Hozzád igazítjuk a kerékpárod!

Dinamikus kerékpár-beállítás

Kerékpár-beállítás

bikefit-logo-szines

Dinamikus beállításokról

A dinamikus beállítás során a kerékpáros mozgását hajtásközben tudjuk megfigyelni, így valós környezetben, mozgás alatt elemezhetjük a test helyzetét. A célunk, hogy kényelmes pozícióban, harmonikusan mozogj a kerékpárodon. Kérdezünk, mérünk, stoplit állítunk, mozgáselemző szoftverrel tökéletesítünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Filozófiánk

A BikeFit a világ vezető kerékpár-beállító alkatrészgyártója és oktatója. Mi ezért választottuk partnernek, hiszen így a legmagasabb szintű tapasztalatokat tudjuk elsajátítani olyan oktatóktól, akik a World Tour csapatokkal dolgoznak.

A BikeFit a kerékpárost helyezi középpontba. Mi is azt valljuk, hogy akkor sikeres a beállítás, ha jól érzed magad a nyeregben. Mozgáselemző szoftver segítségével elemezzük a mozgásod hajtás közben és módosítunk addig, amíg meg nem találjuk a számodra ideálisat.

Beállítás menete

  • Anamnézis, beszélgetés
  • Antropometria, marker pontok felhelyezése
  • 1. beállítás: az aktuális üléspozíció vizsgálata
  • 2. beállítás: nyereghelyzet és nyeregmagasság bállítása
  • 3. beállítás: kormánymagasság és kormányhelyzet (könyöklő) beállítása
  • 4. beállítás: hátulról felvett hajtástechnika és stopli beállítás

Időtartam: 90-120 perc

Ezután elmész, edzel, használod. Majd 1-2 hét múlva visszajössz (ha úgy érzed, hogy kell) és korrigáljuk a beállításokat, ha például alkatrészt kellett cserélni, megnézzük, hogy a csere megoldotta-e a kívánt dolgokat.

Ár

21.969 Ft + áfa = 27.900 Ft

Rólunk mondták

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

Nagyon köszönöm az edzőmnek a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

"Az edzőmet 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt az edzőmnek köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra lenne szükséged, akkor írj vagy hívj minket, örömmel segítünk!
Telefonszámunk: +36 70 905 5507

Shares
Share This