Miért használnak az ENSPORT laborjában ilyen professzionális eszközt?

Jelenleg Magyarországon összesen két “EKF Biosen glükóz- és laktátmérő” készülék található. Az egyik az ENSPORT újpesti sportlaborjában működik. A másikat a TF-en lehet látni.

Miért használjuk ezt a professzionális eszközt? – Ahogyan a világ különböző részein, ahol az EKF Biosen készüléket működtetik (klinikákon, laboratóriumokban, sportorvos központokban), az elsődleges szempont: gyors és pontos adatokat lehet kinyerni.

Mi is azért használjuk az EKF Biosent, hogy a lehető legpontosabban tudjuk megmérni a futó, ultrafutó, triatlonista és kerékpáros ügyfeleinket. A pontosabb eredmények által precízebb – személyre szabott – edzésterv születhet.

Ez azért jó a profi és kezdő (amatőr, hobbi) sportoló számára, mert a saját személyes céljait könnyebben és nagyobb eséllyel fogja elérni.

Szeretnéd megnézni, pontosan hol tartasz?

Ha szeretnél pontosabb képet kapni aktuális állapotodról, ha szeretnéd tudni, most hol tartasz, és ha érdekel, mire lehetnél még képes, akkor nézd meg az állapotfelmérésről szóló leírásunkat, vagy akár most is foglalhatsz időpontot!

Ha időpontot szeretnél foglalni, kattints az alábbi gombra!

Az időpontfoglalás során történő regisztrációval automatikusan
elfogadod az adatkezelési irányelveinket, melyet itt olvashatsz el.

Amennyiben böngésződ blokkolja az előugró ablakokat és nem nyílik meg,
vagy nem megfelelően nyílik meg a foglalási felület, kattints ide!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Shares
Share This