3 éves lett az ENSPORT | ENSPORT

Három évesek lettünk!

Labormérés

Egyéni csúcs

Aktív edzésterv

A születésnapi promóciónk eddig tart

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelentkezz laborunkba!

Szülinapi meglepetés

Három évesek lettünk. Megtisztelő, hogy már ilyen sokan bizalmat szavaztak nekünk, hiszen már több, mint 2.700 labormérésünk volt, jelenleg is 207 sportolónak írunk edzéstervet. Imádjuk a munkánkat. Hisszük, hogy ezt nem lehet másként csinálni. Köszönjük azt a rengeteg pozitív visszajelzést, amit sportolóinktól kapunk napról napra, hétről hétre. Az elmúlt 36 hónapban a sportolóink összesen több, mint 700 egyéni csúcsot értek el. Büszkék vagyunk mindenkire!

Ennek örömére most szülinapi meglepetés promócióval készültünk.

Azok, akik a 2017. október 2. és 13. közötti időszakban teljesíménydiagnosztikára jönnek — 120, 90, 60 perces —, jár nekik a 4 hetes edzésterv, és ezen felül mindenki, aki akár diagnosztikára, akár futómozgás-elemzésre érkezik, vagy ezen időszak között gyógytorna bérletet vásárol, húzhat a Meglepetés Dobozból. Mi Található benne?

Mi van a Meglepetés Dobozban?

Fődíj, azaz a legnagyobb meglepetés

Edzőink heti rendszerességel, személyre szabott edzéstervvel látják el sportolóinkat. Szükség esetén hét közben is belenyúlnak a tervbe és módosítják azt a sportoló igényeihez igazítva. A legnagyobb meglepetés, amit kihúzhatsz a dobozból: 3 hónapos edzéstervezés. Ha te vagy ez a szerencsés, szabadon kiválaszthatod, hogy futó, kerékpáros vagy triatlonos edzéstervet kapj.

Mit találhatsz még a dobozban?

A legnagyobb mellett további meglepetéseket is találhatsz: HIGH5 és Arena csomagokat, kuponokat (minimum 5.000 Ft értékben), 1 hónapra szóló heti edzéstervezés vouchert, dietetikai tanácsadást, gyógytornát (Classic, Nyújtás), vouchert Polar órához és edzőtáborhoz, és rövid és teljes (120 perces) diagnosztikát, futómozgás-elemzést.

Sportolóink mondták

A mérések kevesebb, mint egy órát vettek igénybe, utána lezuhanyoztam, amíg Fanni kiértékelte az eredményeket a gépen. Mire kész lettem, ő is végzett, így jött a konzultációs rész, ahol az elejétől kezdve mindent részletesen átbeszéltünk. Valódi konzultáció volt, nem csak rám borították az információkat, hanem a  kérdéseim is megválaszolásra, illetve megbeszélésre kerültek.

Csuth Tamás

Az étrendtervezés előtt nagyon jó volt a személyes találkozó, ahol a dietetikus az egyéni igényeket mérte fel, és a megbeszélésre felkészülten jött. Mindenre választ adott.

Az étrend kialakítását én úgy kértem, hogy ne legyen túl változatos, mivel nincs sok időm. Ezt figyelembe is vette. Olyan ételeket írt, ami gyorsan elkészíthető. A fogyással is elégedett voltam. Abszolút betartható volt a terv.

Segítőkész és odafigyelt rám. Az étrendet pontosan küldte. Máskor is szívesen venném a tanácsát. Másnak is ajánlanám.

Kludák Adrienn

Egy futás teljes állapotfelmérésen vettem részt. Nagyon profi szaktudás szuper technológiával. Hasznos információk birtokába jutottam, melyek sokat fognak segíteni az edzések hatékonyságának növelésében és a versenyeken. Ajánlom amatőröknek és profiknak is!

Leghasznosabb információk számomra: Az állóképességi tartomány (E1) fejlesztése. “Lassulnom kell!”

Horváth Krisztián

Ha valaki fejlődni szeretne a választott sportjában, úgy gondolom, tisztában kell lennie a jelenlegi szintjével (állóképesség, laktátküszöb, anaerob küszöb, maximális pulzus). Ezzel lesz egy viszonylag objektív alap, amire majd úgyis rárakodik egy csomó szubjektív tényező.
[Szabó] Csaba nagyon felkészült volt, plusz nagyon lelkes!

Dr. Fürtös András

"Fannit 2015 júniusában ismertem meg, akkor kaptam Tőle az első edzéstervet, szeptemberben pedig részt vettem az első 7 km-es futásomon. Soha nem gondoltam, hogy idáig eljutok, és az óta még többet sikerült elérnem: idén lefutottam az első félmaratonomat, és a másodikra készülök, amire az életben nem gondoltam, ugyanis 2015-ig futós múlttal nem rendelkeztem. Nagyon büszke vagyok magamra és ezt Fanninak köszönhetem, aki tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon nehéz volt. Fanni bátorított, és ha gondom volt bármikor fordulhattam hozzá. Amikor úgy éreztem, hogy feladom Ő volt az, aki biztatott és úgy írt edzéstervet, ahogy nekem a legjobb volt. Ő mindig tudta, mikor kell szigorúnak lenni, és mikor kell odafigyelni. Ki tudja hozni az emberből a maximumot.

Nagyon profi abban, amit csinál és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam."

Szabó Erika

A négyhetes edzésterv után: A feladatok érthetőek voltak, fokozatosan nőtt a terhelés. Viszont a teljesítményem annyit javult, hogy ma már olyan tempóval edzek, mint amivel korábban versenyeztem! A leírt pulzustartomány tartása volt a legnehezebb számomra. Másoknak azért javaslom, mert személyre szabott edzéstervvel könnyebb elérni a kitűzött célokat.

Tóth Balázs

amatőr futó

Egy nagyon átfogó térképet kaptam a szervezetemről, kiemelten sport oldalról, ami nagyon érdekes volt és egyben sokat segít is a jövőbeli edzéseimben.

Érdekes volt a valódi, személyre szabott értékeket hallani a mellé fűzött – szintén személyre szabott tanácsokkal -, ez bárkinek érdekes és nagyon hasznos lehet.

Leghasznosabb információk számomra: A testem összetétele, hogy mennyivel több víz szükséges, hogy pihentessem az idegrendszerem gyorsan reagáló részét, hogy milyen jó állapotban vagyok, és persze amiért mentem: a pulzushatáraim belövése.

Morvai Anna

Mi az ENSPORT?

Az ENSPORT hazánk egyik leggyorsabban fejlődő és legsokoldalúbb sportszolgáltatója. Célunk olyan komplex rendszer kialakítása, ahol a sportteljesítmény minden területén számíthatnak ránk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink. Sportlaborjainkban (Budapest, Sopron, Kaposvár) teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokkal, kerékpár-beállítással és futómozgás-elemzéssel, valamint személyre szabott edzéstervezéssel, dietetikai tanácsadással és étrendtervezéssel segítjük a hozzánk forduló kezdő, amatőr és profi, nemzetközi versenyekre készülő futókat, triatlonistákat és kerékpárosokat.

Fontos számunkra, hogy valós igényekre épülő, tudományos módszerekkel támogatott és egyénre szabott megoldásokat nyújtsunk. A folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk hosszú távú, megbízható szakmai partnerei lenni minél több hazai egyesületnek, hazai sportolónak, akár hobbi, akár amatőr, akár versenysportról van szó.

Munkánk során igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalat és minőséget képviselni. Ezért használunk olyan szoftvereket és rendszereket, melyek profi csapatoknál is beváltak, mint például a diagnosztikánál használt FirstBeat, melyet az angol és spanyol labdarúgó válogatottak mellett a Manchester City, a Valencia FC és a Chicago Bulls is használ. Edzéstervezésben a SKY Pro Cycling Team, az Orica Green Edge, a British Cycling, az USA Cycling edzői és elemző szoftvere a TrainingPeaks segíti a munkánkat.

Shares
Share This