Hozzávalók

(1 adag)

  • camembert sajt – 100 g
  • fokhagyma – 1 gerezd
  • olívaolaj – 1 kiskanál
  • száraz vörösbor – 1 evőkanál
  • koktélparadicsom – 4 darab
  • dió – 4 szem
  • koktélparadicsom – 4 darab
  • fűszerek: só, fekete bors, rozmaring, kakukkfű

A sajton készítsünk bevágásokat, ide tegyük bele a vékonyra vágott fokhagyma szeleteket és felaprított diót. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A sajtot tegyük bele egy jénaiba, öntsünk alá egy kevés olívaolajt és locsoljuk meg vörösborral. Szórjuk meg a fűszerekkel és szórjuk mellé a félbe vágott paradicsomokat. Kb. 20 perc alatt megsütjük.

Mivel a camembert egy zsírosabb sajtféle, ezért köretnek válasszunk mellé valami könnyebbet, például friss salátát.

Energia és tápanyag tartalom

  • energia – 432 kcal
  • fehérje – 22 g
  • zsír – 33 g
  • szénhidrát – 8 g

 

Jó étvágyat és tudatosan tervezett teljesítményt kívánunk,

és ha személyre szabott tanácsokat kérnél, vagy edzésprogramodhoz igazított
étrendet szeretnél kapni, akkor kattints az alábbi gombra!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Shares
Share This