fbpx

Single post

Piller Adri: Irány a 4 órás maraton! – 3. rész

A BSI Kaposvári Futónagykövete, Piller Adrienn nem ismeretlen futókörökben. Rutinos futóként eleinte tartott az ötlettől, hogy a kaposvári ENSPORT-labor együttműködését elfogadja, de végül beadta derekát, és elindult a felkészülés az idei SPAR Maratonra, aminek immár 6 hónap. Itt vagyunk a célegyenesben!

Két hét múlva MARATON… csupa nagybetűvel! És pontosan 6 hónapja edzek az Ensporttal. Hihetetlen utazás számomra!

Szeretek futni, mert egyensúlyban tartja az életem. Nekem is volt egy álmom: az a bizonyos 4 órás maraton. Szeptember 29-én is ott leszek Budapesten a 34. Spar Budapest Maraton Fesztiválon. Számomra ez a verseny A MARATON!!!

Izgalmas, dolgos fél év van mögöttem. Megértettem sőt átérzem, hogy mit éreznek azok, akik igazán dolgoznak az álmaikért. Az igazi sportolókat, akik eggyé válnak a céljaikkal. Fantasztikus érzés minden nap azzal kelni, hogy hiszel magadban, mert dolgozol érte, és nap mint nap boldoggá tesz a tudat, hogy képes vagyok rá.

Sokáig nem gondoltam, hogy szükség lehet edzőre. Már tudom hogy iszonyú sokat számít! Tényleg nincs más dolgod, csak magadra figyelni és mindent úgy csinálni, ahogy az edződ mondja. Én pontosan ezt tettem. Másodpercről-másodpercre betartva a tervet, ami olykor komoly logisztikát igényelt, de mindig sikerült megoldani 😉. A család nem halt éhen, mindenkinek volt tiszta ruhája, jutott idő nyaralni, kirándulni, közösen edzeni, versenyezni. Tényleg semmi sem lehetetlen!

Lassan a végére érek. Nagyon várom! Ott leszek a rajtvonalnál és mindent megteszek a cél érdekében. Eszembe jutnak majd a nehéz edzések, a hajnali kelések, amik mind-mind azt erősítették bennem, hogy egy maratont nem adnak ingyen. Ezt sem fogják. Lesz, ami lesz én minden pillanatát szeretném szeretni. Lesz időm végig gondolni a miérteket és a hogyanokat. Fejben megköszönni a futótársaknak az együtt töltött edzéseket, a biztató szavakat, szurkolni azoknak a futóbarátaimnak, akik velem együtt a pályán lesznek.

Ez a felkészülés több, mint az idővel vívott harc. Ez egy fantasztikus út, telis-tele boldog és büszke pillanatokkal, amit csak akkor érzel, ha becsülettel felkészültél. Jelentem én felkészültem!

Köszönöm az Ensportnak, az edzőmnek Naszódi Zsoltnak, hogy magabiztosan állhatok a rajtnál. Remélem felkerülhetek én is a hétfői dicsőségfalra Veletek együtt!!! Hajrá Mindenkinek Érezzétek jól Magatokat!💙

 


Ha Neked is szükséged van szakmai segítségre egy rég dédelgetett sportcél elérésében, keress minket alábbi elérhetőségeinken! 14 felkészült edző várja, hogy kihozhassák belőled a maximumot:

web: https://www.ensport.hu/
facebook: https://www.facebook.com/ensporttraining/
instagram: http://instagram.com/ensporttraining/

BUDAPEST
1162, Csömöri út 213.
info@ensport.hu
(+36) 70/905-55-07

SOPRON
9400, Győri út 36.
sopron@ensport.hu
(+36) 30/420-17-71

KAPOSVÁR
7400, Vásártéri út 17.
kaposvar@ensport.hu
(+36) 30/621-10-99

MISKOLC
3528, Takta u. 3.
miskolc@ensport.hu
(+36) 70/612-51-60