Triatlon Edzés

Orfű | 2017. május 6.

Triatlon Edzés

Hasznos infók

 • Depó: Adamkó Apartman
 • Rajt: 9:30 a gátról, ide autóval viszünk ki a depótól.
 • Úszás: kb. 1700 méter (addigra mondunk vízhőfokot, de neoprént lehet használni)
 • Bringa: 27 km-es körön 1, 2 vagy 3 kör (edzői javaslatra)
  bringapálya: http://gmap-pedometer.com/gp/bookmark/view/id/7065783 a pálya szintes, főleg az elején és a végén van domb (inkább csak húzódás).
  Bolyozás nincs, kivéve edzői utasításra (ha nem kapsz ilyet, ne bolyozz!)
 • Futás: 6 km-es tókör, 1, 2 vagy 3 alkalommal
 • Frissítés: főleg egyéni, de igyekszünk intézni High5-ot is, és egyéni frissítők feladására lesz lehetőség. A melegtől függően a futópályán is szervezünk frissítést, ha kell.
 • Nevezési díj:
  – táborban résztvevőknek nincs nevezési díj,
  – akik nincsenek a táborban, de Ensportos edzéstervet kapnak, számukra 500 Ft a nevezési díj,
  – külsősöknek 2.000 Ft.

Szállás korlátozott számban az apartmanban, illetve segíteni tudunk!

Időpont, helyszín

Rólunk mondták

Nagyon köszönöm Fanninak a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

"Fannit 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt Fanninak köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Fanni bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Shares
Share This