Szakmaiság. Hitelesség. Együttműködés.

Szia!

Örülök, hogy köszönthetlek az ENSPORTTM weboldalán! Engedd meg, hogy néhány szóban ismertessem, hogy az ENSPORTTM márka mit is jelent számomra.

1997-ben indultam első triatlon versenyemen Kiskörén. Azóta az állóképességi sportok rabja vagyok. Sportolóként pályafutásom alatt 4-szer nyertem országos bajnokságot, voltam év sportolója, junior vb-n 14. helyezett és 3 Ironmant tudok a hátam mögött. Ez idő alatt rengeteg gyakorlati tapasztalatot gyűjtöttem, melyeket elméleti tudással egészítettem ki és ezt ötvöztem az ENSPORTTM márkában.

Célom, hogy szolgáltatásaink során a hozzánk ellátogató sportolók, akár kezdők, akár amatőrök, akár profik magas szakértelemmel és minőségi kiszolgálással találkozzanak. Hiszem, hogy minden mérés annyit ér, amennyit a gyakorlatban hasznosítani tudunk belőle. Pontosan ezért folyamatosan fejlesztünk, tanulunk, hogy lépést tudjunk tartani a legfrissebb sportbeli trendekkel, újításokkal.

Elmondhatom, hogy azok a kollégák, akikkel együtt dolgozom ugyanígy gondolkoznak, ennek is köszönhető az, hogy 2014. októberi indulásunk óta 3.000 feletti teljesítménydiagnosztikai mérési tapasztalattal rendelkezünk. Közel 300 sportoló felkészülését irányítják edzőink, köztük vannak, akik teljesen kezdők és olyanok is, akik nemzetközi versenyekre készülnek.
Remélem, hogy Veled is találkozunk hamarosan akár a laborunkban, akár egyéb eseményünkön, de leginkább azt remélem, hogy Te is csatlakozol az ENSPORTTM tudatosan sportoló közösségéhez.

Sose feledd:
A célig vezető út közös, a siker már csak a tiéd!

Erdélyi Nándor

szakmai vezető, ENSPORT

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Erdélyi Nándor

Szakmai vezető
triatlon, ultraterepfutás
kapcsolatfelvétel

Erdélyi Imre

Gazdasági vezető

kapcsolatfelvétel

Imre Alexandra

Vezetőedző
triatlon, úszás
kapcsolatfelvétel

 

Hegedüs Judit

Irodavezető

kapcsolatfelvétel

Szabó Csaba

Régióvezető / Sopron
triatlon és futóedző
kapcsolatfelvétel

Klopfer Csaba

Kommunikációs vezető

kapcsolatfelvétel

Zsigovits Angelika

Táplálkozástudományi
szakember

kapcsolatfelvétel

Frányó Eszter

Dietetikus

kapcsolatfelvétel

Szádvári Judit

Edző
futás
kapcsolatfelvétel

Mag Erika

Edző
futás, ultrafutás
kapcsolatfelvétel

Majkut Dalma

Gyógytornász
futómozgás szakértő, futóedző
kapcsolatfelvétel

Andrási Ferenc

Edző
futás, triatlon
kapcsolatfelvétel

Szilágyi Tibor

Edző
futás, ultrafutás
kapcsolatfelvétel

Ruzsás Dávid

Edző
triatlon, úszás
kapcsolatfelvétel

Szabó Sándor

Edző
futás, hegyifutás
kapcsolatfelvétel

Sasi Gabriella

Labormunkatárs

kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretnél több információt, írj nekünk!

Shares
Share This