Ensport Edzőtábor Orfű

2018. április 27 – május 6.

Az edzőtábor ekkor kezdődik:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ensport Edzőtábor Orfű 2018

Kiknek szól ez az edzőtábor?

 • Triatlonistáknak,
 • futóknak,
 • kerékpárosoknak,
 • és természetesen minden Ensport edzéstervvel rendelkező sportolónak.

Mit tartalmaz az edzőtábori díj?

 • úszó, kerékpáros és futó edzéseken való részvételt,
 • edzői felügyeletet,
 • a szállást,
 • frissítő,
 • meleg ebédet és vacsorát a Muskátli Orfű étteremben (2-3 fogás minden alkalommal),
 • szakmai esteket.

Amit nem tartalmaz:

 • reggelit,
 • utiköltséget (de igyekszünk a telekocsiban segíteni),
 • az IFA-t,
 • uszodai belépőt,
 • egyéni fogyasztást.

Időpont, helyszín

 • 2018. április 27 – május 6. (De te annyi napra jössz, amennyire szeretnél.)
 • Adamkó Apartmanház, 2-6 fős apartmanokban (ésszerűen szétosztva, mert az egész létesítmény a miénk lesz)
 • Cím: 7677 Orfű, Dollár utca 34.
 • Az útvonal megtekintéséhez kattints ide!
 • Létszám: max. 40 fő
Azért szeretek Orfűre járni, mert a helyszín tökéletes környezetet biztosít egy edzőtáborhoz. Kikapcsolódhatok a hétköznapok mókuskerekéből és olyan társaságban lehetek, akik nem szégyellnek belehalni egy-egy edzésbe. #együttszenvednimindigjobb Ez mindig nagy löketet ad a versenyszezonra.
Tetszik, hogy műhelytitkokat tudhatok meg az edzőktől. Jobban tudnak figyelni az egyéni kompetenciáimra, hamarabb felszínre kerülnek az erősségeim és a gyengeségeim, amik a célom eléréséhez vezető úton nagyon megkönnyítik mind nekik, mind nekem a közös munkát.

És a legjobb: egy edzőtáborban nem kell ügyintézni, aggódni, hogy mi jöhet, mit kell még elintézni, bediktáltam-e az óraállást, jaj nem intéztem el ezt-azt, stb. Szeretem az ottani evés-edzés-evés-pihenés-edzés-evés-pihenés életritmust, és hogy ezeken kívül nem kell semmi másra koncentráljak. :)

Sasi Gabi

amatőr triatlonista

Az Orfűi táborban az a legkirályabb, hogy 9 napig az életed semmi másról nem szól, csak a sportról. Elszabadulsz a mindennapi problémáktól, stressztől és egyéb hülyeségektől, és 100%-ban tudsz az sportra fókuszálni, bármiféle zavaró tényező nélkül. 9 nap alatt hatalmas lépéseket lehet tenni a dédelgetett álmainkért, céljainkért. Hasonlóan ambiciózus és egyben nem komplett emberekkel vagy összezárva, akikkel hatalmas élmény végig küzdeni a tábort.
A környezet ideális, szép, természetközeli és csendes, távol a nyüzsgéstől.
Az edzők által az egész 9 nap tökéletesen meg van szervezve, minden adott. A szállás hibátlan. Az összes étkezés intézve van. Minden egyes edzés helye, ideje és mikéntje precízen kigondolt. Bármikor rendelkezésre állnak bármilyen óhajod, sóhajod van.
Mint sportolónak semmi más dolgod nincs: edzeni, meghalni, regenerálódni (tehát zabálni és aludni), ismételni. És ez rohadt király!

Erdélyi Dániel

amatőr triatlonista

Amire számíthatsz:

 • napi 4-6 óra edzés terhelt napokon,
 • depózás tanulás,
 • nyílt vízi úszás,
 • terepfutás futóknak, hegyi technikai edzés,
 • kerékpáros technikai edzés,
 • 2-3 mindenre elszánt edző,
 • jó hangulat,
 • alvás délutánonként.

Családot, kutyát, macskát lehet hozni!

Szerintem az orfűi edzőtábor mind edzés, mind felkészítés, mind közösségépítés és nem utolsó sorban pszichés felkészítés szempontjából nagyon hasznos.
Az edzések azért voltak jók mert együtt edzhettünk, de mégis mindenkinek a saját képességere adaptálva. Az edzések a helyszín miatt változatosak, lehet hegyet tekerni vagy síkon hasítani. :)
Jó volt az edzések után együtt lenni, megbeszélni, kibeszélni az edzést és minden mást.
Jó volt, hogy az ebéddel és vacsorával nem kellett törődnünk, és akkor is együtt voltunk.
Jó volt hogy az egész hely a miénk volt, alkalmazkodni nem kellett idegenekhez.
Az is jó, hogy kicsit messzebb van az otthontól, nem lehet hazaugrani, ki lehet kicsit szakadni a hétköznapokból és így csak magunkra lehet figyelni.
Én csak ajánlani tudom. :)
Kludák Adrienn

amatőr triatlonista

Orfűben az a legjobb, hogy nyugalomban, gyönyörű helyen nincs más dolgod, csak edzeni, pihenni és enni. Hihetetlen hamar kikapcsolsz és szuper jó csak az edzéssel foglalkozni. Hirtelen megszűnik a világ. A hegyek, a tó pedig megunhatatlan, igazi chill. Megérkezel a futásból, bringából, úszásból és már kész az ebéd. Utána még egy délutáni szieszta is belefér a következő edzés előtt.
Jó látni azt is, hogy nem vagy egyedül a “hülyeségeddel”, a jó társaság garantált, bár nem a nagy bulikra kell gondolni. Volt olyan, hogy valaki jégkrémezéskor elaludt az asztalnál a helyi kocsmában. :D
Jó a folyamatos tesztelés, profi körülmények, edzői segítség, tippek, trükkök, technikák elsajátítása. Első nyílt vízi úszás a tóban, kerékcsere, kanyarodás, profi depózás tanulása. De én tavaly itt tanultam meg frissítést felvenni a biciklin, enni, inni menet közben. Először volt rajtam neoprén. Itt kerékpároztam először könyöklővel, mentem időfutamot és stéhereztem is. ;)
És már alig várom a következőt. :)
Szádvári Judit

amatőr triatlonista

Az edzőtábor ára
(személyenként)

 • ENSPORT heti edzéstervvel rendelkezőknek: 13.000 Ft/fő/éj — előleg: 4.000 Ft/fő/éj
 • ENSPORT heti edzéstervvel nem rendelkezőknek (valamint a 4 hetes edzéstervvel rendelkezőknek): 16.000 Ft/fő/éj — előleg: 5.000 Ft/fő/éj
  Ha szeretnél ENSPORT edzéstervvel készülni, látogass el ide!
 • Kísérőknek, családtagoknak, akik edzésen nem vesznek részt: 11.000 Ft/fő/éj — előleg: 3.500 Ft/fő/éj, 14 év alatti (2004. március 1. után született) gyerekeknek mindössze 8.000 Ft/fő/éj — előleg: 2.500 Ft/fő/éj

Az edzőtábor ára
(apartmanonként)

Előfordulhat, hogy egész apartmant szeretnél, mert pl. csak hárman mennétek egy 4 fős apartmanba, vagy négyen a 6 fősbe. Megtehetitek, az alábbiak szerint:

 • 2 fős apartman: 35.000 Ft/éj — előleg: 11.000 Ft/éj
 • 4 fős apartman: 70.000 Ft/éj — előleg: 22.000 Ft/éj
 • 6 fős apartman: 105.000 Ft/éj — előleg: 33.000 Ft/éj

Fizetés

 • Jelentkezni lehet 1 vagy több napra, időszakra, végig, ahogyan csak szeretnéd.
 • A fizetés 2 részletben történik, az előleget átutalásos számla ellenében, a jelentkezést követő 3 napban meg kell tenni. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben kell fizetni.
 • Az előleget 3 napos határidős számla ellenében kell teljesíteni, a beérkezett összeg után biztosítjuk a részvételt. Amennyiben a fizetési határidőig nem kerül kiegyenlítésre az előlegszámla, töröljük a részvételi szándékot.
 • A tábori részvétel lemondása: az edzőtábor indulása előtt minimum 30 nappal történő, kizárólag írásbeli (info@ensport.hu e-mail címre) lemondás esetén a befizetett részvételi díj (azaz előleg) 95%-a visszautalásra kerül. Amennyiben a lemondás a táborba való megérkezés előtti 30. és 15. nap között történik – kizárólag írásban – akkor a befizetett részvételi díj (azaz előleg) 50%-a kerül visszautalásra. A 15. napon belül érkező lemondás esetén pénzvisszatérítést nem teszünk.

Nagyon köszönöm az edzőmnek a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

"Az edzőmet 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt az edzőmnek köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Az edzőtábor ekkor kezdődik:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Copyright © 2014-2018 ENSPORT | Telefonszám: +36 70 905 5507 | Webmegoldások /// klopfer

Shares
Share This