SZEREZD BE A SAJÁT VOUCHERED!

A VÁLTOZÁS ELKERÜLHETETLEN!

De most változhatsz változatlan áron! Az új árlistánk elsejétől érvényes, de augusztus 31-ig lehetőséged van olyan vouchert beszerezni, amivel még a korábbi árakon jöhetsz el hozzánk. Ha pedig nem egy vouchert kérsz, hanem többet, akkor további kedvezményt is kapsz. Ráadásul ezt a vouchert akár 2019-ben is beválthatod.

IGEN, A VÁLTOZÁS ELKERÜLHETETLEN

Persze a szervezetünk mindig homeosztázisra, vagyis egyensúlyi állapotra törekszik. Az élet különböző területein is szeretjük az állandóságot. Talán ezért is akarunk házat venni, ezért lesz férjünk, feleségünk. De az állandóság leple alatt folyamatosan változás zajlik. A testünk egyensúlyi állapota is folyamatok tucatjainak finom összehangolása nyomán tűnik változatlannak.

Magányosként társra vágyunk. Kezdőként szeretnénk feljebb jutni a ranglétrán. Télen jó lenne, ha máris a nyári szabinkat tölthetnénk. Klassz lenne fogyni, elérni a bikini-alakot. Jó lenne egy új autó, nagyobb ház, több pénz. Na meg persze egyéni csúcsot is szeretnénk dönteni!

Vagyis az életünkbe mégiscsak szeretnénk beiktatni a VÁLTOZÁST.

“Ha szeretnél megtanulni úszni,
egyszerűen nem maradhatsz száraz.”

– tartja a mondás.

Most augusztus 1-től új árlista lépett életbe, és tavaly óta sokat tanakodtunk, hogy mikor, hogyan, milyen ütemben, hány lépésben változtassunk ezen. Meglépjük-e ezt? Mert persze felmerült több pro és kontra érv:

  • Mit fognak szólni a sportolóink?!
  • Vajon lesz aki, ha árat emelünk, nem jön többé?
  • Most csak picit emeljünk, aztán később majd újra egy picit, mert több lépésben emészthetőbb.
  • Legyünk merészek, akik látják és tapasztalták már, mennyire hasznos az a segítség, amit nyújtani tudunk, ők úgy is velünk tartanak, hiszen bíznak bennünk.
  • A változtatás elkerülhetetlen, ha fenn akarunk maradni, és ha fejlődni, fejleszteni akarunk, hogy aztán még több és még jobb szolgáltatást tudjunk sportolóinknak nyújtani.

FÉLELEM KONTRA SEGÍTŐ SZÁNDÉK

Talán ebből is látszik, hogy a zabszem, a félelem ott volt bennünk is. Mi is emberek vagyunk. Nincs nálunk sem varázspálca, sem csodafőzet. De még az üveggömb sem. Nem látunk a jövőbe. Nincs nálunk mágia. És igen, az teljesen természetes, hogy ha változás előtt állsz, akkor egy kicsit be vagy tojva. Mi is csak reméljük, hogy jót csinálunk. Szándékunk szerint olyan lépéseket teszünk, ami jó lesz elsősorban NEKED és a többi sportolónknak, meg persze nekünk is, és jó lesz rövid, de főleg hosszú távon.
Igen, kaptunk már olyan véleményt, hogy mi a pénzre hajtunk. És igen, álszentek semmiképp sem akarunk lenni. Az ENSPORT egy üzleti vállalkozás. Ebből élünk. Ez nem is titok. Ugyanakkor a fejlesztések, az eszközpark, a továbbképzések, az anyagköltség… mind-mind pénzbe kerül.

Hisszük, hogy amit teszünk, az értékes és hasznos! Hisszük, hogy elsősorban a magyar sportvilágra (de talán a nemzetközire is), sőt a tudományra és az utánpótlásra is hatással leszünk az elkövetkező 10-15 évben. Fejleszteni kívánjuk a sportkultúrát. Továbbra is tudatos sportolást helyezzük előtérbe. Egyre több kezdő, amatőr sportolónak szeretnénk megmutatni, hogy munka és család mellett is lehet okosan edzeni. És emellett az is célunk, hogy a következő Olimpiákon legalább 10-15 profi sportolót segíthessünk céljaik elérésében.

Kívánjuk, hogy akik ismernek és szeretnek minket — és mindazt, amit nyújtunk —, velünk maradjanak még sok-sok évig. Azok, akik pedig még nem jártak nálunk, vagy talán még nem is hallottak rólunk, jöjjenek és tegyenek próbára minket. Szeretnénk nekik is bizonyítani.

UPSZ!

ERRŐL MOST LEMARADTÁL.


KÖVESS MINKET A FACEBOOKON ÉS INSTAGRAMON,
HOGY A FRISS INFÓK MINDIG ELÉRJENEK!

Ha legfrissebb és aktuálisan legjobb ajánlatunk érdekel,
akkor kattints az alábbi gombra és írj nekünk most!

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Copyright © 2014-2018 ENSPORT | Telefonszám: +36 70 905 5507 | Webmegoldások /// klopfer

Shares
Share This