fbpx

Single post

Teljesítménydiagnosztika Győrben

teljesítménydiagnosztika-győr

Soproni laborunk kitelepül a győri SpeedFit fitneszterembe, ahol elérhetővé tesszük a győriek számára ugyanazt a teljesítménydiagnosztikát, amit Budapesten, Sopronban és Miskolcon végez az ENSPORT franchise hálózat. Élj a lehetőséggel, ha győri vagy!

Legközelebb október 2-án leszünk ott a SpeedFit-ben. A kezdési időpontokkal kapcsolatban kérjük, vedd fel a kapcsolatot régióvezetőnkkel, Szabó Csabával a következő elérhetőségeken. Ő fogja végezni a felméréseket:

szabo.csaba@ensport.hu
(+36) 30/420-17-71

A könnyebb kapcsolattartás érdekében létrehoztunk egy facebook-csoportot, amit az alábbi linken érsz el. Kérjük, csatlakozz hozzá, ha részt szeretnél venni most, vagy a jövőben a győri teljesítménydiagnosztkán. Minden fontos, friss információt itt fogunk először megosztani az érdeklődőkkel: https://www.facebook.com/groups/gyoritd/

 

Hol lesz a győri TD?

  • SpeedFit fitneszterem: 9025 Gőyr, Csipkegyári u. 11

Hogyan zajlik az állapotfelmérés?

Mit hozz magaddal?

  • benti futócipő, rövidnadrág, póló (és tisztálkodáshoz szükséges kellékek)

Mennyibe kerül a győri TD?

  • 29.900 helyett 24.900 + 2000Ft kényelmi díj

Mennyi idő a győri TD?

  • Egy főre nagyjából másfél óra jut. A helyszínen nem végzünk kiértékelést, hogy gyorsítsuk a programot. Mindenkivel egyeztetünk 1:1-es online meetingre külön időpontot, aminek keretein belül megtörténik a kiértékelés. Tapasztalatunk szerint így Neked is lesz időd feldolgozni az élményeket és releváns kérdésekkel készülni. Így sokkal hatékonyabb lesz a közös munka ;).

 


.