Úszóedzés Dusival (46/2018)

Dusi úgy döntött, hogy ezen a héten próbára tesszük magunkat. Bemelegítés és egy kis technika utána jön egy TESZT!
Mindenképp jó tudni, mire vagyunk képesek 400 m-en. Így nemcsak érzésre, de idővel is nyomon lehet követni a fejlődést.

bővebben

Úszóedzés Dusival (45/2018)

Erre a hétre egy állóképességi sorozattal készült Dusi, amit alapozást kezdő, és már felkészülésben tartó sportolóknak is ajánl. Azt mondta, hogy aki erősnek érzi magát, E2-es zóna tetején is teljesítheti a fő részt.

bővebben

Bemutatjuk: Szilágyi Tibor, futóedző

Többek között azt a Vizi Tibit készíti fel évek óta, aki 2017-ben megdöntötte a KÖR pályacsúcsát, és azt a Halama Levit, aki számos nemzetközi viadalon is képviselte hazánkat ultrafutóként, mint például az idei Spartathlon teljesítőjeként is.

bővebben

Úszóedzés Dusival (44/2018)

Dusi erre a hétre egy piramist tervezett, amely igazán próbára teszi még a jó állapotban lévő versenyzőket is. Ha nemrég kezdted a felkészülést, csípj le belőle egy kicsit, de a ritmus maradjon!

bővebben

Úszóedzés Dusival (43/2018)

Pörgesd fel magad a hosszabb bemelegítő után: ezen a héten sokoldalú gyorsaságfejlesztő edzéssel készültem, mely az én egyik személyes kedvencem. Technikát, állóképességet és gyorsaságot is fejlesztünk, majd a végén gyorsítunk.

bővebben

Úszóedzés Dusival (42/2018)

Mostantól Dusitól érkeznek az úszás edzéstervek. Erre a hétre állóképességi sorozatot hozott, mely a őszi-téli alapozás elengedhetetlen kelléke. Kis bemelegítés után bele is csaphatsz, túl sok pihenő nem lesz.

bővebben

Úszóedzés Imre Szandival (40/2018)

Mivel sok amatőr triatlonos csak gyorson vagy mellen tud úszni, így egy “vegyes úszás kezdőknek” című edzéstervvel készült Szandi, aki hozott egy intelmet is erre a hétre: “Tessék gyakorolni!” Már a tavalyi felkészülésnél is előkerült a vegyes úszás, na meg az aranyszabály is.

bővebben

Úszóedzés Imre Szandival (38/2018)

Szandi olyan edzést hozott erre a hétre, amilyet a téli felkészülésekkor használ előszeretettel: technika fejlesztés, állóképesség növelés, valamint erő-állóképesség. Ehhez az kell, hogy egy kis gyorsaság növelés után, a megszerzett tempót átvigyük megfelelő távokra is.

bővebben

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Shares
Share This