Parti Andris — támogatott olimpikon sportolónk — múlt hétvégén a szlovéniai Kamnikban állt rajthoz egy C1-es versenyen. Elég technikás volta a pálya, amin az éjszaki eső csak emelt még egy lépcsőt, de Andris jól érezte magát, bevallása szerint optimistán vágott neki a versenynek. Rajt után nem sokkal már az első helyen találta magát, “ami még engem is kicsit meglepett” — mondta, de nem volt túl nagy tempó az első emelkedőn. Viszont mikor beértek a terepre, váratlanul érte a sár. Idén még nem ment ilyen körülmények között, kellett neki pár kör, mire felvette a ritmust. Ezalatt a vezető hármas meglógott. Az utolsó előtti körben ugyan sikerült felérnie a harmadikra, sőt, az utolsó körben el is szakadt tőle az emelkedőkön, de lefelé a sárban a srác gyorsabb volt, mint Andris. A cél előtt még volt egy kis városi cikázás, ahol “sajnos beengedtem magam mellé, nem voltam elég agresszív” — vallotta be utólag. A célegyenesben már nem sikerült visszaelőznie, így a 4. helyen ért célba.

Parti elmondta:

Azért nem szomorkodom, jó verseny volt, jól alakul a formám, lesz még ennél jobb is!

Galéria: a versenyről további képeket itt találsz.

Andrisnak ezúton is gratulálunk, aki egyébként nemrég járt laborunkban, ahol nem csupán kerákpáros teljesítménydiagnosztikán vett részt, hanem Bikefiten is (dinamikus kerékpárbeállítás), ahol az új csodaparipájának üléspozícióját optimalizáltuk.

Érdekel az állapotfelmérés?

Ha több információt szeretnél a teljes állapotfelmérésről, vagy ha szeretnél bejelentkezni sportlaborunkba, akkor kattints az alábbi gombra!

Érdekel az edzéstervezés?

Ha több információt szeretnél az edzéstervezésről, vagy ha szeretnéd, hogy egyik edzőnk segítse felkészülésed, akkor kattints az alábbi gombra!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Shares
Share This