fbpx

IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Teljesítmény-
diagnosztika

Ezt az utalványt akkor válaszd, ha az ajándékozottnak teljesítményfelmérést szeretnél adni. Ez a szolgáltatás az állóképessége fejlesztésében segíti őt.

Elérhető: Budapest, Sopron, Miskolc

Választható mérési protokollok

Nagyon kezdőknek:

? Fitt teszt 22.900 Ft

Kezdőknek és haladóknak:

? Klasszikus futó teljesítménydiagnosztika 24.900 Ft
? Klasszikus kerékpáros teljesítménydiagnosztika 26.900 Ft
? Klasszikus triatlonos teljesítménydiagnosztika 34.900 Ft

Maximalistáknak:

? MLSS teszt futóknak 39.900 Ft
? MLSS teszt kerékpárosoknak 41.900 Ft

Ajándék 4 hetes edzéstervet is adunk a diagnosztika mellé

Mozgáselemzés ajándékutalvány

Futás mozgáselemzés

Ezzel a szogláltatással nem csak a futótechnika hiányosságait vizsgáljuk, de a futás közben jelentkező fájdalmakat is diagnosztizálni tudjuk. Ideális választás futóknak vagy triatlonosoknak.

Elérhető: Budapest, Sopron

Az utalvány ára

27.900 Ft

Mozgáselemzés ajándékutalvány

Futó diagnosztika + mozgáselemzés

Egyszerre két szolgáltatást is adsz vele az ajándékozottnak. A diagnosztikával a teljesítményét, a mozgáselemzéssel a futótechnikáját elemezzük. Futóknak és triatlonosoknak ajánljuk.

Elérhető: Budapest, Sopron

Az utalvány ára

52.800 Ft

49.900 Ft

Ajándék 4 hetes edzéstervet is adunk a diagnosztika mellé

Komplex mozgásszervi analízis

Ezen állapotfelmérés során vizsgáljuk többek között az izomerő egyensúlyt, a testtartást, egyéb deformitásokat, melyek javítására személyre szabott javaslatokat is adunk.

Elérhető: Budapest

Az utalvány ára

19.900 Ft

Bikefit ajándékutalvány

Bikefit kerékpár-beállítás

A Bikefit egy speciális diagnosztikai eljárás, melynek során milliméterre pontosan beállítjuk a kerékpárt a tulajdonosára. Kerékpárosoknak és triatlonistáknak szinte kötelező! Másodperceket lehet nyerni versenyen egy jól beállított bringával.

Elérhető: Budapest, Sopron

Az utalvány ára

27.900 Ft

Talpbetét ajándékutalvány

Talpbetét

A Medi Igli ortopédiai talpbetét hosszú távon enyhíti a rossz tartás okozta hát- és derékfájdalmakat, kijavítja a lábdeformációkat és aktiválja a láb izmait. A mindennapokra és sportolásra is alkalmazható.

Elérhető: Budapest

Az utalvány ára

29.900 Ft

Talpbetét vásárlása esetén a talpvizsgálat díjtalan.

Ajándékutalvány

Szabadon felhasználható

Ha nem tudsz választani szolgáltatásaink közül, vagy azt szeretnéd, hogy az ajándékozott válasszon majd, akkor a szabadon felhasználható ajándékutalvány Neked szól!

Elérhető: Budapest, Sopron, Miskolc

Az utalvány ára

I: 10.000 Ft

II: 20.000 Ft

III: 30.000 Ft

Edzéstervezésre nem beváltható!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Rákattintasz az oldalon található megrendelés gombra. Ezután bejön a megrendelő űrlap, amit értelem szerűen szükséges kitölteni, majd az űrlap beküldése után e-mailben küldjük a fizetési információkat.

Az ajándékutalvány csak elektronikus formátumban elérhető. Megrendelés után e-mailben küldjük a fizetési információkat. Az utalvány árának kiegyenlítése után e-mailben küldjük ki az utalványt pdf formátumban.

Ha budapesti szolgáltatásokat választasz, akkor e-mail küldeni fogjuk a linket, ahol bankkártyával lehet fizetni. Miskolci és soproni szolgáltatások esetében utalásos számlát állítunk ki, és küldjük ki e-mailben.

A megrendelési űrlapon kérni fogjuk, hogy jelöld meg az átadás dátumát. Ettől a dátumtól számított 1 évig érvényes az utalvány, amit az általad megjelölt laborunkban tud felhasználni az ajándékozott.

A miskolci laborba kiváltott utalvány nem használható fel Budapesten vagy Sopronban (és fordítva), ezért kérjük légy körültekintő a labor megválasztásánál!

Kérjük, hívd fel az ajándékozott figyelmét az utalvány lejárati határidejére. A lejárati határidő után nem áll módunkban elfogadni az utalványt!

Az ajándékutalvány csak az utalványon szereplő szolgáltatásra felhasználható. Ha nem tudsz dönteni a szolgáltatásaink közül, akkor kérjük válaszd a szabadon felhasználható utalványunkat.

Ezt a típusú utalványt bármelyik szolgáltatásra beválthatja az ajándékozott, az általad megvásárolt összeg erejéig. Tehát ha egy 10.000 forintos szabadon felhasználható utalványt választasz, akkor a szolgáltatásaink listaárából 10.000 forint kedvezményt adunk a beváltás esetén.

Ha olyan szolgáltatást kerül igénybevételre, ami kevesebb összeg, mint a megvásárolt ajándékutalvány értéke, akkor nem áll módunkban visszaadni a különbözetet, ezért kérjük, hogy más szolgáltatást is válassz, amivel kimeríted a megvásárolt utalvány teljes összegét.

Az edzéstervezés havi előfizetéses szolgáltatás, ezért az utalvány jóváírása extra adminisztrációs terhet ró ránk, ezért nem érhető el az edzéstervezés ajándékutalvány formájában, és ezért nem lehet beváltani edzéstervezésre a szabadon felhasználható utalványunkat.

Az ajándékutalványok kizárólag a fenti árakon vásárolhatók meg. Az edzéstervet előfizető sportolóinknak fenntartott árkedvezmények nem érvényesíthetők ajándékutalványra, illetve más kuponos akcióval sem összevonható.

Ajándékutalványaink árai az egyes szolgáltatásoknál a listaáraink alatt vannak, ennél több kedvezményt nem áll módunkban adni a szolgáltatásaink áraiból ajándékutalvány vásárlása esetén ENSPORT-os sportolóinknak sem. Megértéseteket köszönjük!