Erősítő videók | ENSPORT

Mostantól az ENSPORT szakértelem ott lehet a nappalidban is.

HOZD FORMÁBA MAGAD!

[futóknak, triatlonistáknak, kerékpárosoknak]
Semmi különöset nem kell tenned, mégis jobban érzed majd magad a bőrödben. Nem neked kell azon törni a fejed, hogy milyen gyakorlatokat csinálj egymás után, milyen sorrendben. Nem neked kell kitalálnod, hogy vajon így, vagy épp úgy kell helyesen végrehajtanod az egyik vagy másik feladatot.
Az erősítő videókban megmutatjuk!

Otthon is készülhetsz a versenyeidre!

Ha maratonra készülsz, futnod kell, a monti versenyen indulsz, akkor tekerned kell. Ha pedig Keszthelyen, Nagyatádon vagy más triatlon versenyen szeretnél jól szerepelni, akkor futnod, tekerned és úsznod is kell. Ezek természetesen szükségesek, nem hiányozhatnak a felkészülési programodból. Ezt mindenki tudja.
Az viszont már nem ennyire köztudott, hogy bizony, bizony nagyon jót tesz a rendszeres ERŐSÍTÉS is. A mozgás és erőátvitel hatékonyságát is javítja. Jobb lesz a tartásod, kevesebb energia felhasználásával tudod tartani ugyanazt a tempót edzésen és versenyen.
Plusz a lazítással és nyújtással ötvözött erősítések csökkentik a sérülés kockázatát is.

Ezért még 2017. decemberében úgy döntöttünk, hogy minden sportolónk, aki heti edzésterv alapján készül, a szolgáltatás részeként megkap heti 2x félórás erősítő videót. DE…

itt nem álltunk meg. Azok, akik a 120 perces teljesítménydiagnosztikai vizsgálatunkon vesznek részt, kapnak tőlünk egy négyhetes ET-t, vagyis edzéstervet, ÉS ezen időszak alatt hozzáférést kapnak ők is a heti 2-2 félórás videóhoz, hogy erősíthessenek ők is. És…

ez még nem minden. Ezeket a videókat januártól kapják a sportolóink, és visszajelzéseik alapján folyamatosan finomítottunk a videókon, és úgy döntöttünk, hogy most már mindenki számára elérhetővé tesszük ezeket a videókat. Ezáltal azok is csiszolhatnak a felkészülésükön, akik még nem az ENSPORT edzőivel készülnek futó, triatlonos és kerékpáros versenyeikre.

Az #ensportsystem része

Az ENSPORT-rendszert (#ensportsystem) szakértői szemüvegen keresztül úgy állítottuk össze, hogy abban minden elemnek fontos helye és szerepe legyen. Talán már tudod, de biztos, ami biztos alapon gyorsan összefoglaljuk a rendszer legfontosabb elemeit:

  • teljesítménydiagnosztika, ahol a sportoló aktuális állapotán kívül a korábbi vizsgálati eredményekkel összevetve a változás, fejlődés mértéke, üteme is kirajzolódik;
  • edzéstervezés, ahol az edzők személyre szabott edzésprogramot állítanak össze a sportoló számára. Ez egy interaktív, dinamikus szimbiózis a sportoló és az edző között. Ezért is fordít kiemelt figyelmet az edző a sportoló céljára, a rendelkezésére álló sportolásra fordítható szabadidő mértékére, valamint a sportoló által rendszeresen adott objektív és szubjektív visszajelzéseire;
  • sportdietetika, ahol hasznos tanácsokon kívül komplett étrendtervet kap a sportoló, napi 3-5 étkezéssel, ami összhangban áll az edzéstervvel, vagyis a pihenő és terhelt napok energiaigényét is figyelembe vesszük;
  • biomechanika, ezen belül is a futómozgás-elemzés, a dinamikus kerékpár-beállítás és az úszástechnika-elemzés. Mindhárom esetben kamerás elemzés, analizálás, finomhangolás történik;
  • gyógytorna, aminek vannak nyújtó és erősítő része, ami prevencióként jelentős mértékben csökkenti a sérülés kockázatát, rehabilitációként pedig javítja és gyorsítja a felépülési időszakot;
  • erősítő videók, amikkel otthon is elvégezheted az erősítéseidet. Sportolóink visszajelzései alapján azt mondhatjuk, hogy szerethető, követhető, hatékony, és igen a bikinialak megformálásán túl leginkább a teljesítményed javításában és a sérüléscsökkentésében lesz igazán fontos szerepe.

Hogyan juthatsz hozzá?

Az erősítő videókat 3 módon szerezheted meg:

1./ Elsőként azok a sportolók kapták meg, akiknek edzőink írják a heti edzéstervet. Ők az edzéstervük mellé minden héten megkapják vagy az nehezebb, vagy a könnyebb erősítő gyakorlatokat tartalmazó félórás videókat.

2./ Másodikként azon sportolók számára tettük hozzáférhetővé ezeket a videókat, akik a 120 perces TD-n, vagyis teljesítménydiagnosztikai vizsgálaton részt vettek, és az ehhez járó ajándék négyhetes edzéstervet kérték is. Az edzésterv időtartama alatt ők is megkapták a heti 2-2 erősítő videót.

3./ Mostantól pedig azok számára is biztosítjuk a videók elérhetőségét, akiknek nem az ENSPORT edzői írják az felkészülési program edzésterveit. Viszont mivel a heti edzéstervvel rendelkezők 14.000 – 17.000 Ft-ot fizetnek az edzői munkáért (attól függően, milyen edzéstervet kérnek), úgy gondoljuk, nem lenne fair, ha ezt a kiegészítőt mindenkinek ingyen, ajándékként adnánk.
Ráadásul az a sokéves tapasztalatunk, hogy az, amit díjfizetés nélkül kapunk, ahhoz sokkal kisebb értéket társítunk, és hajlamosabbak vagyunk az ilyen eszközök használatát mellőzni, elsumákolni.
Plusz az edzőink és a videókészítésben érintett munkatársaink nem kevés időt, energiát és figyelmet fordítanak arra, hogy a felvételek valóban hasznosak és élvezhetőek legyenek. Valamint ezek a videók kifejezetten futóknak, triatlonistáknak és bringásoknak összeállított feladatsorokat tartalmaznak.
Ezért úgy döntöttünk, hogy egy szimbolikus díj ellenében mostantól bárki elérheti. Így az ENSPORT szakértelem ott lehet a te nappalidban is. Az erősítő videók havidíja: 3.000 Ft, amiért cserébe, minden héten 2 ÚJ videót kapsz.

NÉZD MEG ÖSSZEÁLLÍTÁSUNKAT!

Shares
Share This