Ensport Edzőtábor Orfű

2017. április 28 – május 7.

Az edzőtábor ekkor kezdődik:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ensport Edzőtábor Orfű 2017

Kiknek szól ez az edzőtábor?

 • Triatlonistáknak,
 • futóknak,
 • kerékpárosoknak,
 • és természetesen minden Ensport edzéstervvel rendelkező sportolónak.

Mit tartalmaz az edzőtábori díj?

 • úszó, kerékpáros és futó edzéseken való részvételt,
 • edzői felügyeletet,
 • kerékpáros edzésen 1 db kísérő autót,
 • a szállást,
 • High5 frissítő (az edzőtábor ideje alatt folyamatosan bödön bekeverve izóval, akkor iszol belőle, amikor akarsz alapon),
 • meleg ebédet és vacsorát a Muskátli Orfű étteremben (2-3 fogás minden alkalommal),
 • szakmai esteket.

Amit nem tartalmaz:

 • reggelit,
 • utiköltséget (de igyekszünk a telekocsiban segíteni),
 • az IFA-t,
 • uszodai belépőt,
 • egyéni fogyasztást.

Időpont, helyszín

 • 2017. április 28 – május 7.
 • Adamkó Apartmanház, 2-6 fős apartmanokban (ésszerűen szétosztva, mert az egész létesítmény a miénk lesz)
 • Cím: 7677 Orfű, Dollár utca 34.
 • Az útvonal megtekintéséhez kattints ide!
 • Létszám: max. 30 fő (szabad helyek száma: 28 fő)
Azért szeretek Orfűre járni, mert a helyszín tökéletes környezetet biztosít egy edzőtáborhoz. Kikapcsolódhatok a hétköznapok mókuskerekéből és olyan társaságban lehetek, akik nem szégyellnek belehalni egy-egy edzésbe. #együttszenvednimindigjobb Ez mindig nagy löketet ad a versenyszezonra.
Tetszik, hogy műhelytitkokat tudhatok meg az edzőktől. Jobban tudnak figyelni az egyéni kompetenciáimra, hamarabb felszínre kerülnek az erősségeim és a gyengeségeim, amik a célom eléréséhez vezető úton nagyon megkönnyítik mind nekik, mind nekem a közös munkát.

És a legjobb: egy edzőtáborban nem kell ügyintézni, aggódni, hogy mi jöhet, mit kell még elintézni, bediktáltam-e az óraállást, jaj nem intéztem el ezt-azt, stb. Szeretem az ottani evés-edzés-evés-pihenés-edzés-evés-pihenés életritmust, és hogy ezeken kívül nem kell semmi másra koncentráljak. :)

Sasi Gabi

amatőr triatlonista

Az Orfűi táborban az a legkirályabb, hogy 9 napig az életed semmi másról nem szól, csak a sportról. Elszabadulsz a mindennapi problémáktól, stressztől és egyéb hülyeségektől, és 100%-ban tudsz az sportra fókuszálni, bármiféle zavaró tényező nélkül. 9 nap alatt hatalmas lépéseket lehet tenni a dédelgetett álmainkért, céljainkért. Hasonlóan ambiciózus és egyben nem komplett emberekkel vagy összezárva, akikkel hatalmas élmény végig küzdeni a tábort.
A környezet ideális, szép, természetközeli és csendes, távol a nyüzsgéstől.
Az edzők által az egész 9 nap tökéletesen meg van szervezve, minden adott. A szállás hibátlan. Az összes étkezés intézve van. Minden egyes edzés helye, ideje és mikéntje precízen kigondolt. Bármikor rendelkezésre állnak bármilyen óhajod, sóhajod van.
Mint sportolónak semmi más dolgod nincs: edzeni, meghalni, regenerálódni (tehát zabálni és aludni), ismételni. És ez rohadt király!

Erdélyi Dániel

amatőr triatlonista

Amire számíthatsz:

 • napi 4-6 óra edzés terhelt napokon,
 • depózás tanulás,
 • nyílt vízi úszás,
 • terepfutás futóknak, hegyi technikai edzés,
 • kerékpáros technikai edzés,
 • 2-3 mindenre elszánt edző,
 • jó hangulat,
 • alvás délutánonként.

Családot, kutyát, macskát lehet hozni!

Szerintem az orfűi edzőtábor mind edzés, mind felkészítés, mind közösségépítés és nem utolsó sorban pszichés felkészítés szempontjából nagyon hasznos.
Az edzések azért voltak jók mert együtt edzhettünk, de mégis mindenkinek a saját képességere adaptálva. Az edzések a helyszín miatt változatosak, lehet hegyet tekerni vagy síkon hasítani. :)
Jó volt az edzések után együtt lenni, megbeszélni, kibeszélni az edzést és minden mást.
Jó volt, hogy az ebéddel és vacsorával nem kellett törődnünk, és akkor is együtt voltunk.
Jó volt hogy az egész hely a miénk volt, alkalmazkodni nem kellett idegenekhez.
Az is jó, hogy kicsit messzebb van az otthontól, nem lehet hazaugrani, ki lehet kicsit szakadni a hétköznapokból és így csak magunkra lehet figyelni.
Én csak ajánlani tudom. :)
Kludák Adrienn

amatőr triatlonista

Orfűben az a legjobb, hogy nyugalomban, gyönyörű helyen nincs más dolgod, csak edzeni, pihenni és enni. Hihetetlen hamar kikapcsolsz és szuper jó csak az edzéssel foglalkozni. Hirtelen megszűnik a világ. A hegyek, a tó pedig megunhatatlan, igazi chill. Megérkezel a futásból, bringából, úszásból és már kész az ebéd. Utána még egy délutáni szieszta is belefér a következő edzés előtt.
Jó látni azt is, hogy nem vagy egyedül a “hülyeségeddel”, a jó társaság garantált, bár nem a nagy bulikra kell gondolni. Volt olyan, hogy valaki jégkrémezéskor elaludt az asztalnál a helyi kocsmában. :D
Jó a folyamatos tesztelés, profi körülmények, edzői segítség, tippek, trükkök, technikák elsajátítása. Első nyílt vízi úszás a tóban, kerékcsere, kanyarodás, profi depózás tanulása. De én tavaly itt tanultam meg frissítést felvenni a biciklin, enni, inni menet közben. Először volt rajtam neoprén. Itt kerékpároztam először könyöklővel, mentem időfutamot és stéhereztem is. ;)
És már alig várom a következőt. :)
Szádvári Judit

amatőr triatlonista

Az edzőtábor ára

 • Aktív edzéstervvel rendelkező Ensport sportolók részére 12.000 Ft/fő/éjszaka
 • ENSPORT edzéstervvel nem rendelkező érdeklődők számára 15.000 Ft/fő/éjszaka. Tehát, amennyiben a párodat, szomszédodat, vagy egy találomra kiválasztott embert így szeretnél sportolásra ösztönözni, neki ennyibe fog kerülni. Vagy Neked is, ha még nem az egyik edzőnk írja számodra az edzéstervet. Persze akár most is dönthetsz úgy, hogy innentől Ensport edzéstervvel szeretnél készülni, és akkor kedvezményes áron jöhetsz.
  Ha az Ensport edzéstervezésről szeretnél többet megtudni, látogass el ide!
 • Ha szeretnéd, hogy ott legyen veled a párod, de ő nem fog részt venni az edzéseken, akkor neki 10.000 Ft/fő/éjszaka költséggel kell számolnia.

Fizetés

 • Jelentkezni lehet 1 vagy több napra, időszakra, végig, amit csak szeretnél.
 • Jelentkezésed után számla ellenében utalással a tábori éjszakánként 4.000 Ft/fő árú előleget kell megfizetned (pl. ha összesen 5 éjszakára jössz, akkor az előleg 20.000 Ft lesz), a fennmaradó részt a helyszínen készpénzben szedjük össze. Az előleget 3 napos határidős számla ellenében kell teljesíteni, a beérkezett összeg után biztos a részvétel.
 • A késedelmes fizetés esetén töröljük a részvételi szándékot.
 • Lemondás: érkezést megelőző legfeljebb 14. napon kizárólag írásban, az info [kukac] ensport.hu-ra, ekkor a kezelési költség levonása után az előleg visszajár. A kezelési költség 2.000 Ft. Az edzőtábor megkezdése előtti 7-14 napon belüli lemondás esetén az előleg 50%-át fizetjük vissza, a 7 napon belüli lemondásnál nem áll módunkban az előleget visszafizetni.

Nagyon köszönöm Fanninak a felkészítést életem első versenyére! 6 km "örömfutás" (30+ fokban), ahol második lettem 31:02 eredménnyel! :)

Bors Máté

Első benyomások 5 hét után

"Az első találkozás után tudtam, hogy nagy segítség lesz nekem. Eddig maximálisan elégedett vagyok. Nándi a számok embere és mindig tud mondani valami okosságot az elemzésekből. Nagyon sok hasznos tanáccsal segített eddig. Legnagyobb problémám azzal volt mielőtt találkoztam vele, hogy nem tudtam mikor kell pihenőt tartanom. Eléggé alázatos is vagyok és nem tudtam magamat felmenteni az edzés alól, ami túlterheléshez vezetett. Nándi tudja nagyon jól mikor kell pihit tartanom. Ez is sokat segített amióta együtt dolgozunk."

Soltész Péter

"Fannit 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt Fanninak köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Fanni bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Az edzőtábor ekkor kezdődik:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp