a 10 órás álomhatárt nem tudta áttörni. Nándival ez fél év közös munka után sikerült: idén (2020) 35 percet javítva egyéni legjobbján 09:34:29-cel szelte át a célszalagot.

NÁNDI SZAKMAI HITVALLÁSA

Hiszek abban, hogy a mért eredmények és számok pontos útmutatást adnak, ami a a sportoló tapasztalataival és érzéseivel kiegészítve ad teljes képet a teljesítményről. Hiszem, hogy minden sportolóból ki lehet hozni a maximumot, csupán az odáig vezető út más és más.

Legyen Nándi az edződ!

Rendszert adunk

Nem csak edzéstervet és egy edzőt kapsz az edzéstervvel, hanem egy komplett rendszert, ami érted dolgozik. Az ENSPORT csapat teljes szakértelmét a fejlődésed szolgálatába állítjuk.

o% rizsa, 100% szakmaiság

Nem beszélünk mellé, nem lesznek MLM-es körlevelek. Mindig a valóságot jelezzük vissza a közös munka során, még akkor is, ha számodra az kényelmetlen. Az elsődleges szempont számunkra a fejlődésed!

Rendszeres kommunikáció

Egy hónapban többször is beszélsz az edződdel, hiszen így lesz a leghatékonyabb a közös munka. A rendszeres tapasztalatcsere különösen fontos az ENSPORT rendszerében, erre kiemelt figyelmet fordítunk!

Személyre szabott metódus

Nincs két egyforma sportoló, ezért hitünk szerint nincs két egyforma fejlődési út sem. Nekünk az a feladatunk, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy milyen úton és mennyi idő alatt tudunk eljuttatni az általad kitűzött célig.

Ciklusértékelés videóban

Ha a számok embere vagy, Nándi lesz számodra a megfelelő választás. Magyaország egyik legjobb analitikus felfogású edzéje, aki hatékonyan átlátja a számok és a grafikonok közötti összefüggéseket. Ezeket képernyővideó formájában teszi érthetővé számodra is!

WKO5 elemzések

A TrainingPeaks edzésnaplózó szoftver mellett Nándi a WKO5 elemző szoftvert is rendszeresen használja az edzések monitorozására. Több vizsgálati szempont lesz így elérhető, ami részletesebb elemzéseket eredményez.

Választható csomagok

ENSPORT PRÉMIUM

Az edzéstervezés online történik, a TrainingPeaks edzéstervező és elemző szoftveren keresztül. Az edzéstervezésre e-mailben tudsz jelentkezni az elérhetőségekben megadott e-mail címen, vagy a szolgáltatás részletezése alatt található “Jelentkezem Nándihoz sportolónak” gomb megnyomásával. Az e-mailben jelezd mindenképpen, hogy a Prémium vagy a Prémium+ csomag érdekel, illetve milyen a sportmúltad és milyen sportcéljaid vannak.

A szolgáltatás tartalma:

25.000 Ft/hó

+4000 Ft/hó Training Peaks prémium (igény szerint)

Szabad helyek száma: 8

ENSPORT PRÉMIUM+

Az edzéstervezés online történik, a TrainingPeaks edzéstervező és elemző szoftveren keresztül. Az edzéstervezésre e-mailben tudsz jelentkezni az elérhetőségekben megadott e-mail címen, vagy a szolgáltatás részletezése alatt található “Jelentkezem Nándihoz sportolónak” gomb megnyomásával. Az e-mailben jelezd mindenképpen, hogy a Prémium vagy a Prémium+ csomag érdekel, illetve milyen a sportmúltad és milyen sportcéljaid vannak.

A szolgáltatás tartalma:

35.000 Ft/hó

+4000 Ft/hó Training Peaks prémium (igény szerint)

Szabad helyek száma: 8

Szakmai partnerünk a

ENSPORT TUDÁSTÁR

NÁNDIRÓL MONDTÁK

Partnereink