Úszóedzés Imre Szandival (27/2018)

Szandi erre a hétre eszközös edzést tervezett. Ezért ezeket mind viheted magaddal: TEA, bója, lábgumi, teknőc. Nem lesz nehéz megjegyezni az edzést, nem bonyolította túlságosan. A nehézsége viszont annyi, hogy nincs valami sok pihenőidő.

bővebben

Bemutatjuk: Flander Márton

Ismerd meg Flander Márton, hazánk egyik legjobb triatlonistáját, aki óriási bravúrt ért el az elmúlt hétvégén, kvalifikálta magát a Hawaii-n megrendezésre kerülő Ironman VB-re.

bővebben

Heti edzéselemzés Nándival (1. rész)

Nándi mostantól edzéselemzéssel fog jelentkezni, aminek a mostani az 1. része. Lesz itt kezdő, haladó edzéstípus, futás, kerékpár, a lényeg, valamiért érdekes lesz az adott edzés és az elemzésben Nándi erre hívja fel a figyelmet.

bővebben

Úszóedzés Imre Szandival (26/2018)

Szandi erre a hétre is nyolcszázakat hozott. Ez a kedvence állóképesség fejlesztéshez. Megkísérelte úgy összeállítani az edzést, hogy ne legyen unalmas, ezért vegyes úszással is találkozhatsz. Persze engedékeny, hiszen ha valamelyik úszásnem nem megy, kicserélheted.

bővebben

A magas pulzus mítosza

Berkes Gábor arról beszél, hogy kell-e félni attól, hogy “kiugrik” a pulzusmérő mutatója, illetve hogy jó, vagy rossz a magas pulzusérték? Számtalan mítosz kering a köznyelvben erről, és ő most megpróbálja eloszlatni a kételyeket.

bővebben

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Shares
Share This